tomi28062005 Vloženo 17. leden 2012 Sdílet Vloženo 17. leden 2012 (editace) Zdravím Vás ve spolek, prosím mám dotaz,že mi nesvítí spínač zamknutí dveří na madle u řidiče. Chci Vás poprosit o rady a tipy na opravu, děkuji Editováno: 17. leden 2012, autor: tomi28062005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 a na odemknutí svítí? tak odešla dioda.. rozebrat a přepájet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi28062005 Vloženo 22. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Ano, na odemknutí svítí,ale mě by spíš zajímal podrobnější postup na rozebrání a výměny té diody, nerad bych něco zlomil, či pokazil, děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 27. leden 2012 Sdílet Vloženo 27. leden 2012 Koukni se na návody jak se mění podsvícení tušim že od Beduina, je to sice z octavie, ale je to skoro stejný, pokud chceš rozebrat madlo, tak je tu návod na výměnu stahovačky okna, tak v tom to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.