mirek.mika Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 Dnes ráno po ujetí asi tak 12km s práce sem vylez z auta a ucítil hroznej smrat. Šlo to od zadního levého kola,nejspíš bylo celou cestu přibrždený. Nevíte náhodou někdo po čem mám jít? Nebo co rozhýbat... Docela mě to totiž vyděsilo mám tam totiž zánovní kotouče,destíčky a ložiská,tak to celé vzhledem k ceně nechci absolvovat znovu. Jedná se o OII 1,9tdi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 Nepoužívaš ruční brzdu na noc v těch mrazech že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 Buď lanko ruční brzdy-zarezlý zamrzlí nebo přimrzlá brzda. Ale ta by se za 12 km musela odlepit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 Pokud je poškozený obal lanovodu a dostane se tam voda tak zamrzne. Můžeš s tím jet jak daleko chceš a někdy vůbec nepovolí. Může to být daleko od kola kde se teplo z horkého kola nedostane. Dej to do tepla a uvidíš jestli povolí. Potom následně vyměnit lanovody A v zimě pokud možno nezatahovat ruční brzdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.