libas2 Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 Zdravím pánové, Včera večer jsem přijel z autem domů, všechno v pohodě, po pár hodinách odjíždím na noční a přestali fungovat brzdy. Pedál je úplně tvrdej, nejde zmáčknout, tak jsem se celou cestu klepal strachem a dobržďoval ručkou. Myslel jsem že třeba zamrzla kapalina v které může být zkondenzovaná voda i když kapalinu u každýho auta poctivě měním po dvou letech. V práci jsem měl celou noc auto ve vytápěné hale ale ráno žádná změna, měl někdo z vás tuto závadu? Co je špatný, brzdovej posilovač? nebo brzdovej válec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 a brzdí to bez posilovače nebo to vůbec nebrzdí? koukni se na trubku podtlaku od tandemového čerpadla (zkus, jestli nátrubek na čerpadle není volnej) po posilovač brzd a vůbec podtlakové hadičky kolem. jinak auto jede ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libas2 Vloženo 6. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 Díky za radu ale já jsem na tohle úplně blbej jako trošku to brzdí ale fakt minimálně, ten pedál vůbec nejde zmáčknout, ani když startuju a stojím na brzdě, tak tam nezaznamenám ten pokles pedálu, jsem z toho na prášky protože auto potřebuju na dojíždění do roboty a na motorce to teď nedám . Jinak auto v pohodě i když parkuju venku, starty v pohodě, nafta taky (aditivuju si sám) jenže teď mám auto na pejču páč bez brzd nět života Určitě se na to co jsi mi napsal zeptám nějakýho mechoša, takže díky ještě jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 pozri trebárs na toto.. http://forum.skodahome.cz/topic/116763-motor-nema-vykon-a-nefunguje-posilovac-brzd/page__fromsearch__1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libas2 Vloženo 6. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 pozri trebárs na toto.. http://forum.skodaho...__fromsearch__1 Díky za další radu, zítra na to mrknu ale myslím že tohle to nebude, auto jede normálně, krásně táhne, tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libas2 Vloženo 27. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 Móóóóóc veliký dík LIBERO 1071, máš to u mě kámo , přesně jsi trefil hřebík na hlavičku, bylo to prasklý kolínko, kámoš co dělá na vrakáči mi daroval skoro nový, takže oprava nula nic . Ještě jednou díky pane velkovezíre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 tak sa niekedy stavím ... a to si tomu najprv neveril ale myslím že tohle to nebude, auto jede normálně, krásně táhne, tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libas2 Vloženo 28. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 tak sa niekedy stavím ... a to si tomu najprv neveril Jak budeš mít cestu přes Olomouc City, jsi vítán, piva mám dost a ohnivé vody taky . Ještě k autu, to kolínko už asi bylo načatý když jsem Fábku koupil (mám ji něco přes rok) protože po výměně toho kolínka auto brzdí tak jak nikdy předtím, málem jsem vyběhl předním sklem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.