Červenec 10, 200718 r CHCI TO a klidně si dojedu do Úval, uděláme si s Janinkou výlet do Prahy, stejně potřebuju za Alesiem, takže pokud můžeš, domluv mi to! Te porad trapi navi? Upraveno Červenec 10, 200718 r od Doli
Červenec 12, 200718 r CHCI TO a klidně si dojedu do Úval, uděláme si s Janinkou výlet do Prahy, stejně potřebuju za Alesiem, takže pokud můžeš, domluv mi to! Te porad trapi navi? Jj, ale tohle je teď aktuální, navi vydrží...
Červenec 13, 200718 r A neviete niekto o spôsobe, ako tie žiarovky kúpiť na Slovensku, resp. kto to posiela aj sem? Znie to sakra zaujímavo, ešte by som k tomu dodal nejakú elektroniku, aby sa to automaticky prepínalo medzi denným a tlmeným svetlom. Alebo aj to je nejako vyriešené?
Červenec 13, 200718 r A čo sú to za žiarovky? Znie to fakt zaujímavo. Inak aj Audi A4 má riešené denné svietenie za pomoci žiaroviek na diaľkové svetlá (ale na denné svietenie to má znížený jas rovnako, ako OII u halogénových svetiel), resp. ja som mal verziu s bixenónmi, takže diaľková halogénka bola vlastne len na svetelnú húkačku. V kombinácii so svetelným senzorom to bola dokonalá kombinácia. Diamant pri halogenovych svetlach a aktivovanom dennom svieteni nejdu tieto svetla na 100% vykonu? Teda ak spravne rozumiem tomu v zatvorke...
Červenec 13, 200718 r A neviete niekto o spôsobe, ako tie žiarovky kúpiť na Slovensku, resp. kto to posiela aj sem? Znie to sakra zaujímavo, ešte by som k tomu dodal nejakú elektroniku, aby sa to automaticky prepínalo medzi denným a tlmeným svetlom. Alebo aj to je nejako vyriešené? Ta montaz jde pouze u XENONU a potkavaci (xenony) se sepnou bud koleckem nebo pokud mas light assistant, tak tim!!
Červenec 18, 200718 r Jo a je to origo.pro vozy W,žádná domácí výroba. Tak co, jak to vypadá s denními světly pro naše OII ?
Červenec 19, 200718 r Vypadá to, že to byl výkřik do tmy, vážení. Diskuze obrovská, výsledek žádný. Proc myslis? Vysledek bude snad zanedlouho!!
Červenec 19, 200718 r Vypadá to, že to byl výkřik do tmy, vážení. Diskuze obrovská, výsledek žádný. Proc myslis? Vysledek bude snad zanedlouho!! Sám sis odpověděl - snad zanedlouho.
Červenec 19, 200718 r Jsem ted do soboty pracovně mimo ČR,ale včera mi poslal zprávu že už je zpět a že mi v sobotu dopol.zavolá,tak o víkendu budu vědět,já sám to potřebuju ještě udělat na mé druhé OII,takže žádný strachy že bych to nechal plavat.
Červenec 19, 200718 r Jsem ted do soboty pracovně mimo ČR,ale včera mi poslal zprávu že už je zpět a že mi v sobotu dopol.zavolá,tak o víkendu budu vědět,já sám to potřebuju ještě udělat na mé druhé OII,takže žádný strachy že bych to nechal plavat. V poho, pak dej vedet...
Červenec 20, 200718 r Já bych měl o to také zájem.....ty žárovky mají jaké barevné spektrum...Nejsou moc žluté? S light assistentem si představuju, že když to vyhodnotí malou vyditelnost tak to přepne na xenony a naopak. Co se stane když tam dám H1 na nouzový dojezd...lze vždy pro případ nouze zapnout xenony?
Červenec 20, 200718 r Jsem ted do soboty pracovně mimo ČR,ale včera mi poslal zprávu že už je zpět a že mi v sobotu dopol.zavolá,tak o víkendu budu vědět,já sám to potřebuju ještě udělat na mé druhé OII,takže žádný strachy že bych to nechal plavat. výbordelně
Červenec 23, 200718 r Jsem ted do soboty pracovně mimo ČR,ale včera mi poslal zprávu že už je zpět a že mi v sobotu dopol.zavolá,tak o víkendu budu vědět,já sám to potřebuju ještě udělat na mé druhé OII,takže žádný strachy že bych to nechal plavat. Už je pondělí !
Červenec 23, 200718 r Sorry pánové,ale musel jsem neočekávaně zůstat mimo ČR až do neděle a vrátil jsem se až dnes nad ránem,ale ono to bylo stejně jedno,v pátek mi totiž poslal ten chlapík co to dělá email že byl nafásnout materiál ve skladu a že to nemaj,tak to hned objednal a do středy by to tam mělo dorazit,tak já stejně v týdnu na to asi nebudu mít čas,tak to vidim až na sobotu dopol. Když jsem mu v sobotu odpovídal na ten páteční mail,tak jsem mu psal jestli by byla možná hromadná montáž,že mám na to min.10lidí.....ještě mi na to neodpověděl!!!!!!!!!!
Červenec 23, 200718 r Sorry pánové,ale musel jsem neočekávaně zůstat mimo ČR až do neděle a vrátil jsem se až dnes nad ránem,ale ono to bylo stejně jedno,v pátek mi totiž poslal ten chlapík co to dělá email že byl nafásnout materiál ve skladu a že to nemaj,tak to hned objednal a do středy by to tam mělo dorazit,tak já stejně v týdnu na to asi nebudu mít čas,tak to vidim až na sobotu dopol.Když jsem mu v sobotu odpovídal na ten páteční mail,tak jsem mu psal jestli by byla možná hromadná montáž,že mám na to min.10lidí.....ještě mi na to neodpověděl!!!!!!!!!! Čekám(e)...
Červenec 24, 200718 r Já bych měl také zájem, dělá se tady na to nějaký pořadník ? Jo, vem si karimatku a sejdem se před Mototechnou v Úvalech ... Jakej je problém sdělit tech. info o tom světelném zdroji, abychom nemuseli čekat jak na Fávo v r.89 ( teda já nečekal, já ho měl za týden ). Upraveno Červenec 24, 200718 r od benito
Červenec 25, 200718 r Už je pondělí ! Za tejden se asi dockame... SZ mi nejde ... Tak jsem dej email a já ti ten kontakt pošlu
Červenec 26, 200718 r Už je pondělí ! Za tejden se asi dockame... SZ mi nejde ... Tak jsem dej email a já ti ten kontakt pošlu roben@email.cz
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.