Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mam fabii Rs r.v. 2003 1.9 TDI kdyz jedu na petku nebo ctyrku kolem dvou tisic otacek a pridam mu plnej tak pri zrychlovani je cejtim mirne skubnuti a dela mi to i na sestku nevite cim by to mohlo byt ? diky

je to jakoby auto nechtělo táhnout? plnej při těhle otáčkách je smrt pro spojku...možná lamela, možná dvouhmota

je tam chip?

• 2 týdny později...
  • Autor

no proste jedu mam tam ctyrku treba auto jede krasne plynule zrychluje ale kdyz rychle seslapu pedal az na zem pri zrychlovani obcas skube jako by s emu bnechtelo ale pak hned zase tahne...stava s mei to obcas ale minuli tyden mi to delalo celou cetu domu...nemuze to bejt nejakou necistotou z nadrze ? to by ale asi nevydrzeli vstriky co ?

• Autor

nn neni tam chip je to v zakladu

Vyměň kabelovej svazek v hlavě motoru, jestli nebyl dělanej, tak určitě.....a rovnou bych to spojil z přetěsněním vstřikovačů............ to jsou běžný závady. Ve Vč můžu udělat. Jsou na to potřeba přípravky, tak to neradím dělat doma, jinak to může být víc škody,než užitku.

Upraveno od juke.box

Já měl tyhle problémy s 1,4TDI R.V.2003 a měnili mi tandemové čerpadlo.Od té doby to přestalo.Teď to mám asi zadřené a to je v pr...i.

• Autor

kolik by stalo to pretesneni vstrikovacu ted me ceka vymena serva...

• Autor

kabelovej svazek v hlave motoru ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.