V3nd3lin Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Mam fabii Rs r.v. 2003 1.9 TDI kdyz jedu na petku nebo ctyrku kolem dvou tisic otacek a pridam mu plnej tak pri zrychlovani je cejtim mirne skubnuti a dela mi to i na sestku nevite cim by to mohlo byt ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 je to jakoby auto nechtělo táhnout? plnej při těhle otáčkách je smrt pro spojku...možná lamela, možná dvouhmota je tam chip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V3nd3lin Vloženo 5. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 no proste jedu mam tam ctyrku treba auto jede krasne plynule zrychluje ale kdyz rychle seslapu pedal az na zem pri zrychlovani obcas skube jako by s emu bnechtelo ale pak hned zase tahne...stava s mei to obcas ale minuli tyden mi to delalo celou cetu domu...nemuze to bejt nejakou necistotou z nadrze ? to by ale asi nevydrzeli vstriky co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V3nd3lin Vloženo 5. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 nn neni tam chip je to v zakladu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 (editace) Vyměň kabelovej svazek v hlavě motoru, jestli nebyl dělanej, tak určitě.....a rovnou bych to spojil z přetěsněním vstřikovačů............ to jsou běžný závady. Ve Vč můžu udělat. Jsou na to potřeba přípravky, tak to neradím dělat doma, jinak to může být víc škody,než užitku. Editováno: 5. Únor 2012, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miki966 Vloženo 11. Únor 2012 Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 Já měl tyhle problémy s 1,4TDI R.V.2003 a měnili mi tandemové čerpadlo.Od té doby to přestalo.Teď to mám asi zadřené a to je v pr...i. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V3nd3lin Vloženo 12. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 kolik by stalo to pretesneni vstrikovacu ted me ceka vymena serva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V3nd3lin Vloženo 12. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 kabelovej svazek v hlave motoru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.