gh0 Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 To jsou 16" nebo 17" Neměl by někdo foto 17" na Fábce...jde spíš o pneu a profil... to jsou 17" a rozměr pneu..??205/40/17..??? jj presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarstedt Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 (editace) Nektere kousky jsou velmi pekne Editováno: 10. Květen 2007, autor: Sarstedt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarstedt Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Taky zde neco zanecham... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Já ucvrkávám z těchto. Chtěl bych je dát na FRS, co myslíte? Velikost 17" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 emane jesi mas střibrnou frs tak ladek krasne jedna u nas jezdi a ma ji tedy jeden kolega jsou moc krasne na střibrne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 (editace) Tak co říkáte na nové kola,je to focené v práci na rychlo. Kola 7.5/ 16 /et 35 Auto ještě půjde o -35/-35 mm dolů. Editováno: 30. Květen 2007, autor: frenky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 (editace) 2 Editováno: 30. Květen 2007, autor: frenky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 parádní volba bejt to jeste 9*16 nebo 8*17 tak slintam uplne :-) jsem rad ze jsou tyto kola na fabii :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 parádička!!! ještě spustit k zemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Něco podobného se zkoušelo na mou Fábku při rozhodování jaký ALU dám..... Nikdo nic neřekl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Tak co říkáte na nové kola,je to focené v práci na rychlo. Kola 7.5/ 16 /et 35 Auto ještě půjde o -35/-35 mm dolů. Kolik je cenovka u takových koleček? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 (editace) Jsem rád že se pánům z combi komanda líbí new koláče Editováno: 31. Květen 2007, autor: frenky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 @frenky .. no jisteeeeee @mischicka .. staci juknout na elektrony, meli akci na urcite rozmery co jsem koukal tak cena vychazela hodne gute @najmis ... alesio a keskin to je nebe a dudy :-), nejen znackou ale i designem, me osobne se sice treba libi tim ze maj limec ale to je tak vse jinak mi to pripadne ponekod kycovite --- muj nazor!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 @frenky .. no jisteeeeee@mischicka .. staci juknout na elektrony, meli akci na urcite rozmery co jsem koukal tak cena vychazela hodne gute @najmis ... alesio a keskin to je nebe a dudy :-), nejen znackou ale i designem, me osobne se sice treba libi tim ze maj limec ale to je tak vse jinak mi to pripadne ponekod kycovite --- muj nazor!! V pořádku...nic se neděje...Názor nikomu neberu..stačilo ho napsat v té době když jsem vybíral alu....ale to už jsem tu zminoval že nikdo nic neřekl...ale pak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 no jo jsem to bohuzel propásl, je tu toho uz moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 ale tak já sem ti tam něco psal, jen tak všeobecně(i sem radil äť jdeš do 17 páč to zčehos vybíral by v 16 moc hezký nebylo ), o kolech apod sme toho už napsali mraky.. nechci ale rozpoutat nějaky dohady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 ale tak já sem ti tam něco psal, jen tak všeobecně(i sem radil äť jdeš do 17 páč to zčehos vybíral by v 16 moc hezký nebylo ), o kolech apod sme toho už napsali mraky..nechci ale rozpoutat nějaky dohady Jj..občas někdo i ty hodil všeobecný rady,názory....konkrétní kola jen tuším 1-2 lidi... No ted už je to jedno nee... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 @mischicka .. staci juknout na elektrony, meli akci na urcite rozmery co jsem koukal tak cena vychazela hodne gute Nic teď nesháním, mám Zenithy 18" a max. za co bych je vyměnil jsou OZ Superturismo, ale to musím ještě chvíli šetřit Ale budu to průběžně sledovat, kdyby byla akce...minimálně na jaro potřebuju nové pneu a teď by se na nich mohlo dát ušetřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wasekcz Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 (editace) Kolo diskové 6Jx14H2 od Hayes Lemmerz Internacional Inc je nejlepší!!! Editováno: 3. Červen 2007, autor: wasekcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 emane jesi mas střibrnou frs tak ladek krasne jedna u nas jezdi a ma ji tedy jeden kolega jsou moc krasne na střibrne Mám černou. Můžeš sehnat foto na té stříbrné? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 (editace) Tak jsem si asi vybral. Probíral jsem to s markusem na fabia4fun.de a jsou to sice 18ZOLL ale dam si tam 17ky. Co vy na to? Cena je příznivá Editováno: 3. Červen 2007, autor: EMAN VRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 další. Jsou to RIAL NOGARO a ve vel. 8x17 stoji na elektrony.cz 4082CZK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 zezadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 tyhle rialy jsou naprosto skvělí, mám snima nejspíš taky něco vplánu (ne ale už na fábku) nevíš jestli němec má 9x18 nebo 8x18? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Nevím, ale zjistím ti to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.