Přejít na obsah

Porucha brzd Š Fabia 1.4 TDI

Doporučené příspěvky

Zdravím pánové, Včera večer jsem přijel z autem domů, všechno v pohodě, po pár hodinách odjíždím na noční a přestali fungovat brzdy. Pedál je úplně tvrdej, nejde zmáčknout, tak jsem se celou cestu klepal strachem a dobržďoval ručkou. Myslel jsem že třeba zamrzla kapalina v které může být zkondenzovaná voda i když kapalinu u každýho auta poctivě měním po dvou letech. V práci jsem měl celou noc auto ve vytápěné hale ale ráno žádná změna, měl někdo z vás tuto závadu? Co je špatný, brzdovej posilovač? nebo brzdovej válec?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za radu ale já jsem na tohle úplně blbej :kol-26: jako trošku to brzdí ale fakt minimálně, ten pedál vůbec nejde zmáčknout, ani když startuju a stojím na brzdě, tak tam nezaznamenám ten pokles pedálu, jsem z toho na prášky protože auto potřebuju na dojíždění do roboty a na motorce to teď nedám :kol-28: . Jinak auto v pohodě i když parkuju venku, starty v pohodě, nafta taky (aditivuju si sám) jenže teď mám auto na pejču páč bez brzd nět života :kol-140: Určitě se na to co jsi mi napsal zeptám nějakýho mechoša, takže díky ještě jednou :kol-142:

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Móóóóóc veliký dík LIBERO 1071, máš to u mě kámo :kol-47: , přesně jsi trefil hřebík na hlavičku, bylo to prasklý kolínko, kámoš co dělá na vrakáči mi daroval skoro nový, takže oprava nula nic :kol-28: .

Ještě jednou díky pane velkovezíre.

Odkaz ke komentáři

tak sa niekedy stavím -_-:gunners3: ...

a to si tomu najprv neveril

Jak budeš mít cestu přes Olomouc City, jsi vítán, piva mám dost a ohnivé vody taky :kol-56: . Ještě k autu, to kolínko už asi bylo načatý když jsem Fábku koupil (mám ji něco přes rok) protože po výměně toho kolínka auto brzdí tak jak nikdy předtím, málem jsem vyběhl předním sklem :kol-98:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...