zx6r Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Zdravim, vie niekto poradit ako aktivovat na alarme Meta HPB6/WFS montovaneho v Octavii II zvukovu signalizaciu zapnutia a vypnutia alarmu. Alebo kde by som zohnal nastavovaci manual. Programuje sa cez tlacidlo na LED kontrolke a kluc zapalovania,ale neviem presnu kombinaciu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Teď jsem chvilku přemýšlel, kde to tlačítko vlastně mám schované V návodu píšou, že jdou nastavovat komfortní funkce, bližší info v servisu.. tak jsem tam onehdá zašel a jako vždycky nikdo nic nevěděl.. K dotazu se připojuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otam Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 zajdi do setechu nech ti to prekoduju, myslim, ze maju pobocku niekde v KE, neviem postup ako to urobit ledkou, pouzivam taky programator od mety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 zajdi do setechu nech ti to prekoduju, myslim, ze maju pobocku niekde v KE, neviem postup ako to urobit ledkou, pouzivam taky programator od mety Tak třeba pro mně je KE celkem z ruky Jaký programátor od mety? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zx6r Vloženo 16. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 zajdi do setechu nech ti to prekoduju, myslim, ze maju pobocku niekde v KE, neviem postup ako to urobit ledkou, pouzivam taky programator od mety Bohuzial ,ale pobocku firmy Setech som v KE nenasiel,nevies nahodou adresu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 A nevěděl by někdo postup přes tlačítko? K čemu tam potom vlastně je.. Dřív jsem používal jablotron a ten šel přes tlačítko nastavovat v pohodě..byla k němu tabulka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 (editace) zajdi do setechu nech ti to prekoduju, myslim, ze maju pobocku niekde v KE, neviem postup ako to urobit ledkou, pouzivam taky programator od mety Bohuzial ,ale pobocku firmy Setech som v KE nenasiel,nevies nahodou adresu? ja viem, riešil som s nimi sirénu pohľadám a dám ti to sem, akurát to nieje setech ako taký, ale nejaká partnerská firma... inak to nastavenie ma tiež zaújma... Sľúbený kontakt: kontakt na zastupenie v Kosiciach MARSEC - ING.Peter Mazúr Južná trieda 119 04011 Košice 055/7298612, 613 Editováno: 18. Říjen 2007, autor: 62454 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 V pohodě, já se nevnucuju..si zajedu taky do Košic Měl by někdo jinou radu, než jet takovou štreku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricekz Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 (editace) Zakoupil jsem před 6 měsíci originální alarm k dodatečné montáži a nechal ho ve Škodě namontovat.Minulí týden jsem si chtěl nechat naprogramovat aby po zamčení automobilu byla zvuková odezva.Při převzetí vozu jsem zjistil,že mi nic nenaprogramovali i přeztože to jde.Technikem mi bylo řečeno že mě chybí kod pro vstup do jednotky alarmu.Údajně v balení má bít karta s výrobním číslem alarmu a kod pro vstup do něho.Při zakoupení v balení bylo jen návod,zapojení,kabeláž,jednotka alarmu a samolepky na sklo.Tudíž se ptám jestli si někdo nechával dodělat alarm do vozu a jestli tam tuto kartu s v.č. a kodem měl nebo je nějaký jinný společný kod pro tento alarm a ani v autorizovaném servisu ho neznají.Za každou informaci děkuji a jsem zděšen tím,že při montáži nepřišli nato,že chybý kod pro vstup do alarmu,pokud nějaký je ale asi ano,protože v případě poruchy alarmu nejsem schopen ho vyřadit ani já z provozu abych mohl nastartovat a odjet.Děkuji za informace Editováno: 4. Únor 2008, autor: jiricekz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Co ty hrubky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rorejs Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 (editace) Zakoupil jsem před 6 měsíci originální alarm k dodatečné montáži a nechal ho ve Škodě namontovat.Minulí týden jsem si chtěl nechat naprogramovat aby po zamčení automobilu byla zvuková odezva.Při převzetí vozu jsem zjistil že mi nic nenaprogramovali i přezto že to jde.Technikem mi bilo řečeno že mi chybí kod pro vstup do jednotky alarmu.Údajně v balení má bít karta s vírobním číslem alarmu a kod pro vstup do něho.Při zakoupení v balení bylo jen návod,zapojení,kabeláž,jednotka alarmu a samolepky na sklo.Tudíž se ptám jestli si někdo nechával dodělat alarm do vozu jestli tam tuto kartu s v.