mirekkrejci Vloženo 25. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Tak ty zadní světla jsou moc pěkná práce... smekám ;-), sám bych asi neměl odvahu se do toho pouštět interier je jedna věc, ale broušení lakování v tom se tolik nevyznám tak od toho ruce dál ale moc se mi to líbí vypadá to vážně luxusně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 na OI mam bagy a vyhřev a chtel bych z OII s vyhrevem a bagy opet pujdou tam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 Pripajam tiez prerabku Octavia 1 na O2 zadne svetla :-) Uděláš prosím lepší fotky nebo dej odkaz kde se dají najít. Vypadá to superr! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 Planujem to sem dat ale musim zmensit kvalitu ale ak mi das mail tak ty ich poslem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 máš sz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 Co to je sz ak myslis slovenky znacku? tak ano :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 soukromá zpráva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 11. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 Tak palubku sice ještě vyměněnou nemám ale snad už brzy nejsou finance stojí to opravdu mnohem víc než jsem čekal.. tak jsem se pustil do cenově nenáročné přestavby a to stropnice. Pár fotek jak to dneska vypadá:-D pak hodím na potažení černou látkou snad to bude vypadat dobře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiml jan Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 toz tak na stropnici se těším hod sem pak pls nejakej popis jak jsi to dělal a tak a už jsi nějak řešil komponenty jako budíky ovládání klimy a tak to taky budeš dávat z OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 12. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 (editace) tak budíky nechám puvodní.. chtěl bych sehnat z dvojkové a jen vyměnit vnitřek ale asi by to nesedlo ...takže zakomponuju puvodní budíky do nové palubky ... jelikož mám nové budíky plasmy a vypadají dobře tak bych ani neměnil...klima už ji mám doma ale asi tam nechám puvodní ještě nevím... vše rozhodne jak to vykuchám.. jinak fotky stropnice pak přidám.. až bude hotovo zatím nemám ani látku černou ještě ale snad příští týden. Editováno: 12. Duben 2012, autor: Wojnar Necituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 ty svetla sou fakt gut prosim je mozne foto instalace podel se prosim :kol-47: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 10. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 (editace) Tak pár fotek jak jsem slíbil výsledek vypadá užasně ještě musím nalakovat madla a nějak upravit sluneční clonitka ale to se už snad nějak vyřeší... jinak výsledek fakt stojí za to z fotek to tolik nevypadá a jdou vydět i nerovonosti ale jak sednete do auta absolutně nic nejde vidět vše vypadá jak z výroby a jsem maximálně spokojený.. a ještě doplním schránku na brýle a bude to už uplně pecka Editováno: 14. Květen 2012, autor: mirekkrejci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka4x4 Vloženo 14. Květen 2012 Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 Ta stropnice vypada luxusne, tys tam daval sedanovou stropnici z dvojkovy?Nevis nahodou jak jsou na tom rozmerove kombikovy? (dvojkova stropnice kombi do O1 kombi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 14. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 (editace) já mám schodou náhod z kombík uale ne celou stropnici ale jen střed vyřízl jsme ho a našil na puvodní stopnici a celé přelepil lepidlem abych to vyrovnal a potáhl kobercem, pak jsme vyřízl zadní čast abyhc tam dokázal dát lampičku a schránku jinak je to původní jedničková stropnice je s tím víc práce ale výsledek snad stojí za to Editováno: 14. Květen 2012, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek TDI 0I Vloženo 9. Červen 2012 Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 BOMBA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 10. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 díky:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 16. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 K politování musím všem oznámit, že palubní deska z OII. do OI. nejde je s tím více problému než užitku vedení vzduchu by bylo příliš náročné na výměnu proto jsme s epustil do výměny některých prvku tak vám pošlu aspon pár fotek ... během tohto týdne by mi měli přijit loketní opěrka tak pak bych přidal nové foto .. vše v současné době v rekonstrukci musí se doladit pár maličkostí ještě příjde vyměnit středový ofuk s přihrátkou jinak vše asi zustane původní tak aspon pár fotek z té mé přestavby. Jo a prosím nekoukejte se na nepořádek v autě:-D až vše bude hotové tak jak má být pořádně to vyčistím tak jak to má být:-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 Servaste mam otazku keby chcem davat do O 1 tapacire s dveri z O2 ako to pojde bude to pasovat vsetko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 23. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2012 Servaste mam otazku keby chcem davat do O 1 tapacire s dveri z O2 ako to pojde bude to pasovat vsetko? no nesedí samozřéjmě že se musí pár maličkostí udělat tak aby to tam paslo když vydržíš nějakou chvili za nějaký čas až to dotáhnu do konečného výsledku tak bych nafotil a popsal co se musí předělat ale jde to a už ted jsem si zvykl na styl OII. např místo pro pití:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 23. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2012 ok pockam a budem vsacny ked to som upnes :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiml jan Vloženo 25. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 Toz zatim dobra prace at se dari No jen me moc zajima jak je to s tunelem jak tam pasuje a tak,Kdyby jsi kolem toho az bude vse sto pro hodit víc info.Počítám že bude pasovat poze zadní část co ? Inak s tou palubkou bych to nevzdával když ji máš doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 25. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 (editace) Tak z palubkou z OII. jsem to už definitivně vzdal. Prostě je to nereálně nesedlo to vubec rozměrově i jo, ale prostě možnosti toho vedení vzduchu nebyly takřka žádné. Místo tam prostě na to už nezustalo... palubku jsem už i prodal je ted po ni celkem hlad... jinak výměna výplní dveří proběhla dobře jen dotáhnu pár maličkostí. Chybí mi pouze ty trojúhelníky u zpětných zrcátek nemužu je ted nikde sehnat, abych to už dodělal... jinak mě čeká výměna středového ofuku za dvojkový z přihrátkou jen mám trochu strach at to tam sedne pokud ne musel bych měnit celou palubku za novou a to se mi opravdu nechce:-D...středový tunel vypadá užasně a je velice praktický jsem za něj fakt rád už mám kam si dávat pití :-D a i peněženku páč do jedničkové loketky jsem nedal vubec nic :-D... co se týče výměnit tunelu taky to není legrace... musí s evyměnit i ruční brzda za dvojkovou a trochu seříznout a svařit zpevnit a moc to nesdí u palubky ale to dokytuju a přestříkám z toho zase tak velký strach nemám. Musí se použít i plasty okolo tunelu z OII jsou delší a pak to jakžtak sedne dotáhnu nafotím....už mi přišla i loketka zatím v běžové barvě, jelikož se samotná loketka velice blbě schání většinou se prodává celá sada i s tunelem. Už mám ale objednaný černý vrch tak to pak jen vyměním ale už ted jsem si na loketku velice zvykl a spokojenost maximální....(toho nepořádku v autě si nevšímejte ještě dodělávám během procesu předělávání i podsvícení podvozku auta ale to už mám taky hotové:-D)tak snad až vše dotáhnu do takového výsledku, žebych se tím chtěl pochlubit a doporučit tak vše nafotím a nějak zdokumentuju. Editováno: 25. Červenec 2012, autor: mirekkrejci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gaston 1 Vloženo 25. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 Moc pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek36 Vloženo 25. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 ZLATÉ ČESKÉ RUČIČKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.