mirekkrejci Vloženo 26. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 tak tak jinak díky přidám víc fotek až to bude celéé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas7 Vloženo 4. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2012 (editace) Fakt luxus...klobúk dolu pred tebou český brat...už dávnejšie pred objavením tohto fóra som rozmýšľal o fakt trochu lepšom interiéri, no ale tie dvere sa neskutočne hodia aj k starému interiéru a bohate aj mne by stačil stredový panel a tie dvere...prídem k trochu peniazom a rozhodne pôjdem do toho aj ja...držím palce do budúcna, šikovných ľudí je pomenej Tiež sa pripájam ešte dodatočne, viem, že každý by si mal na to posvietiť sám, ale vážne aj ja budem vďačný, ak neskôr budeš ochotný sem pridať nejaké fotky, plus nejaký ten možno popis k dverám a ručnej brzde. díky moc vopred Editováno: 4. Srpen 2012, autor: thomas7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 5. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2012 jo tak fotky nějaké z montáže mám tak si nějaký ten volný večer sednu a napišu nějaký podrobnější návod a třeba i nějaké rady at se vyvarujete chybám co jsem udělal já a pak jsem musel kamuflovat:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subz3ro Vloženo 10. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2012 Je to kazdopadne zaujimavy projekt....... na kolko je to prakticke neviem takto z fotiek posudit, kazdopadne povedz mi - co to robi ked to auto beha po tych nasich rozbitych cestach? Specialne tie vyplne dveri, kedze nesedia vylisky na O1 palubnu dosku.... predpokladam ze je to koncert vsetkych moznych zvukov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 11. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2012 Budeš asi překvapený ale nevrže, neskřípe ani jiný nepěkný zvuk to nevydává pokud vyložene nenajedu na nějaký kanál ale to nevrže interier takže v tom problém nehledéj je to v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas7 Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 Takže chcem poďakovať hlavne Mirkovi, ktorý si našiel čas na pár mojich otázok...po pár dňoch, keďže som pracujúci som dokončil predné sedačky síce trochu inou konštrukciou, ale ide to, drží to, funguje to ešte musím vyriešiť zadné opierky, spodok ako tak sadol, to je otázka pár minút, ale operadlá, no z toho budem mať fakt galibu asi ako vidím...takže ešte vymyslím dačo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 2. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2012 No tak to je moc pěkná práce!! tak at se ti v nich dobře sedí a mnoho a mnoho spokojených kilometru:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas7 Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 Ďakujem, snažil som sa čo najlepšie. Inak podľa ktorého návodu si robil tie zadné? vieš mi hodiť link? Lebo je tu pár návodov a nie som si istý, ktorý je najlepší. Si vravel, že ti to sadlo ako uliate a máme skoro podobné typy aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 2. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2012 mě bylo doporučeno se inspirovat na fabii a podle toho jsem to taky dělal najdi se téma sedačky z OII do fabie I. a tam je to tam hezky popsané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Tyjo luxus fakt zlaty cesky ručičky nahodou nevi nekdo jak to je to tedy s temi tapecy ? Videl sme na fotkach ze tam jdou ale zajimalo by me jak nefektivne a jake kde to ma mezery a nedostaky dekuju . Marne schanim cerne tapecy z OI a kdyz to vidim tak bych tam dal klidne z OII tech je vsude mraky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ko_cik Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 rád bych se zeptal zda by nebyl nějaký ten popis s fotkami jak vyměnit tapecy z O II do O I vypadá to vážně super a rád bych se do toho pustil, ale přeci jen bych pozbíral nejdříve nějaké ty rady od zkušených Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Tez sem se rozhodl pro montaz tapecu z OII v nebližší dobe dam nejake fotky ale bude mi to tak 14 dni trvat. ZAtim je shanim a doufam ze sem majitel te uzasne prestavby a da sem jeste nejaky navod a nejake rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 Tapecy jsou doma cerne krasné neposkozene . POmalu budu hazet fotky. Zacnu nejdruve predelavat vypinace. A taky sem si privezl novy sedacky z OII 2012 a ty stary co mam z OII 2004 uz jsou KO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 Treba to nekoho bude zajimat jak se pokracuje. Dneska sem upravil vypinace z OI sem je napachal do OII ramecku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 19. