DonnJarda Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Zdravím pánové mám taký nechtěný problém ! Z mojeho auta se stala "lednička" a to doslova!! To že mi auto nechce ted při -17 startovat tak na to sem si zvykl ale dnes po práci přijdu k autu a co nevidím. Skla na autě byla namrzlá, ale jenom na mojem. A to už bylo -5. To není to nejdivnější, bylo to namrzlé ZEVNITŘ. Po otevření dveří u řidiče mě málem kleplo úplně ... Tam ten bok kde jsou pojistky a do pulky kopule palubních budíku a kousky dveří byla taky námraza. Naštěstí vedle me stála taky octavka která taky přijela ve stejnou dobu ráno jako já a ta byla naprosto v pohodě jak v létě. Tož obejdu i ostatní auta a nic jenom já! no kolega jak mě viděl ten byl v křečích (no to si zas zejtra vyslechnu) Chtěl jsem hodit fotku ale při focení sem byl tak nasranej že sem nevyfotil nic ! Tak sem tam stál z nastartovaným autem 10 minut ventilátor na full a nic ! nechtělo to ani dolů tak sem na sklo přiložil dlaně, udělal 2 šišokolečka a jel. Každý na mě čuměl to bych vám fakt prál nikdy nezažít ! Nevíte čím to mohlo být ? Okna byla zavřena a všechny dveře zavřené a podotýkám, že ta námraza byla i na oknech v zadu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 1.Zatekanie do auta. 2.Stary pelovy filter. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 31. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2012 To zatékaní .... mohly by to být louže od sněhu v gumových koberečcích ? když jezdím mám zaplý ofuk i na nohy a u nás je sníh takže tam mám vodu furt ! ale tohle se mi ještě nestalo aby mi namrzlo celý auto. Ten pylový filtr koupím hned zejtra !!! Jestli se mi to stane i zejtra tak to vyfotím at vidíte jak vypadá lednička značky "škoda" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 (editace) A problem je vyrieseny. Voda na gumennych kobercoch. Vlhko v interieri = namraza vo vnutri auta. A problem nie je v aute SKODA ale v TEBE . Ked zaparkujes tak vylej vodu z kobercekov. A ked nastupujes tak si oklep sneh z topanok. Editováno: 31. leden 2012, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 31. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2012 No jo ale když mi to jindy neudělalo např. při těch prvních mrazících ale až teď to je trochu divné nemyslíš? Mám nápad si tam pořídím "ceresit - stop vlhkosti" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Mas zacarovane auto predaj ho!!! No jo ale když mi to jindy neudělalo např. při těch prvních mrazících ale až teď to je trochu divné nemyslíš? NIE nemyslim si to!!! Ja to VIEM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 (editace) Vysuš auto, sem tam i v letě zapomeň na klimu a otevři okno a bude dobře. Dělá to obzvlášť když vás jezdi třeba víc do práce, ale ty boty oklepat o sebe ne o prahy auta, jinak budeš za chvíli řešit jiný problém. Editováno: 31. leden 2012, autor: Wojnar Automatická barva písma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 31. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2012 No prodat no i když ho mám chvili tak nad tim fakt nekdy uvažuju ! ale uvidíme je to první zima s tímto autem tak na to beru ohled! Jinak vysušit to budu muset o víkendu rozhycuju garáž dám do auta teplomety, vyměním filtry a žhavící svíčky, nastíkám na skla tu břečku proti namrzání a uvidíme Nějak ty mrazy snad přečkáme !!! ................ ale ten ceresit fakt možná zkusím :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 jj a jestli jezdíš málo tak to auto zapotíš a pak to mrzne je to normální jev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 31. