Publikováno Leden 22, 201213 r Mam fabii Rs r.v. 2003 1.9 TDI kdyz jedu na petku nebo ctyrku kolem dvou tisic otacek a pridam mu plnej tak pri zrychlovani je cejtim mirne skubnuti a dela mi to i na sestku nevite cim by to mohlo byt ? diky
Leden 22, 201213 r je to jakoby auto nechtělo táhnout? plnej při těhle otáčkách je smrt pro spojku...možná lamela, možná dvouhmota je tam chip?
Únor 5, 201213 r Autor no proste jedu mam tam ctyrku treba auto jede krasne plynule zrychluje ale kdyz rychle seslapu pedal az na zem pri zrychlovani obcas skube jako by s emu bnechtelo ale pak hned zase tahne...stava s mei to obcas ale minuli tyden mi to delalo celou cetu domu...nemuze to bejt nejakou necistotou z nadrze ? to by ale asi nevydrzeli vstriky co ?
Únor 5, 201213 r Vyměň kabelovej svazek v hlavě motoru, jestli nebyl dělanej, tak určitě.....a rovnou bych to spojil z přetěsněním vstřikovačů............ to jsou běžný závady. Ve Vč můžu udělat. Jsou na to potřeba přípravky, tak to neradím dělat doma, jinak to může být víc škody,než užitku. Upraveno Únor 5, 201213 r od juke.box
Únor 11, 201213 r Já měl tyhle problémy s 1,4TDI R.V.2003 a měnili mi tandemové čerpadlo.Od té doby to přestalo.Teď to mám asi zadřené a to je v pr...i.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.