Přejít na obsah

martasx

Uživatel
  • Počet příspěvků

    34
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení martasx

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Řetěz je jen jeden myslím ten který se řeší při skočení nebo klepání při startu.Ty ostatní se netýkají našeho problému.
  2. Před časem jsem tady psal o výměně rozvodů napínák + práce šla na škodovku já jsem si zaplatil nový řetěz ten stál 1600kč,nevím kolik stojí napínák někde jsem slyšel kolem 1500 tak mi ta cena výš moc nesedí to jen pro info.
  3. Taky jsem rad, jsem se kazdy start bal jestli to neskoci a kdyz jsem videl ten skoceny motor tak jsem nevahal ani minutu.Jen me prekvapila cena retezu 1300 bez dph jsem myslel ze to bude vic.
  4. To sem nevedel zas jsem o neco chytrejsi :-)
  5. Budu psat bez diakritiky mam ji vyplou nechce se mi to porad hlidat tak se nedivte :-)Jinak me to zacalo chrastit po startu minuly rok v lete kamaradovi to zachrastilo dvakrat a potreti uz menil motor on ma automat ja manual nevim jestli to ma vliv ale je pravda ze jak to zacalo tak jsem po startu vzdy drzel seslapnutou spojku podstatne dele autum moc nerozumim ale rikal jsem si ze po startu tomu retezu trochu odlehcim.
  6. Moje ma ctyri a pul roku takze po zaruce jeho je taky1.8 TSI ma dva a pul roku takze taky po zaruce a mel najeto 40000 maji jeste jedno a uz ho tam dali preventivne taky.
  7. tak mi to bylo řečeno,ale je to o servisu jak to vyjedná neni to tak že přijedeš a oni ti to zdarma vymění mě to chrastilo při startu a podpořilo to i to že kamošovi asi 3dny před moji navštěvou skočil řetěz o dva zuby a už má nový motor, před tím to brali na lehkou váhu :-)
  8. Tak hlásím rozvody vyměněny cena cca 1500 kč škoda to zatáhla kromě řetězu ten se nemění ale ja jsem ho nechal vyměnit když už to bylo rozdělané jinak by to bylo celé zdarma, jen mě překvapilo že tam měnili cca 6 ruzných šroubů které si myslím nemají s rozvodama nic společného takže asi je těch závad víc než víme.Jeden s těch šrobů byl s dřžáku motoru jestli jsem to dobře pochopil.Takže za mě spokojenost nejvyšší když pominu že mám najeto 36000 km a měním rozvody.
  9. Dnes jsem to dal do servisu tak do pátku dám vedět jak jsem dopadl.
  10. Tak se stalo to čeho jsem se nejvíc obával kamorádova oktavka a výměna motoru nastartoval a bylo vymalováno jak mnozí tušíte rozvody najeto 40000km.A proč se bojím tak jak se oteplilo tak mi to po startu po ránu zachrastí taky.Máte někdo skušenost s výměnou rozvodů cena atd.Mám auto čtyři roky a najeto 36000 to je katastrofa za ty peníze by mně zajímalo jestli škodovka něco přispěje.
  11. Chlapi hlasové vytáčení nepujde to nepotřebuji mám HTC HD2 chci aby to šlo přes bluetooh nechci držák a aby se to dalo ovládat na boleru dík.
  12. Chlapi může mi někdo poradit,mám O2 facelift radio bolero nemám multifunkčí volant ani přípravu hf sady. Co potřebuji za díly na dodělání bluetooh hf sady aby to umělo hlasové ovládání, ovládání na boleru spolupráce s maxidotem.Jde o to když příjdu do škodovky tak pořádně neví jak na to takže bych potřeboval vědět co přesně je potřeba a pak najdu snad servis co to spolehlivě dodělá dík.
  13. Chlapi všiml jsem si že mám masnotu jak je potrubí váha vzduchu pak to jde dolů za motor tak je to napojené na nějaké zařízení myslim si ventil zpětného spalování spalin nebo co to je tak kolem těch sponek je to masné.Po telefonu od servisu mi řekli že je to normální.Jsem v autech naprostý lajk tak se ptám je to normální nebo mám jet do servisu dík.
  14. Řeší to flash jednotky jsem se s tím trápil skoro rok než vyšel nový software po něm je vše ok.
×
×
  • Vytvořit nový...