VAG BoBo Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Čekal jsem že to bude horši http://www.cc-autodily.cz/search/?keyword=038+103+469+S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onder Vloženo 3. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Ono pravdu povediac nieco sa mi na tej stranke nezda. Jednoducho drviva vacsina predajcov ci na Slovensku alebo v Cechach to predava zhruba zaz 160 EUR s tesnenim, 13x sruby a veko. CC-Audotily to predavaju za 110 EUR. Jednoducho potrebujem len veko, lebo sruby nove uz mam, ale jednoducho tvrdia vsade ze sa to neda objednat bez aj ked ja som sruby bez veka objednaval. Cena veka je zhruva 80 EUR bez tesnenia a srub. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 (editace) Jo je to divné jsou hodně levní, bral jsem díly v Auto Kelly i v Rallu, teď beru asi rok a půl od nich. Mají víc origo dílu a nedělají takové svinstvo že to servisakovi dají za cenu, kterou tobě naúčtuji 2x, prostě slevy jsou tam minimální, ale jsou levni. přeber si to ale jak chceš. Jo a v Etce je cena 3200 Kč s DPH. Editováno: 3. Duben 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onder Vloženo 4. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 No hej, 3200KC je tiez dost penazi, ale u nas na Slovensku za to ti nenazranci beru 160 EUR. No nevadi, zohnal som cez znameho cele veko aj s tesnenim aj zo srubami za 40eura vo velmi dobrom stave, takze nasadim a uvidim. Dam urcite vediet ze ako to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 JJ já to u Vás znám, za řídicí jednotku na Opel Astra tam známemu vzali s výměnou 48 000 Kč u nás podotýkam stoji 12 000 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onder Vloženo 5. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 No akoze zdihol sa mi tlak hned zavcas rana. Tieto ceny su na samovrazdu u nas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Jj a nejlepší bylo že tam ten borec zapoměl fakturu, jak ho nechal opravit tady u nás ve Fy PAS Zábřeh na Moravě, a platil cca 15 000 Kč bez DPH. Dobrá cena cca 1200 eur za vymontování a namontování čerpadla, ostatní udělal ten PAS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtech52 Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 (editace) No hej, 3200KC je tiez dost penazi, ale u nas na Slovensku za to ti nenazranci beru 160 EUR. No nevadi, zohnal som cez znameho cele veko aj s tesnenim aj zo srubami za 40eura vo velmi dobrom stave, takze nasadim a uvidim. Dam urcite vediet ze ako to dopadlo. Tak ako? Si to uz poriesil? Vcera som menil hadicku pri cerpadle chladiacej kvapaliny a vsimol som si taktiez unik oleja tak isto z praveho rohu. Presne este neviem urcit odkial. Odkial si? Ja som z KE. Editováno: 31. Květen 2012, autor: vojtech52 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onder Vloženo 7. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 Bohuzial miznutie oleja nie je poriesene stale. Zohnal som ine veko ventilov v podstatne lepsov stave ako to moje. Pekne rovne podla vodovahy. Buhuzial olej tecie stale, aj ked v mensom mnozstve. Napada ma len posledna vec: Nakolko v dielenskej prirucke existuje montazny postup hlavy valcov: Neexistuje niekde, resp, neviete ci existuje podobny postup pre veko? Podla vsetkeho nie je jedno ako sa to veko utahuje nakolko pri nespravnom postupe moze dojst k "zhuzvaniu" tesnienia a jeho netesnost. Nasiel som podobne postupy pre ine automobily: http://www.google.sk/imgres?q=veko+ventilov&num=10&um=1&hl=sk&biw=1366&bih=623&tbm=isch&tbnid=SZ8JnVMYNUUnXM:&imgrefurl=http://www.japonec.eu/topic297.html&docid=rF0JLVAb5tkSsM&imgurl=http://www.japonec.sk/images/323_veko_ventilov.png&w=348&h=481&ei=7N7QT4aZJsSa-wab0LCUDA&zoom=1&iact=rc&dur=292&sig=111480277838453156653&sqi=2&page=1&tbnh=136&tbnw=98&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:0,s:0,i:67&tx=45&ty=53 http://www.google.sk/imgres?q=veko+ventilov&start=18&num=10&um=1&hl=sk&biw=1366&bih=623&tbm=isch&tbnid=tupp3EzK6ul4FM:&imgrefurl=http://www.japonec.eu/hlava-valcov-kf-rozvody-postup-pri-utahovani-t211.html&docid=aTsz-Ztl7botHM&imgurl=http://www.japonec.sk/images/veka_KF.jpg&w=299&h=436&ei=8d7QT7jIEJTP4QSUwai4DA&zoom=1&iact=rc&dur=260&sig=111480277838453156653&page=2&tbnh=138&tbnw=95&ndsp=24&ved=1t:429,r:6,s:18,i:18&tx=80&ty=47 Nemate aj nieco pre motor ATD 1,9 TDI 74 kW? Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 myslím,že poradie uťahovania u tohto veka nie je...len uťahovací moment..môžem zajtra zistiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onder Vloženo 8. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 No hej, utahovaci moment je 10Nm a postup tam nie je vobec. Ak by ste neikto vedeli o postupe, budem vdacny. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Červen 2012 Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 tak je predsa aj postup...ak budem doma,tak ho sem hodím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Červen 2012 Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 tak tady to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onder Vloženo 9. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 CHLAPE, RUKY NOHY TI BOZKAVAT MALO Mozem ta este poprosit? Pre montaz hlavy tam este v dielenskej prirucke pisali mensi postup ako: 1. Sruby zasrubovat v poradi na obrazku 40Nm 2. Sruby zasrubovat v poradi na obrazku na 60Nm 3. Pootocit sruby v poradi na obrazku o 90 stupnov 4. Pootocit sruby v poradi na obrazku o 90 stupnov. Neexistuje nejaky takyto podobny postup aj na veko ventilov? Ze najprv dotiahnut sruby v poradi na 5Nm a az potom na 10Nm? Diky este raz, toto by tiez fakt dost bodlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Červen 2012 Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 NIE!! na to veko nie je uťahovanie v 2 krokoch...jednoducho 10Nm a podľa poradia (inak ja som osobne to nikdy podľa toho poradia neuťahoval) totiž je rozdiel uťahovanie hlavy valcov a veka hlavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onder Vloženo 9. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 Ok potom. Daval si nejaky silikon na vrch hlavy pred tym ako si tam dal veko s tesnenim, alebo silikon len na hrany poloobluka vackoveho hriadela alebo celkovo silikon vobec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 ja vôbec... ELSA ale znázorňuje toto: origo číslo toho tmelu nemôžem zab*ha nikde nájsť ....musím na tom ešte popracovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Červen 2012 Sdílet Vloženo 15. Červen 2012 takže som ho našiel.. tu je..D 454 300 A2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weisss Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 (editace) Zdar lidi :-) ,mám problém... dnes odpoledne jsem měnil palivový filtr a všiml si že v horním levým rohu motoru mám mastnej motor v oblasti jak je ta hliníková pumpa ted si nevzpomenu na její přesnej název no koukl jsem a nikde nic extra zmáchanýho od oleje nebylo a za pár hodin se mi rozsvítila kontrolka mazání zastavil sem a koukl se na měrku oleje která byla totálně suchá, koukl jsem pod auto a komplet náprava zlitá od mot. oleje. jen pro upřesnění cca 4litry oleje mi vytekli během pulhodiny stání na klapačku na parkovišti. A moje otázka zní... nevíte někdo proč a odkad by mohlo vytéct tolik oleje najednou ??? jinak olej sem hned dolil a stále utíká olejová vana je v pořádku,je možný že by to tolik teklo kolem tý pumpy ??? Editováno: 7. Prosinec 2012, autor: weisss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 predsa nie je možné,aby nebolo vidieť kde vytečú 4 litre oleja... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weisss Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 no je problém v tom že se to tak rozlezlo po celým motoru že to není poznat mě to připadá ,že to bude od tý pumpy ,jen si říkám jestli je možný že by tam tolik oleje kolem toho uteklo ?nebo jestli to třeba vyteklo kolem víka ventylů? ale to bude asi blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Jakou máš motorizaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 tak to prebehni vapkou na umyvárke,naštartuj a uvidiš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weisss Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 1,9 tdi ATD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Jasně presně jak radí Libero, pak uvidíš. Těžko střílet od boku z kama olej vytekl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.