č. a kodem měl nebo je nějaký jinný společný kod pro tento alarm a ani v autorizovaném servizu ho neznají.Za každou informaci děkuji a jsem zděšen tím že při montáži nepřišli nato že chybý kod pro vstup do alarmu,pokud nějaký je ale asi ano protože v případě poruchy alarmu nejsem schopen ho vyřadit ani já z provozu abych mohl nastartovat a odjet.Děkuji za informace Zdravim ... mam v OI z roku 2002 alarm M-870Euro jako dodatecna montaz u dealera pri nakupu ( na zacatku roku 2003 ) a mam k tomu takovou cervenou kartu trochu mensi jak kreditka s carovym kodem a a 16-ti mistnym cislem. Tak mozna mysli neco takovyho. BTW: Na vyrazeni aspon toho myho alarmu je jakejsi klicek kterym by to v pripade nouze melo jit, ale nikdy jsem to teda nezkousel. P. Editováno: 3. Únor 2008, autor: Rorejs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricekz Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 ano jedná se o tu červenou kartu s v.č. a kodem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 ano jedná se o tu červenou kartu s v.č. a kodem Nejsem si jistý, jestli ji k tomu dávají..měla by být v balení v krabici nebo tak něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Co ty hrubky? hm, jen tak zběžně jsem napočítal 5 hrubých chyb jak Brno...kam tenhle národ spěje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 hm, jen tak zběžně jsem napočítal 5 hrubých chyb jak Brno...kam tenhle národ spěje Přiznám se, že jsem je raději nepočítal..a jen jsem to přeběhl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarkov Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Zakoupil jsem před 6 měsíci originální alarm k dodatečné montáži a nechal ho ve Škodě namontovat.Minulí týden jsem si chtěl nechat naprogramovat aby po zamčení automobilu byla zvuková odezva.Při převzetí vozu jsem zjistil,že mi nic nenaprogramovali i přeztože to jde.Technikem mi bylo řečeno že mě chybí kod pro vstup do jednotky alarmu.Údajně v balení má bít karta s výrobním číslem alarmu a kod pro vstup do něho.Při zakoupení v balení bylo jen návod,zapojení,kabeláž,jednotka alarmu a samolepky na sklo.Tudíž se ptám jestli si někdo nechával dodělat alarm do vozu a jestli tam tuto kartu s v.č. a kodem měl nebo je nějaký jinný společný kod pro tento alarm a ani v autorizovaném servisu ho neznají.Za každou informaci děkuji a jsem zděšen tím,že při montáži nepřišli nato,že chybý kod pro vstup do alarmu,pokud nějaký je ale asi ano,protože v případě poruchy alarmu nejsem schopen ho vyřadit ani já z provozu abych mohl nastartovat a odjet.Děkuji za informace Myslim ze je to v pohode,existuje programator na alarmy meta a tym to ide naprogramovat,teda resetnut alebo zadat novy kod atd,vyzera to ako vacsia kalkulacka s kablom, treba najst monatazne stredisko meta ,tam kde montuju metasat tak ju budu mat,nakolko bez toho to nenaprogramuju,skoda servis asi nebude tym spravnym miestom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 To je právě to, že v manuálu je pouze odkaz na autorizovaný servis škoda. Kde se dá najít ta servisní síť na Mety? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarkov Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 To je právě to, že v manuálu je pouze odkaz na autorizovaný servis škoda. Kde se dá najít ta servisní síť na Mety? no na slovensku to zastresuje firma setech a v cechach mi ujo google odporucil :http://www.casystem.cz ,tam uz hadam budu vediet poradit najblizsie montazne stredisko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saša Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Také jsem neměl žádnou kartu s v.č. a kodem,montáž autorizovaný servis škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 žádná karta u toho není...Ale v návodu o číslech něco píšou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saša Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 V návodu jsem o číslech nic nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Jo v návodu jsou kolonky na čtyřmístný kód ,kterej by tam měl servis dát, protože podle návodu je základní kód pro montáž 0000 a servis ho má po namontování změnit a napsat do manuálu, protože od toho se potom odvíjí další činnosti pro zjišťování závad atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marys Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Já bych řek,že je tam 11111. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saša Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 V návodu píšou že kod je 5ti-místné číslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Tak sorry pětimístný kód. Ale měl by tam bejt od montáže napsán. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.