michalhajek Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 Ahojte, mam dotaz ohledně mřížky v narazníků při stk. posilal jsem dotaz majiteli (dejvi99) ale neodpověděl mi, proto se zeptám šiřšího okruhu lidí. Jde mi o tu mřížku před chladičem, místo držáku spz. projdu stk s tou upravou? a pokud by byl problém, je možnost to nějak zlegalizovat, ? díky za vaše zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 Já jsem s tím neměl problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 mřížka by neměl být problém, neslyšel jsem že by ho někdo dělal- u mne též OK...RZtka musí být samozřejmě ale vhodně umístěná 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 Taky jsem s tím neměl problém,tahokov jsem měl kdysi ještě na Felicii za dob "Tuningu Rychle a zběsile" a na STK v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 mřížka by neměl být problém, neslyšel jsem že by ho někdo dělal- u mne též OK...RZtka musí být samozřejmě ale vhodně umístěná Prosím tě, je to ten nárazník, který se prodává pod názvem RSC? Myslíš, že by do něj pasovaly i klasické krytky na mlhovky z běžného RS nárazníku? Jinak musím říct, že luxusní úprava Mám v hlavě něco dost podobného, RS nebo RSC nárazník, černá maska, akorát logo udělam do barvy karoserie Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 mc2uba: nárazník RSC slyším poprvé? můj nárazník na foto je klasickej nárazník z Fabie RS + menší úpravy.....to RSC mi zkus objasnit, moc jsem to nepobral:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 RSC nárazník prodávají třebas tady: http://www.nuclear-racing.cz/zbozi/3404/SKODA-FABIA-tuning-predni-naraznik-RSC.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 díkajs za rozšíření obzoru nevypadá zle, ale dle mne se za stejný peníz dá sehnat origo RS a dotvořit si ho k obrazu svému...jinak co koukám tak origo RS mřížky s mlhovkamy tam nesednou - alespoň přichycení nesedne a muselo by se to nějak uchytit "po svém" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Nemáš zač, rád sem hodím něco, co tu ještě není (ač se dost divím, prodává se dost dlouho).. Jo jo, já mám asi v plánu kupovat jeden z těch lehce odřených RS nárazníků, co mají na obautodíly a nalakovat ho samozřejmě, cena je teď 3000 kč za kus, což je fajn + mřížky a máš to za 4000 kč komplet A ještě bych tam chtěl ten spojler pod RS nárazník.. to je nějaký speciální na RSo, nebo prostě něco koupeného a napasovaného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 mrkni na bazos.cz nebo jiný inzerce, sem tam se najdou RS nárazníky i za hezčí ceny a jestli máš stříbrnou co RS, tak i v laku http://auto.bazos.cz/inzerat/15438223/Predni-naraznik-fabia-1-rs.php spoiler pod nárazník myslíš asi dopasovaný lízátko z Leona Cupra - je to díl číslo 1ML 805903, koupíš ho v autorizáku Seat, cena cca 550,-, pak se jen krátí konce a vrutama se chytí ke spodku nárazníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Bohužel nemám na autě žádnou z barev, v kterých se dělala RSa, mám béžovou capuccino metalízu Ahaa, tak Leon Cupra, jaký ročník? Určitě bych do toho šel, moc se mi to tam líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 hmm takže lakování tak nebo tak....ale pořád lepší než u mne, já mám červenou rally a FRS červenou coridu = lakoval jsem jen kvůli odstínu a to teprve nasere jinak o ročník nejde, stačí si opsat to číslo dílu a ví se 1ML 805903 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Ok, díky moc Joo, tohle naštve no :/ já jsem teď psal do několika lakoven na ceny, v České Lípě za nárazník chtějí 2000 kč a ještě čekám, až se v Praze začne pracovat a odepíšou mi i tady jestli se mi vyplatí to hodit k mladé do Lípy nebo to nechat nalakovat v Praze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Ten spojler z Leona je tento? http://www.aci.cz/4934500q-pr-spoiler-cupra-top-sport-original_d93866.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 24. Červen 2012 Sdílet Vloženo 24. Červen 2012 Zdar chlapi, co se dává do toho RS nárazníku za mřížku když se upraví tak že tam není ten plast co drží SPZ?? Mě to nepříjde jako tahokov, ale nějaká plastová mřížka ale nevím původ, a jak se připevní?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.