DIAGNOSTIK Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 (editace) Tady něco.... META.pdf Editováno: 20. Únor 2008, autor: DIAGNOSTIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Tady něco.... Super , ale stejně jsem od nich tu modrou kartičku se servisním kódem nedostal, budu se tam muset pozeptat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 11111 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Taky v balení nic nebylo..navíc tady v servisu snad ani netuší, že nějaký takový alarm jde pořídit..natož, když by ho někdo od nich chtěl zapojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 11111 Myslíš že tam dávají všem implicitně 11111 ? No jestli jo, tak to abych si to změnil, co? Jinak se každej dostane do každýho auta a vypne si to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saša Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Dnes jsem dostal odpověd od společnosti C.A.System s.r.o která je výhradním dovozcem autoalarmů italského výrobce Meta Systém.Takže pokudˇje alarm zakoupen od Škoda auto,je servisní kod 11111. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Takže tedy C.A.System s.r.o. dodává i pro škodovku nebo si to škodovka dodává do své sítě sama přímo od výrobce? Jde o to, jestli se hlásí C.A.System i k alarmům z příslušenství, pokud by bylo třeba něco nastavit, popř. získat nějaké další informace.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Potvrdzujem ....tiez som patral po kode a je tam 11111 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saša Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Takže tedy C.A.System s.r.o. dodává i pro škodovku nebo si to škodovka dodává do své sítě sama přímo od výrobce? Jde o to, jestli se hlásí C.A.System i k alarmům z příslušenství, pokud by bylo třeba něco nastavit, popř. získat nějaké další informace.. Přesně tak, C.A.System s.r.o.dodává i pro škodovku a patří k alarmům z příslušenství.Technik v mém značkovém servisu škoda to potvrdil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 To Saša: Tak to se jim taky zkusím ozvat..díky za info. Jinak malá OT poznámka..hezká barva na autě, máš vkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saša Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 To Saša: Tak to se jim taky zkusím ozvat..díky za info.Jinak malá OT poznámka..hezká barva na autě, máš vkus Dík,však ty máš také hezkou barvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kademar Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 Potreboval som nabit akumulator tak som pred odpojenim deaktivoval alarm elektronickym odblokovacim klucom aby sa mi nespustila sirena po odpojeni. A teraz neviem ako ho aktivovat. Pri zamykani nepipa ani LED kontrolka neblika. Poradi niekto aky je postup? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kademar Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 Vyriesene. Vraj sa moze stat ze sa sam zablokuje. Rozobrane poskladane a uz ide ako ma. Rad sa podelim so skusenostami keby niekto mal zaujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RhG94 Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 Čaute, mám taký malý/veľký problém, v aute mám namontovaný alarm META, pred týždňom som, ale jeden so senzorov v aute musel opäť zapájkovať, lebo sa mi úplne odlomil a teraz mi alarm prestal fungovať, chcem sa teda opýtať má to aj nejaké poistky ktoré by som skontroloval ? Ďakujem za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmiloss Vloženo 1. Květen 2019 Sdílet Vloženo 1. Květen 2019 zdravim skodovaci, mam tu oktaviu 2jku rocnik 2005 a bol tam dorabany asi original servisom alarm meta, kedze kamosovi to stale blblo nechce ho uz tam, avsak po rozobrati pod volantom zom zistil ze niektore kabliky su len poprerusovane a niektore su vypinovane z original konektorou z komfort jednotky a ja neviem ktory kam? nemate nahodou niekto schemu pripaadne niekto popis konektrorov? na nete som nasiel par fotiek konektorov a je vidiet aj podla farieb kablikov ze su nielen vypichnute ale niektore aj zamenene... help pleas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.