Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dnes jsem dostal odpověd od společnosti C.A.System s.r.o která je výhradním dovozcem autoalarmů italského výrobce Meta Systém.Takže pokudˇje alarm zakoupen od Škoda auto,je servisní kod 11111.

Vloženo

Takže tedy C.A.System s.r.o. dodává i pro škodovku nebo si to škodovka dodává do své sítě sama přímo od výrobce? Jde o to, jestli se hlásí C.A.System i k alarmům z příslušenství, pokud by bylo třeba něco nastavit, popř. získat nějaké další informace..

Vloženo
Takže tedy C.A.System s.r.o. dodává i pro škodovku nebo si to škodovka dodává do své sítě sama přímo od výrobce? Jde o to, jestli se hlásí C.A.System i k alarmům z příslušenství, pokud by bylo třeba něco nastavit, popř. získat nějaké další informace..

Přesně tak, C.A.System s.r.o.dodává i pro škodovku a patří k alarmům z příslušenství.Technik v mém značkovém servisu škoda to potvrdil.

Vloženo
To Saša: Tak to se jim taky zkusím ozvat..díky za info.

Jinak malá OT poznámka..hezká barva na autě, máš vkus :palec2:;)

Dík,však ty máš také hezkou barvu. :palec2:

• o 3 roky později...
Vloženo

Potreboval som nabit akumulator tak som pred odpojenim deaktivoval alarm elektronickym odblokovacim klucom aby sa mi nespustila sirena po odpojeni. A teraz neviem ako ho aktivovat. Pri zamykani nepipa ani LED kontrolka neblika. Poradi niekto aky je postup?

• o 3 roky později...
Vloženo

Čaute, mám taký malý/veľký  problém, v aute mám namontovaný alarm META, pred týždňom som, ale jeden so senzorov v aute musel opäť zapájkovať, lebo sa mi úplne odlomil a teraz mi alarm prestal fungovať, chcem sa teda opýtať má to aj nejaké poistky ktoré by som skontroloval ? Ďakujem za odpovede 

• o 3 roky později...
Vloženo

zdravim skodovaci, mam tu oktaviu 2jku rocnik 2005 a bol tam dorabany asi original servisom alarm meta, kedze kamosovi to stale blblo nechce ho uz tam,

avsak po rozobrati pod volantom zom zistil ze niektore kabliky su len poprerusovane a niektore su vypinovane z original konektorou z komfort jednotky a ja neviem ktory kam?

nemate nahodou niekto schemu pripaadne niekto popis konektrorov? na nete som nasiel par fotiek konektorov a je vidiet aj podla farieb kablikov ze su nielen vypichnute ale niektore aj zamenene...

help pleas 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...