Beatle Vloženo 28. leden 2012 Sdílet Vloženo 28. leden 2012 Ahoj, začal se mi u Fabie na kapotě loupat svrchní bezbarvý lak na matalíze. Chtěl bych znát váš názor, jestli to půjde lokálně opravit (přebrousit, přestříkat) nebo bude jediná možnost přelakovat celou kapotu, což by byla asi pěkná pálka... Předem děkuji za reakce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark Faby Vloženo 28. leden 2012 Sdílet Vloženo 28. leden 2012 Nejlepší řešení,asi bude kapotu obrousit a znova nalakovat do 5000kč by si se měl vejít. Já osobně bych si nechal nelepit karbonovou folii za 2000kč,je to jenom muj názor kdyby se to stalo mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 28. leden 2012 Sdílet Vloženo 28. leden 2012 Tohle by originál lak neměl udělat, dělo se mi to taky - díky domu jsem zjistil, že díly byly stříkané a při aplikaci byla asi priorita co nejnižší cena, tak se šetřilo a začalo se to přesně takhle loupat. Můžeš to nechat lokálně přestříkat a stříknou "do ztracena" - bylo by to levné, ale pokud byla špatně stříkaná celá kapota, začne to pak zas někde jinde znovu a navíc je riziko, že to přestříkání bude vidět. Takže buď novou kapotu stejné barvy v dobrém stavu někde z vrakoviště (kapota většinu bouraček nepřežije, takže bude pravděpodobně z kradeného auta...) a nebo celou přestříkat, jak psali na garáži - díl bývá řekl bych tak za 2000 až 2500 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindina Vloženo 26. Březen 2013 Sdílet Vloženo 26. Březen 2013 To není odfušovanou prací-dělá to spousta starších aut koncernu Wolswagen.U mne syn si hrál se škrabkou na sních a nějaké drobné čárky atd. na bezbarvém laku červené rallye mám taky-řeším též co s tím.....Problém s tím mívá i vozy koncernu PSA,kde je uváděn důvod né zcela optimální návoznosti spodní a vrchní bezbarvé technologie laku,které na sebe navazují.Výsledky loupání se objevují často až za několik let.Co znám já auta tak po 15 vícech letech....Pokud to není slouplé lze to s škovným lakýrou údajně rozleštit......-uvidím za pár týdnů,co mi s tím nakonec udělá!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 26. Březen 2013 Sdílet Vloženo 26. Březen 2013 Je to jen vrchní krycí vrstva bezbarvého laku. Ten se normálně přebrousí a znovu nastříkne. Je to ale potřeba udělat zavčas,než se začne narušovat-oxidovat metalický lak. Potom tam může po nastříkání zůstat mapa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.