Publikováno Leden 25, 201213 r zdravím, mám problém s lpg. na neutrálu se mi vůbec nerozsvítí ovládací panel lpg. když je auto pod zatížením, tak se panel rozsvítí, začne blikat kontrolka, ale než se přepne nebo tesně po přepnutí zase zhasne celý ovládací panel. na lpg najeto od vestavby cca 25.000km. čidlo teploty?
Leden 25, 201213 r bez diagnostiky těžko soudit.....chce to servis, podle mě se někde ztrácí napětí, nebo kostry...
Leden 25, 201213 r Nutno prověřit napájení ŘJ LPG (trvalé i dočastné) a elektroinstalaci mezi ŘJ a přepínačem. U jednoho z těch dvou vyjmenovaných bude prpd chyba. Max ještě nachcaná voda v jednotce....ale to si spíše nemyslím. Příště to máš za flašku něčeho vostrýho a dobrýho
Leden 27, 201213 r ... a řekl bych v kabeláži kousek od pojistkového lůžka... tam mají z nějakého důvodu spojení dvou tenčích kablíků do jednoho silnějšího k pojistkovému pouzdru... To jsem jen tak zkusil, taky mohli mít špatně namáčklé kabely v kabelovém očku, povolenou kostru a spoustu dalšího... Ivan
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.