Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

For Hjm:

Mám najeto cca 46.500 km. Tak se na to taky připrav. :D

ahoj Kamíšek68, mne sa to pači, nemohol by si mi take zohnat ?

for kakaš.

asi tě zklamu toho kamoše vidím jednou za dlouhou dobu a sám nevím kde to sehnal, třeba to jde i koupit, když je to na volantech do RS a pak to trošku upravit /odříznout ty výstupky co jsou vzadu /, ale cenu nevím. Něko mi psal SZ že ho má, tuším že to byl Vasekk tak ho zkus kontaktovat.

aha, dobre, dik, maj sa....

• 2 týdny později...

odřel jsem si koženej volant na svý fabii, pravděpodobná příčina je asi odření při nastupování a vystupování,

nedalo by se to nějak spravit, protože na omak to je docela nepříjemný

Nemáš foto? To by mě zajímalo, jak hodně se dá odřít volant při nastupování/vystupování. Ale pokud je to poškození mechanické nějakého většího charakteru, tak to asi těžko opravíš...ale někdo na foru nabízel relativně levně novej volant 3-ramenný bez bagu

Upraveno od Akrubek

Odrať volant je bohužiaľ to najmenej - podarilo sa mi to na predošlej FI. A to som novú vetrovku nosil len pár týždňov, kým som na to prišiel, že pri nastupovaní sa zips odiera o volant...

post-140-1226684256_thumb.jpg

tak jsem to vyfotil, je to osově přesně proti sobě (vždy jak byl zrovna natočený volant)

post-7736-1226745947_thumb.jpgpost-7736-1226745933_thumb.jpgpost-7736-1226745941_thumb.jpg

Upraveno od rejdn

Mě to dělala strá fabka taky. Řekl bych, že šlo špatnou kůži. Trochu pomohlo omýt mýdlovou vodou a vyleštit prontem. Ale jinak fakt nevím. :(

• 3 týdny později...

Pokudby nekdo shanel volant kozene 3raminko novej orig., tak mam cena s airbagem 6t,- 736 172 076

2199_volant1_low_1.jpg2199_volant_low_1.jpg

No já si zase myslím, že je rozhodně lepší (alespoň designově) než ten čtyřramenej, co se dával do Fabie 1. To byl děs.

No mamka ma 2004 F eleg posledni z predface kde je kozeny 4raminko a zapadne lepe jak ty nove z OII ty me tam nesedi, to radsi 3ramenny ktery je lepsi i na drzeni...

• 2 měsíce později...

Tak jsem si namontoval do Roomstra volant z OII RS facelift a můžu říct že je super,tlustý věnec a moderní design.

neni moc velkej?

Průměr stejnej,jen působí robusním dojmem.

foto ? :)

• 2 týdny později...

Foto volantu OIIRS FL v Roomstru

post-746-1237143633_thumb.jpg

to ale nevypada zle ;)

no až na ten chrom, ten mi tam prostě nesedí...:(

Ten face RS volant je fakticky :feve: ,nechápu proč tento design,je to krok zpět.Možná na SII bych jej překousl,ale jinak :help:

To už bych raději klasický FII třírameňák, ale s perforovanou kůží...a to bych se hodně rozmýšlel, i kdyby to bylo za hubičku...

OII RS je nejhezčí volant :palec2: krásně vypadá a dobře sedne do ruky.Věřím že OII RS face padne taky hezky do ruky,ale díky tvaru bagu a spodku volantu mi nepřijde vůbec jako sport.volant,spíše jako z nějaké limuzíny......

Ten chrom je zvláštní,ale po faceliftu FII a Rooma,budou ovladače climatroniku a radia v chromu a pak to zapadne.Dobře to ladí s columbusem nebo bolerem.

• 5 týdnů později...

Poprosím o pomoc-nemá tu někdo návod,jak demontovat airbag z čtyřrameného volantu na Fabii 2 ?Jde mi o to,abych něco neponičil.

Dnes mi dorazil nový čtyřramený kožený volant s perforovanou kůží,tak bych ho rád namontoval. B)

Děkuju.

• 2 týdny později...

Mám tu problém s volantem.Nechal jsem ho potáhnout.Demontáž a montáž byla hračka.Ale svítí mi teď kontrolka airbag.Co teď?

Zkusil bych vymazat pamet zavad pres VAG. Melo by to zmiznout.

Upraveno od PMA

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.