Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim,

vie niekto poradit ako aktivovat na alarme Meta HPB6/WFS montovaneho v Octavii II zvukovu signalizaciu zapnutia a vypnutia alarmu.

Alebo kde by som zohnal nastavovaci manual. Programuje sa cez tlacidlo na LED kontrolke a kluc zapalovania,ale neviem presnu kombinaciu.

:help:

Vloženo

Teď jsem chvilku přemýšlel, kde to tlačítko vlastně mám schované :) V návodu píšou, že jdou nastavovat komfortní funkce, bližší info v servisu.. tak jsem tam onehdá zašel a jako vždycky nikdo nic nevěděl.. K dotazu se připojuju

Vloženo
zajdi do setechu nech ti to prekoduju, myslim, ze maju pobocku niekde v KE, neviem postup ako to urobit ledkou, pouzivam taky programator od mety

Tak třeba pro mně je KE celkem z ruky :feve: Jaký programátor od mety?

Vloženo
zajdi do setechu nech ti to prekoduju, myslim, ze maju pobocku niekde v KE, neviem postup ako to urobit ledkou, pouzivam taky programator od mety

Bohuzial ,ale pobocku firmy Setech som v KE nenasiel,nevies nahodou adresu?

Vloženo (editace)

Bohuzial ,ale pobocku firmy Setech som v KE nenasiel,nevies nahodou adresu?

ja viem, riešil som s nimi sirénu pohľadám a dám ti to sem, akurát to nieje setech ako taký, ale nejaká partnerská firma...

inak to nastavenie ma tiež zaújma...

Sľúbený kontakt: kontakt na zastupenie v Kosiciach

MARSEC - ING.Peter Mazúr

Južná trieda 119

04011 Košice

055/7298612, 613

Editováno: , autor: 62454
  • o 3 měsíce později...
Vloženo (editace)

Zakoupil jsem před 6 měsíci originální alarm k dodatečné montáži a nechal ho ve Škodě namontovat.Minulí týden jsem si chtěl nechat naprogramovat aby po zamčení automobilu byla zvuková odezva.Při převzetí vozu jsem zjistil,že mi nic nenaprogramovali i přeztože to jde.Technikem mi bylo řečeno že mě chybí kod pro vstup do jednotky alarmu.Údajně v balení má bít karta s výrobním číslem alarmu a kod pro vstup do něho.Při zakoupení v balení bylo jen návod,zapojení,kabeláž,jednotka alarmu a samolepky na sklo.Tudíž se ptám jestli si někdo nechával dodělat alarm do vozu a jestli tam tuto kartu s v.č. a kodem měl nebo je nějaký jinný společný kod pro tento alarm a ani v autorizovaném servisu ho neznají.Za každou informaci děkuji a jsem zděšen tím,že při montáži nepřišli nato,že chybý kod pro vstup do alarmu,pokud nějaký je ale asi ano,protože v případě poruchy alarmu nejsem schopen ho vyřadit ani já z provozu abych mohl nastartovat a odjet.Děkuji za informace

Editováno: , autor: jiricekz
Vloženo (editace)
Zakoupil jsem před 6 měsíci originální alarm k dodatečné montáži a nechal ho ve Škodě namontovat.Minulí týden jsem si chtěl nechat naprogramovat aby po zamčení automobilu byla zvuková odezva.Při převzetí vozu jsem zjistil že mi nic nenaprogramovali i přezto že to jde.Technikem mi bilo řečeno že mi chybí kod pro vstup do jednotky alarmu.Údajně v balení má bít karta s vírobním číslem alarmu a kod pro vstup do něho.Při zakoupení v balení bylo jen návod,zapojení,kabeláž,jednotka alarmu a samolepky na sklo.Tudíž se ptám jestli si někdo nechával dodělat alarm do vozu jestli tam tuto kartu s v.č. a kodem měl nebo je nějaký jinný společný kod pro tento alarm a ani v autorizovaném servizu ho neznají.Za každou informaci děkuji a jsem zděšen tím že při montáži nepřišli nato že chybý kod pro vstup do alarmu,pokud nějaký je ale asi ano protože v případě poruchy alarmu nejsem schopen ho vyřadit ani já z provozu abych mohl nastartovat a odjet.Děkuji za informace

Zdravim ... mam v OI z roku 2002 alarm M-870Euro jako dodatecna montaz u dealera pri nakupu ( na zacatku roku 2003 ) a mam k tomu takovou cervenou kartu trochu mensi jak kreditka s carovym kodem a a 16-ti mistnym cislem. Tak mozna mysli neco takovyho.

BTW: Na vyrazeni aspon toho myho alarmu je jakejsi klicek kterym by to v pripade nouze melo jit, ale nikdy jsem to teda nezkousel.

P.

Editováno: , autor: Rorejs
Vloženo
Zakoupil jsem před 6 měsíci originální alarm k dodatečné montáži a nechal ho ve Škodě namontovat.Minulí týden jsem si chtěl nechat naprogramovat aby po zamčení automobilu byla zvuková odezva.Při převzetí vozu jsem zjistil,že mi nic nenaprogramovali i přeztože to jde.Technikem mi bylo řečeno že mě chybí kod pro vstup do jednotky alarmu.Údajně v balení má bít karta s výrobním číslem alarmu a kod pro vstup do něho.Při zakoupení v balení bylo jen návod,zapojení,kabeláž,jednotka alarmu a samolepky na sklo.Tudíž se ptám jestli si někdo nechával dodělat alarm do vozu a jestli tam tuto kartu s v.č. a kodem měl nebo je nějaký jinný společný kod pro tento alarm a ani v autorizovaném servisu ho neznají.Za každou informaci děkuji a jsem zděšen tím,že při montáži nepřišli nato,že chybý kod pro vstup do alarmu,pokud nějaký je ale asi ano,protože v případě poruchy alarmu nejsem schopen ho vyřadit ani já z provozu abych mohl nastartovat a odjet.Děkuji za informace

Myslim ze je to v pohode,existuje programator na alarmy meta a tym to ide naprogramovat,teda resetnut alebo zadat novy kod atd,vyzera to ako vacsia kalkulacka s kablom, treba najst monatazne stredisko meta ,tam kde montuju metasat tak ju budu mat,nakolko bez toho to nenaprogramuju,skoda servis asi nebude tym spravnym miestom...

Vloženo
To je právě to, že v manuálu je pouze odkaz na autorizovaný servis škoda. Kde se dá najít ta servisní síť na Mety?

no na slovensku to zastresuje firma setech

a v cechach mi ujo google odporucil :http://www.casystem.cz ,tam uz hadam budu vediet poradit najblizsie montazne stredisko

• o 2 týdny později...
Vloženo

Jo v návodu jsou kolonky na čtyřmístný kód ,kterej by tam měl servis dát, protože podle návodu je základní kód pro montáž 0000 a servis ho má po namontování změnit a napsat do manuálu, protože od toho se potom odvíjí další činnosti pro zjišťování závad atd. :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...