Doli Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 (editace) CHCI TO a klidně si dojedu do Úval, uděláme si s Janinkou výlet do Prahy, stejně potřebuju za Alesiem, takže pokud můžeš, domluv mi to! Te porad trapi navi? Editováno: 10. Červenec 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Se tam nekde sejdem!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 CHCI TO a klidně si dojedu do Úval, uděláme si s Janinkou výlet do Prahy, stejně potřebuju za Alesiem, takže pokud můžeš, domluv mi to! Te porad trapi navi? Jj, ale tohle je teď aktuální, navi vydrží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Jj, ale tohle je teď aktuální, navi vydrží... Presne tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 A neviete niekto o spôsobe, ako tie žiarovky kúpiť na Slovensku, resp. kto to posiela aj sem? Znie to sakra zaujímavo, ešte by som k tomu dodal nejakú elektroniku, aby sa to automaticky prepínalo medzi denným a tlmeným svetlom. Alebo aj to je nejako vyriešené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingo12 Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 A čo sú to za žiarovky? Znie to fakt zaujímavo. Inak aj Audi A4 má riešené denné svietenie za pomoci žiaroviek na diaľkové svetlá (ale na denné svietenie to má znížený jas rovnako, ako OII u halogénových svetiel), resp. ja som mal verziu s bixenónmi, takže diaľková halogénka bola vlastne len na svetelnú húkačku. V kombinácii so svetelným senzorom to bola dokonalá kombinácia. Diamant pri halogenovych svetlach a aktivovanom dennom svieteni nejdu tieto svetla na 100% vykonu? Teda ak spravne rozumiem tomu v zatvorke... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 A neviete niekto o spôsobe, ako tie žiarovky kúpiť na Slovensku, resp. kto to posiela aj sem? Znie to sakra zaujímavo, ešte by som k tomu dodal nejakú elektroniku, aby sa to automaticky prepínalo medzi denným a tlmeným svetlom. Alebo aj to je nejako vyriešené? Ta montaz jde pouze u XENONU a potkavaci (xenony) se sepnou bud koleckem nebo pokud mas light assistant, tak tim!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Jo a je to origo.pro vozy W,žádná domácí výroba. Tak co, jak to vypadá s denními světly pro naše OII ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benito Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Jo a je to origo.pro vozy W,žádná domácí výroba. Taky mám zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benito Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Vypadá to, že to byl výkřik do tmy, vážení. Diskuze obrovská, výsledek žádný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Vypadá to, že to byl výkřik do tmy, vážení. Diskuze obrovská, výsledek žádný. Proc myslis? Vysledek bude snad zanedlouho!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benito Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Vypadá to, že to byl výkřik do tmy, vážení. Diskuze obrovská, výsledek žádný. Proc myslis? Vysledek bude snad zanedlouho!! Sám sis odpověděl - snad zanedlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman5a9 Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Jsem ted do soboty pracovně mimo ČR,ale včera mi poslal zprávu že už je zpět a že mi v sobotu dopol.zavolá,tak o víkendu budu vědět,já sám to potřebuju ještě udělat na mé druhé OII,takže žádný strachy že bych to nechal plavat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Jsem ted do soboty pracovně mimo ČR,ale včera mi poslal zprávu že už je zpět a že mi v sobotu dopol.zavolá,tak o víkendu budu vědět,já sám to potřebuju ještě udělat na mé druhé OII,takže žádný strachy že bych to nechal plavat. V poho, pak dej vedet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 Já bych měl o to také zájem.....ty žárovky mají jaké barevné spektrum...Nejsou moc žluté? S light assistentem si představuju, že když to vyhodnotí malou vyditelnost tak to přepne na xenony a naopak. Co se stane když tam dám H1 na nouzový dojezd...lze vždy pro případ nouze zapnout xenony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 Jsem ted do soboty pracovně mimo ČR,ale včera mi poslal zprávu že už je zpět a že mi v sobotu dopol.zavolá,tak o víkendu budu vědět,já sám to potřebuju ještě udělat na mé druhé OII,takže žádný strachy že bych to nechal plavat. výbordelně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benito Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Jsem ted do soboty pracovně mimo ČR,ale včera mi poslal zprávu že už je zpět a že mi v sobotu dopol.zavolá,tak o víkendu budu vědět,já sám to potřebuju ještě udělat na mé druhé OII,takže žádný strachy že bych to nechal plavat. Už je pondělí ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Už je pondělí ! Za tejden se asi dockame... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman5a9 Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Sorry pánové,ale musel jsem neočekávaně zůstat mimo ČR až do neděle a vrátil jsem se až dnes nad ránem,ale ono to bylo stejně jedno,v pátek mi totiž poslal ten chlapík co to dělá email že byl nafásnout materiál ve skladu a že to nemaj,tak to hned objednal a do středy by to tam mělo dorazit,tak já stejně v týdnu na to asi nebudu mít čas,tak to vidim až na sobotu dopol. Když jsem mu v sobotu odpovídal na ten páteční mail,tak jsem mu psal jestli by byla možná hromadná montáž,že mám na to min.10lidí.....ještě mi na to neodpověděl!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Sorry pánové,ale musel jsem neočekávaně zůstat mimo ČR až do neděle a vrátil jsem se až dnes nad ránem,ale ono to bylo stejně jedno,v pátek mi totiž poslal ten chlapík co to dělá email že byl nafásnout materiál ve skladu a že to nemaj,tak to hned objednal a do středy by to tam mělo dorazit,tak já stejně v týdnu na to asi nebudu mít čas,tak to vidim až na sobotu dopol.Když jsem mu v sobotu odpovídal na ten páteční mail,tak jsem mu psal jestli by byla možná hromadná montáž,že mám na to min.10lidí.....ještě mi na to neodpověděl!!!!!!!!!! Čekám(e)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 Já bych měl také zájem, dělá se tady na to nějaký pořadník ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benito Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 (editace) Já bych měl také zájem, dělá se tady na to nějaký pořadník ? Jo, vem si karimatku a sejdem se před Mototechnou v Úvalech ... Jakej je problém sdělit tech. info o tom světelném zdroji, abychom nemuseli čekat jak na Fávo v r.89 ( teda já nečekal, já ho měl za týden ). Editováno: 24. Červenec 2007, autor: benito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benito Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Už je pondělí ! Za tejden se asi dockame... SZ mi nejde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman5a9 Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Už je pondělí ! Za tejden se asi dockame... SZ mi nejde ... Tak jsem dej email a já ti ten kontakt pošlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benito Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Už je pondělí ! Za tejden se asi dockame... SZ mi nejde ... Tak jsem dej email a já ti ten kontakt pošlu roben@email.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.