ntr23 Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Chtěl jsem do výbavy Sport místo tříramenného volantu čtyrmenný. Ač to tak z ceníku vypadá, že toto jde za cenu -1500,-, tak to jde pouze koupíte-li si částečný kožený paket za 15000,-. Toto trochu nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Mě to přijde v celku logicke, vzhledem k tomu, že je 3ramený koženy, tak předpokládám, že je i řadička a ručka kožená, tudíž by vypadalo divně dát jen 4ramen volant bez kuže a protože je škodovka chce vydělávat, tak jakoby odučtuje 3ramenej, řučku a řadičku a naužtuje koženej paket... aspoň tak bych si to vysvětlil já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 3. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Je to jinak. Ve Sportu je standard Maký kožený paket (tříramenný kožený volant, madlo ruční brzdy, hlavice a manžeta řadící páky). A dle ceníku si můžeš za -1500 dát Malý kožený paket (čtyřramenný kožený volant, madlo ruční brzdy, hlavice a manžeta řadící páky). Ovšem to pouze za podmínky že si dáš Částečný kožený paket (Jako mimořádná výbava je k dispozici částečně kožený interiér Floss kombinující na sedadlech látku s kůží (příp. koženkou), která je použita také ve výplních všech dveřích. Exkluzivitu interiéru dotváří malý kožený paket (volant, madlo ruční brzdy, hlavice a manžeta řadicí páky v koženém provedení).) Prostě ručka i řadící páka by zůstala jen by vyhodili jeden kožený volant a dali druhý kožený volant. Ale ne, ty si k tomu musíš dát ještě kožená sedadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Ono je to podobné, ako teraz u iných modelov - napr Fabia má príplatok za koženú tretiu opierku vzadu. Aby si ju ale mohol mať, musíš mať kožené sedačky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 4. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 IGOR>celkem chápu tu koženou opěrku, ale nemožnost vyměnit jeden kožený volant za druhý kožený volant bez podmínky kožených sedadel mi nejde do hlavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 IGOR>celkem chápu tu koženou opěrku, ale nemožnost vyměnit jeden kožený volant za druhý kožený volant bez podmínky kožených sedadel mi nejde do hlavy. Tak sa na to vykasli, zober ten 3-ramenny, urcite ho predas resp. vymenis neskor alebo kupis cely novy 4-ram a urcite nebude stat 15tis! Inak ak su volanty rovnake akov OCTII tak ja mam 4-ram. kozenny a uvazujem o 3-ram :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Jasne, že sú tie volanty rovnaké. Vymeňte si to a bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 4. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Boco> hele já ho napřed vyzkouším. Přeci jen jsem s 3-ram ještě nikdy nejel, třeba se mi zalíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Boco> hele já ho napřed vyzkouším. Přeci jen jsem s 3-ram ještě nikdy nejel, třeba se mi zalíbí Jasný, je hezčejší a nebude ho mít každej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 ntr23 - na fotkách sa mi ten 3-ramenný vôbec nepáčil, ale naživo je to lepšie. A zdá sa mi, že sa lepšie drží, je mierne inak tvarovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 (editace) Tak jsem včera dostal nabídku u prodejce, co jsem kupoval Roomstera, na koženej volant. Mají firmu, co pošije jakejkoliv volant, ale nejenom obvod, prý pošijou i ramena a střed. Dá mi vědět, až přijde z firmy pošitej volant na OII, tak to půjdu okouknout. Když to půjde, udělám fotku. pokud to bude stát za to, nechám pošít ten svůj z Romči. Editováno: 27. Říjen 2006, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 Neviem, ale stred (bag) by som ničím neprešíval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 Tak jsem včera dostal nabídku u prodejce, co jsem kupoval Roomstera, na koženej volant. Mají firmu, co pošije jakejkoliv volant, ale nejenom obvod, prý pošijou i ramena a střed. Dá mi vědět, až přijde z firmy pošitej volant na OII, tak to půjdu okouknout. Když to půjde, udělám fotku. pokud to bude stát za to, nechám pošít ten svůj z Romči. Tak to pak omrkni, nafot a hod sem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Neviem, ale stred (bag) by som ničím neprešíval. U aut, kde airbag protrhne střed volantu se to určitě přešívat nesmí, ale mám pocit že u škodováckých volantů to funguje tak, že krytka vypadne pryč celá, tak to nemůže ničemu vadit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Neviem, ale stred (bag) by som ničím neprešíval. U aut, kde airbag protrhne střed volantu se to určitě přešívat nesmí, ale mám pocit že u škodováckých volantů to funguje tak, že krytka vypadne pryč celá, tak to nemůže ničemu vadit. taky myslim, ze celej stred, ale zkouset to nebudu, protoze po vystreleni je auto plny takovyho bilyho sajrajtu a jde to blbe dolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Bobik: Takze uz jsi to zkousel?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Tak jsem tak prohlížel volant OIIRS a myslím, že ten se trhá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Tak jsem včera dostal nabídku u prodejce, co jsem kupoval Roomstera, na koženej volant. Mají firmu, co pošije jakejkoliv volant, ale nejenom obvod, prý pošijou i ramena a střed. Dá mi vědět, až přijde z firmy pošitej volant na OII, tak to půjdu okouknout. Když to půjde, udělám fotku. pokud to bude stát za to, nechám pošít ten svůj z Romči. Tak to pak omrkni, nafot a hod sem:) Jasně, budou pošívat volant OII, tak až přijde, jsem s nima domluvenej že dají hlášku a já pak sem hodím foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 (editace) Tady je foto: Editováno: 8. Srpen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 čoveče, pěkná práce škoda, že to nejde bez tach dvou švů na bocích středu pro airbag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 (editace) Jj vypada to pekne a mozna jeste lepsi by byla cervena kuze ale ta cena origo kozenej volant je za zlomek ceny Editováno: 10. Prosinec 2006, autor: TomV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny.46 Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Jj vypada to pekne a mozna jeste lepsi by byla cervena kuze ale ta cena origo kozenej volant je za zlomek ceny myslim, ze by stacilo prositi cervenou nyti, to by taky vypadalo dle mne velmi pekne, ale jen u vhodneho typu Jinak moc pekny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 ty vado., to je primovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Tak podle sdělení by to snad mělo jít prošít tou červenou nití, ale ještě to potvrdím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 (editace) Tak pánové, mám objednané pošití volantu na Rumíka, až dorazí dám vědět, jak to vypadá. P.S. mělo by to přijít prošité červenou nití, tak jsem na to zvědavej. A dám sem taky fotku. Editováno: 12. Březen 2007, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.