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2012 (editace) no do práce to mám 15 km pak tam stojí 8 hodin a pak 15 km zasejc dom Editováno: 31. leden 2012, autor: DonnJarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 (editace) Na Ceresit se vykašli, je to účinné jako zalepit defekt žvýkačkou, vysuš ho a pak uvidíš. Editováno: 31. leden 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Já jsem tu námrazu zevnitř zažil při těch -15 taky. I když né na zadním okně ale na předním a bočních to bylo. Vzniko mi to tehdy když jsme jezdili na lyže a v autě se vozily lyže lyžáky atd, které byly i po očištění vždy trochu od sněhu. Voda se hold začala odpařovat jak se v autě zatopilo, ale né natolik aby zmizela celá.....Potom na druhý den jsem zažíval to co ty u té práce. Vyřešil jsem to tak že jsem dal auto do garáže otevžel všechny dveře a nechal pár dní tak. Vlhkost zmízí a je klid. Myslím že když všechno vysušíš budeš mít od námrazy pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danno1771 Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 jj mne to tez robi lebo mam koberceky takze objednavam gumenne rohoze a rohoz do kufra a koberce len vlete a myslim ze bude pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 1. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 Takže dnes stejná situace a tak jsem si to vyfotil :'> Tož už od 3 hodin topím v garáži + v autě mám teplomet tak jsem zvědavej jaká bude situace zejtra ! No pravda je že když jsem vytahoval gum koberec tak vněm bylo ledu až hrůza a těch šutrů z posypu co se tam nanosilo z bot no děs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 Nechci Tě strašit, ale jen tak to teď nevysušíš. Je to celkem na dlouho. Do garáže, pootevírat dveře, gumy/koberečky ven a sušit, sušit, sušit. Pokud možno nějak odvětrat samotnou garáž, nebo alespoň sem tam pořádně vyvětrat. A zase topit, větrat, větrat, topit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 Úplně tě vidím jak jedeš jak v tanku Jen čumákovat malou očištěnou dírou...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 Věřím že se to podaří vysušit a bude klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 Fénem to vem ten interiér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hatchback Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 Mě napadlo, jestli ti funguje přepínání vnitřní a venkovní vzduch. Jestli nejezdíš stále na vnitřní cirkulaci. Prostě máš tam nadýcháno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 2. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 (editace) Takže dneska když jsem přišel odpoledne k autu tak bylo zamrzlé ale už né tolik jako včera Tedy zlepšení a proto hned co jsem dojel z práce jsem opět roztopil garáž, takže veřím že ještě párkrát autu dopřeju teplo domova a bude to dobré Po výplatě koupím new palivák a žhaviče a bude zas startovat jak za mlada !!! to Under: topím a přitom mám v autě na podlaze horkovzdušný větrák !!! Editováno: 2. Únor 2012, autor: DonnJarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 Taky dobré s tím větrákem, ale fénem se dostaneš všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan1971 Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 (editace) Skus se podívat pod kabinový filt,jesli nemáš zaseklou klapku vnitřního okruhu,já to řešil minulý týden(ůplně stejně to vypadalo-zamrzlo všude),pak jak jsem měnil fitr jsem si všiml,že mám zavřenou klapku.Na climatroniku vnitřní okruh nezapnutý a přece klapka zavřená.Tak jsem vytáh kaslík,zohhýbal táhlo a je po problému.Teď jezdím na 2čárky ofuku a v pohodě.A to parkuju venku. Editováno: 5. Únor 2012, autor: milan1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 Mě třeba pomáhá když přijedu s autem k fabrice,tak na pár minut nechám všechny dveře otevřený a pak mám lehce otevřená okýnka až do konce směny...A vnitřek nemám od té doby zamrznutý... Třeba je to blbost ale mě to tak funguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 5. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 No blbost to Ondrero není, taky bych si nechal pootevřená okýnka páč pak by byl klid, ale firma je v takej prdeli kde jak na sviňi je kousek ulice kde je "černo" a to i tak se bojím tam parkovat ! a oplocené parkoviště bohužel nemáme. Když přijíždím domu tak 2 km baráku stahnu mírně okna a když dojedu a zaparkuju tak je otevřu tak na pulku a jdu dom. Pak přes DO po hoďce vytáhnu okna pěkne z tepla domova a mám klid. Ale tak zima snad už začne polevovat ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stany Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 Presne tohle se me taky deje,nevim co s tim,vymenil jsem kabinobvy fitr trochu to pomohlo,ale ne uplne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.