Přejít na obsah

Diag. kabel ELM 327


DonnJarda

Doporučené příspěvky

Zdravím, Mám takový problém Sehnal jsem si kabel pro diagnostiku ELM 327 interface Firmware 1.4

Ale nastal problém nemužu ho spojit . V programku TouchScan se připojí ale nefunguje tam skoro nic. Když to zkusím ve VAGu Dám test kabelu tak mi to hodí

"Port neexistuje.

Stav rozehrání HEX: Nenalezeno"

Jak mám nastavený port to fakt netuším páč mám windows 7 krátce a tohle jsem v něm nikdy nehledal a ani ve win XP

V tom TouchScan sem dal automaticky připojit a ono si to samo nastavilo.

Jinak nehce to nějaký driver na to? Ten od koho mám kabel mi dal jen kábl a nic víc a prej že to pude no ale mě to nejde! Neví někdo z vás jak to nastavit aby se to spojilo? Popřípadě získane zkušenosti či info o tom káblu! Budu moc rááááád za každý názor :kol-28:

HHC-2246-3.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No je to prostě jiný druh kabelu - takový "mainstream" jsou KKL na starší auta - podpora VAG-COM a Motordiag Komfort Manager a pak je HEX-CAN, podpora VCDS a nových aut. Pak jsou různé další druhy, viz ELM, který pracuje zas s jinými programy (určitě byly u něj uvedeny) a s jinými zas ne. A k čemu je dobrý? To nevím, asi k ničemu, nikdy jsem ho neměl, vždycky jsem raději volil VAG-COM nebo novější verzi VCDS a dle toho odpovídající kabel. :)

Zkus ten MKM nainstalovat a pustit s tím tvým kabelem, podle mě to nepůjde. Ale jak jsi psal, nemám k tomu co říkat, zkušenost s tím nemám...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ono to stím kablem ELM 327 v MKM je tak že on se v nastavení připojí a kabel to pozná ale když dám Načíst ID nebo Zjistit stav tak to začne pracovat a pak to zamzne a konec! Ale zkusím to stím druhým kablem. V pondělí ho budu mít tak se uvidí a přes víkend zkusím pár prográmků a uvidí sa který programek se na tom káblu 327 ujme !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 roky později...

Ahojte, mam ten samy kabel a na me oktavce to jede v omezene mire. Vyzkousel jsem asi 5programu, jeste to dozenu dalsima aspon 10, co jsem nasel, ale moc v to nedoufam. Umi to precit zakladni udaje, tvrdi to, ze to umi precist i chybove kody, prestoze zadne nenacetl (kupoval jsem to kvuli tomu, pac mi pada do nouzaku, takze nejaky chyby tam byt musi..). Proste se pripoji, neco malo nacte, ale k podrobnostem se nedostanu.

 

Kdybych koupil ten KKL kabel, bude to lepsi? Bude mi to spolehlive fungovat s 1.9TDI z roku 2003? Radsi utratim jeste par stovaku, nez s tim zajet na diagnostiku do servisu a vykrvacet tam za to, ze mi reknou, ze na nic neprisli...

Editováno: , autor: mposchl
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...