mimoxx Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 (editace) Tak som si bol v Boate objednat kable na skoda-part.cz boli za 917Ck, tak som mal malu dusicku, ze kolko to bude u nas a bol som milo prekvapeny ze 32,16€, az si myslim, ze pri plateni povedia, ze to bolo bez DPH! A za prehodenie volantu 35€, co nie je az tak vela a nemozu ma napadnut za neautorizovany zasah. Mali tam aj vystavenu O3 VRS, tak som si ho bol chytit, je paradny, ja ho mam nastastie bez toho znaku VRS, to by sa do Scouta nehodilo. Editováno: 15. Duben 2015, autor: mimoxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimoxx Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 (editace) Hurááá! Konecne mam volant! Este ho nahodit a raz mozno pojde aj BT. Je pekny, zdal sa mi najprv velky, ale je presne rovnaky, ako ten plastak... Akurat nebude fotodokumentacia, lebo mi to prehodia v znackovom servise a to zoberu auto min na pol dna. Editováno: 21. Duben 2015, autor: mimoxx 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Hlavne už nahadzuj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimoxx Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Akurát idem, som objednaný na 8:00! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimoxx Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 (editace) A "do Prčic"! Volant namontovali a musím pochváliť servis bolo to rýchlejšie než som si myslel a len zs 13,56€!! Ale multi funkcia sa nedala zapojiť , lebo nemám riadiacu jednotku Comfort! Hňeď ma uzemnil, že by to stálo aj do 500€, takže za podsvietenie a ovládanie rádia to veru nedám! Ale na nete som videl RJ aj za 40€, ale samo že na staré modely z vrakoviska. Inak boli férový, objedaný káblik ani nespomenul. Zato ma upokojoval, že veď airbag aj klaksón normálne funguje a volant je podstatne krajší než 4 ramenný plastový... Vedel by niekto poradiť s tou RJ? Dík! Editováno: 27. Duben 2015, autor: mimoxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Co máš za jednotku v autě? I když je to stejnak blbost, protože pokud vím, tak u FabieII/Roomsteru není potřeba žádná speciální jednotka, stačí volant s tlačítky a správně to zapojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimoxx Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Nazdar, to sa odomňa ťažko dozvieš, akú mám jednotku v aute, mala by byť niekde pod palubovkou, ale neviem kde a ako to zistiť. Tiež som dúfal, že to bude stačiť, lebo verzia Scout nie je celkom "socka" čo sa výbavy týka..., ale asi je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimoxx Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 (editace) Chcem hodiť foto, ale už som to druhý krát fotil a zase zle, na foťáku to vyzerá dobre a keď to pozrem na kompe je to tmavé, presvetlené, neostré... Dnes som akýsi nesvoj.... Editováno: 27. Duben 2015, autor: mimoxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimoxx Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Tak tu je výsledok starý a nový. Nesedí mi však te airbag, hodil by sa polep, imitácia hladkej kože, lebo to plastové vrásnenie sa hodí ku tomu plastovému, si myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Nemysleli náhodou, že potrebuješ podvolantovú jednotku? Niečo takéto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimoxx Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Nazdar, presne na to som sa pytal aj ja, ale povedal mi, ze nie, je to riadiaca jednotka comfortu pod palubovkou a jemu to povedal tiez len asi elektrikar zo servisneho oddelenia. Ale logicky podvolantova jednotka sluzi pre packy. Potreboval by som vediet cislo riadiacej jednotky comfortu. Zda sa mi, ze je to univerzalna jednotka, lebo v inzeratoch je vzdy pre VW group pre viacero modelov Seat, Golf, Skoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Asi myslia na BCM. Moje má číslo 6R7 937 087 K, ty asi budeš mať iné posledné číslo kvôli nižšej výbave. Ale je možné aj to, že píšem úplne od veci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Ale ved nemá aj koženný volant plasotvý airbag ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimoxx Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Na fotke noveho komplet som zistil, ze fakt ma plastovy! Za tie peniaze moli by robit aj kozeny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimoxx Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Nazdar, neviem ci by mi pasovala takato jednotka, aj ked zacina 1K0, namiesto 6R7?