Kvitek Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 takže jedině tuning alá Need for Speed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 ano, pokud chceš kontrolku teploty oleje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvitek Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 Počkej a teplota vody jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 Jistě , vymenou obyč budiku za maxidot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvitek Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 nekoupil jsem auto abych předělával co je tam originálně udělané. Takže po mě nechtěj abych předělával nějaký budíky. Když je v továrně zmršili tak já nebudu platit za chyby továrny. Prostě se na to vykašlu a budu jezdit s tím dál jak jsem jezdil, protože žádný tuning budíky si dávat nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 tak je to nejjednodušší a nejlevnější řešení ale je fakt že těmi tuning budíky na sloupku bych to taky neřešil. Ale uvažoval bych nad výměnou za maxidot. Záleží jak moc tě to pálí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 nekoupil jsem auto abych předělával co je tam originálně udělané. Takže po mě nechtěj abych předělával nějaký budíky. Když je v továrně zmršili tak já nebudu platit za chyby továrny. Prostě se na to vykašlu a budu jezdit s tím dál jak jsem jezdil, protože žádný tuning budíky si dávat nebudu.Či ja něco po Tobě chci ? Je to na každem co si zvoli do auta a co si kdo jak uděla. Nerekl bych že akorat to zmršili, otazkou je co kdo povazuje za dulezite. Pokud uzivatel nejede hned po nastartovani na krev jako prase tak nějake kontrolky jsou irelevantni. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dozbec Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 Ahoj měl bych dotaz na teplotu oleje fabia 2 FL 9/2011 1,2tdi (greenline) rádce řazení má, nemá maxidot jde nastavit zobrazení teploty oleje, servisní interval QG1 prodloužený servisní interval? Děkuji za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.