Listopad 1, 200816 r for kakaš. asi tě zklamu toho kamoše vidím jednou za dlouhou dobu a sám nevím kde to sehnal, třeba to jde i koupit, když je to na volantech do RS a pak to trošku upravit /odříznout ty výstupky co jsou vzadu /, ale cenu nevím. Něko mi psal SZ že ho má, tuším že to byl Vasekk tak ho zkus kontaktovat.
Listopad 12, 200816 r odřel jsem si koženej volant na svý fabii, pravděpodobná příčina je asi odření při nastupování a vystupování, nedalo by se to nějak spravit, protože na omak to je docela nepříjemný
Listopad 13, 200816 r Nemáš foto? To by mě zajímalo, jak hodně se dá odřít volant při nastupování/vystupování. Ale pokud je to poškození mechanické nějakého většího charakteru, tak to asi těžko opravíš...ale někdo na foru nabízel relativně levně novej volant 3-ramenný bez bagu Upraveno Listopad 13, 200816 r od Akrubek
Listopad 14, 200816 r Odrať volant je bohužiaľ to najmenej - podarilo sa mi to na predošlej FI. A to som novú vetrovku nosil len pár týždňov, kým som na to prišiel, že pri nastupovaní sa zips odiera o volant...
Listopad 15, 200816 r tak jsem to vyfotil, je to osově přesně proti sobě (vždy jak byl zrovna natočený volant) Upraveno Listopad 15, 200816 r od rejdn
Listopad 16, 200816 r Mě to dělala strá fabka taky. Řekl bych, že šlo špatnou kůži. Trochu pomohlo omýt mýdlovou vodou a vyleštit prontem. Ale jinak fakt nevím.
Prosinec 2, 200816 r Pokudby nekdo shanel volant kozene 3raminko novej orig., tak mam cena s airbagem 6t,- 736 172 076
Prosinec 2, 200816 r No já si zase myslím, že je rozhodně lepší (alespoň designově) než ten čtyřramenej, co se dával do Fabie 1. To byl děs. No mamka ma 2004 F eleg posledni z predface kde je kozeny 4raminko a zapadne lepe jak ty nove z OII ty me tam nesedi, to radsi 3ramenny ktery je lepsi i na drzeni...
Březen 2, 200916 r Tak jsem si namontoval do Roomstra volant z OII RS facelift a můžu říct že je super,tlustý věnec a moderní design.
Březen 16, 200916 r Ten face RS volant je fakticky ,nechápu proč tento design,je to krok zpět.Možná na SII bych jej překousl,ale jinak
Březen 16, 200916 r To už bych raději klasický FII třírameňák, ale s perforovanou kůží...a to bych se hodně rozmýšlel, i kdyby to bylo za hubičku...
Březen 16, 200916 r OII RS je nejhezčí volant krásně vypadá a dobře sedne do ruky.Věřím že OII RS face padne taky hezky do ruky,ale díky tvaru bagu a spodku volantu mi nepřijde vůbec jako sport.volant,spíše jako z nějaké limuzíny......
Březen 16, 200916 r Ten chrom je zvláštní,ale po faceliftu FII a Rooma,budou ovladače climatroniku a radia v chromu a pak to zapadne.Dobře to ladí s columbusem nebo bolerem.
Duben 16, 200916 r Poprosím o pomoc-nemá tu někdo návod,jak demontovat airbag z čtyřrameného volantu na Fabii 2 ?Jde mi o to,abych něco neponičil. Dnes mi dorazil nový čtyřramený kožený volant s perforovanou kůží,tak bych ho rád namontoval. Děkuju.
Duben 26, 200916 r Mám tu problém s volantem.Nechal jsem ho potáhnout.Demontáž a montáž byla hračka.Ale svítí mi teď kontrolka airbag.Co teď?
Duben 26, 200916 r Zkusil bych vymazat pamet zavad pres VAG. Melo by to zmiznout. Upraveno Duben 26, 200916 r od PMA
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.