Gabbo Vloženo 23. leden 2012 Sdílet Vloženo 23. leden 2012 Ahoj, hledal jsem, ale nic nenašel tak zakládám nové téma. Pořídil jsem starší fabku v moc pěkném stavu, nicméně nějaké ty škrábance se palubce nevyhnuly a tak by mě zajimalo jestli by tyto škrábance nějak přeleštit nebo něco. V tom vroubkovaném plastu na schránce atd. to pujde asi blbě ale rovné plasty kolem radia by snad mohli jít. Myslíte, že nějaký oživovač plastů pomůže? Diky moc za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 23. leden 2012 Sdílet Vloženo 23. leden 2012 Možná tempo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabbo Vloženo 23. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2012 Neni tempo lestenka na lak? Ja potrebuju na plasty, vnitrni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 23. leden 2012 Sdílet Vloženo 23. leden 2012 Mozna ti to nepomuze ale ja jsem svoji sedou palubovku lakoval docerna. Mel jsem tam taky skrbance, otazka je jak hluboke je mas ty. Vsechno sem to prejel jemnym smirkem ( 1500 a 2000) pak jeste 2000 pod vodou, na konec sem to dolestil tou brusnou tkaninou co pouzivaji instalateri. Vetsina skrabancu zmizla a nenarusilo to ten vroubkovany vzor ( je dost hluboky ) palubku sem sice lakoval ale i tak neslo poznat stopy po brouseni kdyz to clovek pekne dokonci jemnym smirkem pod vodou a pak tou tkaninou. Plasty pak byly jak nove PS: tohle je to brusne rouno http://www.dokonalypovrch.cz/barvy-laky/eshop/2-1-Brusivo/0/5/141-Brusne-rouno-SIAVLIES-152-x-229-mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. leden 2012 Sdílet Vloženo 23. leden 2012 Tempem a jakýmkoliv leštidlem určitě ne! Palubka je přeci matná. Dá se to ale velmi dobře "zapéct" obyčejným zapalovačem. Opatrně to nahžívej a ono se to zatáhne. Jen to chce určitý cvik, když se to přežene, tak se to zapeče moc a je to pak lesklé. Když to máš v ruce, tak větší místa se dají dělat i horkovzdušnou pistolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabbo Vloženo 23. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2012 OK, dik za rady, az bude cas tak to zkusim, jeste dotaz, ty zaslepky u radia jak byvaj drzaky na napoje jdou nejak jednoduse vymenit? Nemate predstavu kolik muzou ve skodovce stat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 23. leden 2012 Sdílet Vloženo 23. leden 2012 Jo da se to jednoduse vymenit, kolik to muze stat nemam poneti. Ale klidne bych zkusil nejake vrakoviste pokud mas nekde blizko. Takove veci jsem tam schanel doslova za par korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. leden 2012 Sdílet Vloženo 23. leden 2012 jo a pro jistotu dodám, že mnou uvedený postup platí pouze pro ty hrubé plasty. Právě ten rámeček okolo rádia se tak dělat nedá. Nový ale stojí 50 - 60 korun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.