Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím pánové, Včera večer jsem přijel z autem domů, všechno v pohodě, po pár hodinách odjíždím na noční a přestali fungovat brzdy. Pedál je úplně tvrdej, nejde zmáčknout, tak jsem se celou cestu klepal strachem a dobržďoval ručkou. Myslel jsem že třeba zamrzla kapalina v které může být zkondenzovaná voda i když kapalinu u každýho auta poctivě měním po dvou letech. V práci jsem měl celou noc auto ve vytápěné hale ale ráno žádná změna, měl někdo z vás tuto závadu? Co je špatný, brzdovej posilovač? nebo brzdovej válec?

a brzdí to bez posilovače nebo to vůbec nebrzdí?

koukni se na trubku podtlaku od tandemového čerpadla (zkus, jestli nátrubek na čerpadle není volnej) po posilovač brzd a vůbec podtlakové hadičky kolem.

jinak auto jede ok?

• Autor

Díky za radu ale já jsem na tohle úplně blbej :kol-26: jako trošku to brzdí ale fakt minimálně, ten pedál vůbec nejde zmáčknout, ani když startuju a stojím na brzdě, tak tam nezaznamenám ten pokles pedálu, jsem z toho na prášky protože auto potřebuju na dojíždění do roboty a na motorce to teď nedám :kol-28: . Jinak auto v pohodě i když parkuju venku, starty v pohodě, nafta taky (aditivuju si sám) jenže teď mám auto na pejču páč bez brzd nět života :kol-140: Určitě se na to co jsi mi napsal zeptám nějakýho mechoša, takže díky ještě jednou :kol-142:

• Autor

pozri trebárs na toto..

http://forum.skodaho...__fromsearch__1

Díky za další radu, zítra na to mrknu ale myslím že tohle to nebude, auto jede normálně, krásně táhne, tak uvidíme.
  • 3 týdny později...
  • Autor

Móóóóóc veliký dík LIBERO 1071, máš to u mě kámo :kol-47: , přesně jsi trefil hřebík na hlavičku, bylo to prasklý kolínko, kámoš co dělá na vrakáči mi daroval skoro nový, takže oprava nula nic :kol-28: .

Ještě jednou díky pane velkovezíre.

tak sa niekedy stavím -_-:gunners3: ...

a to si tomu najprv neveril

ale myslím že tohle to nebude, auto jede normálně, krásně táhne, tak uvidíme.

• Autor

tak sa niekedy stavím -_-:gunners3: ...

a to si tomu najprv neveril

Jak budeš mít cestu přes Olomouc City, jsi vítán, piva mám dost a ohnivé vody taky :kol-56: . Ještě k autu, to kolínko už asi bylo načatý když jsem Fábku koupil (mám ji něco přes rok) protože po výměně toho kolínka auto brzdí tak jak nikdy předtím, málem jsem vyběhl předním sklem :kol-98:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.