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2014 Mirek krejci už asi vím proč už si tady dlouho nic nedal. Sice fotky si sem dál ze ten tapec tam máš. Ale už si zapoměl dodat ze nejdou zavřít dveře ze skoro nic nesedí. A už i vím proč ma jedné z fotek nemáš kastli ;-) Na nevýhody už sem přišel takže až bude css budu předělávat. A distanu to tam i kdybych měl projít o nervy ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 24. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 Zdravím, dlouho jsem tu nebyl za to se omlouvám. Dveře zavřít jdou jen se musí odřezat kousek tapecu v rohu jelikož OII má tapec více do špičky než OI viz. foto (na foto č. 1.). Kastlik se musí taky trochu zbrousit pak zatmelit a zastříkat a to jen protože nejde otevřít když jsou dveře zavřené, jelikož tapecy jsou širší (na foto č. 2.). vše se dá udělat jen to chce čas pilovat a pilovat dokud to nesedne pak jen začistit ať to nejde poznat. Dnes celý den prší jinak bych udělal lepší foto. Sám potřebuju pár detailu doladit např. zdrpanou barvu těsnící gumy. Jinak sleduju že předěláváš ovládací prvky na straně řidiče.. Troufám si říct že aspoň u mě bylo snadnější dosadit el. ovladače do plastu z OII a ne plasty přeřezávat a pak začistit.. Nevím jak to popsat ale je jednodužší dosadit el. ovladače do nových tapecu vypadá to lepe aspoň teď jak to vidím bojím se aby to nevypadalo divně… např. u ovladačů el. okýnek jsem pouze vyřezal otvor do krytky na zamykaní dveří zabrousil a dosadil ovladač a bylo hotovo zespod jsem si napájel uchycení a našrouboval jak originál.. v tapecu jsme trochu vyřezal aby to dosedlo a bylo to hotové otázka 20 minut.. U ovládače zrcátek jsme pouze vyměnil elektrické střeva a bylo hotovo otázka 5minut a žádné pájení řezaní tmelení nic jen vnitřnosti ovladače do nového a bylo hotovo a vše funguje… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 hmm tapec vyzera dobre, ale ten kastlik to nevyzera dobre .. kazdopadne obdiv ze si sa pustil do takejto veci .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 Jo mas to pekny jo tak pro me bylo zas jednodusi ty vypinace udalt takhle . JInak taky uz mam druhej kastli a budu pomalu predelavat a rezat jinak dekuju za info a ze jsi napsal uz sem neverim ze to tam fakt pujde ale kdyz to tam mas. TAky to tam dostanu ale az zase budu mit na to naladicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 26. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 Já mám ještě jeden nový kastlik taky to budu ještě upravovat at to není takové prasácky uřezané :-) jo chce to mít tu správnou tvořivou náladu ono to jde celkem rychle všechno jen to chce si fakt hrát a nic neuspěchat.. já jsem takový hrrr všechno hned a proto jsem kolikrát uřezal zbytečně mooc lepší je pilovat po kouskách a zkoušet dokud to nesedne :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spawn369 Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Tak jsem se podíval, přečetl a taktéž se asi do toho časem pustím... Jen otázka jak to máte v zadu s tepcem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal23541 Vloženo 24. Červen 2020 Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 Ahoj prosimtě mužu se zeptat začal jsem taky s přestavbou tapcu ale mám problém s tlačitkem ovladaní oken chci tam dát ty originalni 2 okta ale nefunguje mi to tak jak by mělo když dam nahoru aby se zavřelo okenko to samé dolu tak okno jde jen jedním směrem jak přepojit ty kabely děkuji případně jak jsi to vyřešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.