Publikováno Leden 27, 201213 r Co způsobuje škubnutí motoru 1,8 TSI, při ostřejší akceleraci v 1500 otáčkách? Auto od 800 otáček zrychluje, v 1500 se chvíli kousne a pak již plynule táhne až k omezovači. Nebo je to fakt normální jev? Dle servisu vše OK, diagnostika bez chyb. Děkuji za odpověď Upraveno Leden 28, 201213 r od puuaines
Únor 4, 201213 r Předpokládím že to máš v záruce, servis škoda nebo Vw a pravděpodobně na to bude aktualizace SW jednotky motoru.
Únor 5, 201213 r Autor Servis Škoda je úplně marný! A to jezdím do největšího autorizovaného servisu na Severní Moravě. Nyní posílali data z DSG do MB. Prý možná mechatronika. ?? vždyť to cuká i v manuálním módu a jen na první rychlostní stupeň... Soft na motoru je údajně aktuální. Upraveno Únor 5, 201213 r od puuaines
Březen 1, 201213 r Tak jsem se na to zaměřil a moje 1.8 TSI DSG to teda nedělá..Dělá ti to u všech rychlostních stupňů?
Březen 9, 201213 r Autor Dělá to pouze na 1. rychlost. Servis si s tím měsíc nevěděl rady. Nakonec to došlo do fáze, že mi včera dali novou mechatroniku. A výsledek? Dle mého očekávání to dělá pořád. A k tomu mi ještě stoupla spotřeba na nějakých 11L... V úterý mě čeká 7. návštěva servisu za poslední měsíc.
Duben 1, 201213 r Tak jak jsi dopadl? mě napadá, jestli ti to neděla DSG..Přijde mi, jak kdyby chtěla řadit a pak si to najednou rozmyslela a táhla dál..
Duben 6, 201213 r Autor DSGčkem to nebylo, už mi vyměnili mechatrroniku. V servise to po dvou měsících vzdali, naložili Supa na odtahovku a směr Škoda Auto Mladá Boleslav. Tam zjistili nějakou ohnutou hřídel. K tomu došlo z toho důvodu, že nebyl dodržen technologický předpis při výměně motoru. Ten měnili za nový před rokem, když přeskočily rozvody... Takže mi nyní vyměnili i spojky. Za 4dny mám mít auto hotové. Prý už je vše OK. A jak se říká, vše zlé je k něčemu dobré. V teto době mi skončila záruka na auto. A nyní mám novou mechatroniku, spojky a na motor ještě rok záruku.
Duben 8, 201213 r Motor s označením TSI nebude nikdy OK. Kolik to mělo najeto když skočily rozvody? Podotýkám že to má řetěz. Upraveno Duben 8, 201213 r od VAG BoBo
Duben 8, 201213 r Autor Motor se měnil v 35tis...Nyní mám 80tis. Paradox je ten, že jsem šel do TSI po špatných zkušenostech s 103kW TDI v Passatu. A nyní jsem v servise častěji než s Pašíkem. Naštěstí jdou zatím veškeré náklady za neplánované opravy do Škody Auto. Upraveno Duben 8, 201213 r od puuaines
Duben 8, 201213 r Co bylo 103 kW Pasátu? Motor není nic moc, ale pokud má člověk trochu štěstí tak docela jede. Jinak TSi potřebuje dobrý olej, kvůli té posrané hydro napínací kladce a hlavně ho potřebuje dostatek, přeskočení co jsem četl, proběhne právě při startu kdy je malý tlak oleje a kladka nestačí ten řetěz napnout. Upraveno Duben 8, 201213 r od VAG BoBo
Duben 9, 201213 r Od počátku bych to viděl na chybu v servise....jen je dobře, že bude tu poslední akci muset uhradit servis sám. Chtělo to potom co ten motor přeskočil olej poslat na expertýzu s dotazem na stáří. Ve Škodovce je to taky všem jedno oni do toho auta ten benzín celou dobu nemuseli platit. Tohle je jen ukázka jak funguje servisní síť a tím pádem i TSC v MB. Zrovna nedávno jsem viděl opravenou O2 firmou Porsche České Budějovice. Oprava za 200.000,- a auto nikdo nesrovnal. Každá spára jiná. Moje zkušenosti s tímto servisem jsou taky hodně špatné. Vedení místo aby řešilo auto to začne útočit na Vás jako na zákazníka co jste na autě dělal a začne Vám tvrdit, že se na autě u nich tohle nedělalo a přitom se to dělalo a je to zapsané i v systému. Pán mi spočítal kolik jsem do auta investoval jestli si to uvědomuji.....Tak pozdravuju vedoucího servisu a přeji mu hodně naštvaných zákazníků. Největší problém jim dělalo, že je člověk kontroloval co na autě udělali přes oddělení péče o zákazníka. Vysledek opravy: 1. Neopraveno nic 2. Poškozeny plasty 3. Poškozený lak Závěr: Už tam nikdy nepojedu.
Duben 12, 201213 r Autor Co bylo 103 kW Pasátu? Motor není nic moc, ale pokud má člověk trochu štěstí tak docela jede. Jinak TSi potřebuje dobrý olej, kvůli té posrané hydro napínací kladce a hlavně ho potřebuje dostatek, přeskočení co jsem četl, proběhne právě při startu kdy je malý tlak oleje a kladka nestačí ten řetěz napnout. Prasklá hlava, výměna 3 vstřiků, setrvák, prasklá nějaká obruba u motoru, vadná klapka v sacím potrubí a jiné drobnosti. Jezdil jsem do autorizovaného servisu, takže 120t Kč během dvou let. Jinak včera jsem si převzal Superba po výměně spojek a vše je již OK.
Duben 27, 201213 r Od počátku bych to viděl na chybu v servise....jen je dobře, že bude tu poslední akci muset uhradit servis sám. Chtělo to potom co ten motor přeskočil olej poslat na expertýzu s dotazem na stáří. Ve Škodovce je to taky všem jedno oni do toho auta ten benzín celou dobu nemuseli platit. Tohle je jen ukázka jak funguje servisní síť a tím pádem i TSC v MB. Zrovna nedávno jsem viděl opravenou O2 firmou Porsche České Budějovice. Oprava za 200.000,- a auto nikdo nesrovnal. Každá spára jiná. Moje zkušenosti s tímto servisem jsou taky hodně špatné. Vedení místo aby řešilo auto to začne útočit na Vás jako na zákazníka co jste na autě dělal a začne Vám tvrdit, že se na autě u nich tohle nedělalo a přitom se to dělalo a je to zapsané i v systému. Pán mi spočítal kolik jsem do auta investoval jestli si to uvědomuji.....Tak pozdravuju vedoucího servisu a přeji mu hodně naštvaných zákazníků. Největší problém jim dělalo, že je člověk kontroloval co na autě udělali přes oddělení péče o zákazníka. Vysledek opravy: 1. Neopraveno nic 2. Poškozeny plasty 3. Poškozený lak Závěr: Už tam nikdy nepojedu. Asi jsem přehlédl, kam že jsi to jezdil???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.