Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
tyhle rialy jsou naprosto skvělí, mám snima nejspíš taky něco vplánu ;)-_- (ne ale už na fábku) nevíš jestli němec má 9x18 nebo 8x18? :huh:

Kláco, nejlevněji jsem našel kola RIAL NOGARO za rovných 14tis. ve velikosti 8x17, dokážeš sehnat levněji?

Vloženo
tyhle rialy jsou naprosto skvělí, mám snima nejspíš taky něco vplánu ;)-_- (ne ale už na fábku) nevíš jestli němec má 9x18 nebo 8x18? :huh:

Kláco, nejlevněji jsem našel kola RIAL NOGARO za rovných 14tis. ve velikosti 8x17, dokážeš sehnat levněji?

čeče v 8x17 vim jen za 15litrů.. :kuk:

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Tak tady kola stý mí líný šunky 195/45-16 natože to kolo váží i s gumou 14 kg a vláčí se stim 40kw htp tak to docela jede....

nebo sem si už zvik na to že to nejede ;)

Editováno: , autor: Roman Fabian
Vloženo (editace)
Tak tady kola stý mí líný šunky 195/45-16 natože to kolo váží i s gumou 14 kg a vláčí se stim 40kw htp tak to docela jede....

nebo sem si už zvik na to že to nejede ;)

PROC MY TAM NEJDE DAT TA FOTKA.... :aggressive: Editováno: , autor: Roman Fabian
Vloženo (editace)
Ja mival na Fabuli totok... :D

R16 ?

Jj, rafek 7,5x16" ET 38 pneu klasika 205/45/16.. ;)

Super alu kola. To je ALESSIO Plus ? Uz nevyrabi?

Editováno: , autor: Mikosar
Vloženo
Ja mival na Fabuli totok... :D

R16 ?

Jj, rafek 7,5x16" ET 38 pneu klasika 205/45/16.. ;)

Super alu kola. To je ALESSIO Plus ? Uz nevyrabi?

Diky..Jo jo to jsou presne oni..Co vim,tak uz se nedelaji,no...

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak já jsem začal přemýšlet o takových kolech. 7x16 ET35 V pneu ještě nejsem rozhodnut jestli Pirelli P ZERO NERO nebo Barum Bravuris. Vše v 205/45 R16. Budu rád za každou radu.

post-452-1184254282_thumb.jpg

Vloženo
Tak já jsem začal přemýšlet o takových kolech. 7x16 ET35 V pneu ještě nejsem rozhodnut jestli Pirelli P ZERO NERO nebo Barum Bravuris. Vše v 205/45 R16. Budu rád za každou radu.

bravurisky sem jezdil taky vydržej dost dlouho, ale s pirellkama se to nedá absolutně srovnávat, jedině pirelli zeronero!!!!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...