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icosom Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 (editace) Ahoj,potreboval by som poradiť,či viem tento volant dať do fabieII elegance 1.6TDI r.v.2012. https://eshop.skoda-auto.sk/eshop/sk/b2c/kozeny-volant---triramenny-%E2%80%93-multifunkcni-pro-ovladani-radia-a-telefonu-5ja064241bx Pokiaľ áno,budú všetky tlačidlá na volante plne funkčné vrátane ovládania telefónu? Mám Amundsen+ a momentálne pôvodný volant v koži s ovládaním autorádia na ľavej strane.Viď. foto Díki Pokiaľ by bola výmena možná,pôvodný volant bude v ponuke v sekcii bazár,je v 100% stave..... Editováno: 3. Květen 2016, autor: icosom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 (editace) Budeš potrebovať aj airbag, takže nakoniec budeš mať celkové náklady o dosť vyššie. Mám volant z O2 RS s DSG aj s ovládaním telefónu na pravej strane vo F2, ale ešte starý dizjan. Samotné ovládanie na pravej starne volantu je funkčné, ale obmedzene. Konkrétny problém je ten, že ovládanie (rolovanie) je určené pre pohyb v menu, čo máš ale nastavené na pravú páčku pod volantom, tak to ovládanie je kombinované. Napr. v MFD vieš rolovať na volante hore a dole, a potvrdzovacie tlačítko pre výber musím použiť na páčke. Prebrať hovor, alebo tlačítko na vrátenie späť z menu telefónu ale funguje bez problémov. Ak jazdíš do Bratislavy, môžem ti to niekedy ukázať. Inak ten volant sa k tvojej farbe auta hodí perfektne. Ja osobne som chcel kúpiť verziu aká je pre O3 RS, ale bez vRS loga, aj páčkamy pre DSG s bielym alebo čiernym šitím, a prípadne aj so skosenou spodnou hranou. Žiaľ, takýto volant aj keď sa dá niekedy zohnať (častejšie je ale šitie s červenou niťou, čo ja nechcem), cena aj s airbagom je vždy nekresťanská (okolo 300-350 €). Editováno: 3. Květen 2016, autor: e1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icosom Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 (editace) Díki,takže ak som dobre pochopil fyzicky bude pasovať iba nebude všetko fungovať ako keby bol napr v oktávke. A okrem airbagu,čo je samozrejmosť nebudem potrebovať nič iné,žiadne kábliky a podvolantové RJ ani nič? Proste kúpim volant nasadím a všetko bude OK,žiadne kódovanie a iné úkony? Na koľko by si odhadol môj pôvodný volant komplet s airbagom,koľko by bola reálna cena? Inak dnes mi dorazila aj radička v tej istej červenej ako by som chcel volant,pokiaľ sa mi to podarí bude to pekne ladiť.Samozrejme k tej novej radičke som použil pôvodnú okrúhlu manžetu. Editováno: 6. Květen 2016, autor: icosom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Fyzicky to pasovať bude určite. Čo sa týka zapojenia, tak neviem aký je rozdiel medzi F2 FL a Rapidom, ale pravdepodobne to bude rovnaké, alebo veľmi podobné. Ja som ti písal stav na mojej F2 FL s volantom z O2 RS FL, ale ešte so starým dizajnom. Vieme ale, že sa novší dizjan volantov dával krátky čas aj do Fabii, a nepredpokladám, že by robili do Rapida zvlášť iný druh zapojenia.Čo sa týka kódovania, nejaké tam bolo, ale nerobil som to ja.Hodnotu pôvodného volantu ti neviem povedať. Ja svoj (identický s tvojim) inzerujem bez airbagu za 60 € a zatiaľ sa ozval iba jeden chalan a ani ten si preň neprišiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icosom Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 (editace) Vedel by niekto poradiť aký je rozdiel medzi týmito dvoma pravými multifunkčnými tlačidlami? Bude sa dať s týmito tlačidlami ovládať telefón v kombinácii s Amundsen+? Editováno: 10. Květen 2016, autor: icosom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 S tou hornou verziou by to podľa mňa malo ísť. Mám rovnaké tlačítka na volante z O2 RS a v kombinácii s BT jednotkou a Columbusa to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icosom Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 Spomínaš bluetooth jednotku,tomu celkom nerozumiem. Keď ja mám Amundsen+ tak bluetooth je jeho súčasťou nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 BT je súčasťou niektorých Amundsen+ (RNS315) navigačných jednotiek, ale nie všetkých. Ja som mal napr. Amundsen+ bez BT. Ak ty BT máš, tak buď rád, lebo bežne je BT handsfree riešené tak, že máš ešte zvlášť BT jednotku pod sedadlom spolujazdca. Toto v prípade vybraných Amundsen+ odpadáva. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icosom Vloženo 2. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2017 (editace) Už dlhší čas zvažujem výmenu volantu za tento trojramenný s červenou kožou. Ten čas nastal teraz a preto sa ešte raz chcem poradiť...Najlepšiu cenu som našiel tu: http://www.obautodily.cz/triramenny-kozeny-volant-s-multifunkci-original-cerno-cerveny-saten-a-chromovy-lesk-8788cz292/ Moja otázka,kedže už vyššie som riešil túto tému by bola.... Menil už niekto do svojej dvojky fabie takýto volant? Niekde som čítal,že bude potrebný akýsi káblik.... Pokiaľ by bol záujem po úspešnej výmene bude môj pôvodný,kožený z multifunkciou na ľavej strane na predaj....foto prikladám Editováno: 2. Červenec 2017, autor: icosom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icosom Vloženo 4. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2017 Volant je objednaný,airbag tiež tak som zvedavý ako dopadnem....Po výmene priložím fotky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.