Mr.Pavka Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 A kde že v autě jsou ty originální spínače? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 Před řadící pákou u ovladaní centrálního zamykání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 A neměl to někdo rozebraný ty spínače? A jakým způsobem jsou tam napáchaný? Jestli by ty dírky šly využít i na něco jinýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Neměl byste někdo odkaz nebo číslo dílu na originální vyhřívání do Roomstera rv 2012? Našel jsem něco na webu, ale nevím, jestli je to originál nebo ne. Preferuji originál. Dík za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Vyhrievaná vložka pre sedlo : 5J0 963 555 D (normálne sedadlá) a 5J0 963 555 E (športové sedadlá) Vyhrievaná vložka pre operadlo : 5J0 963 557 D (normáln sedadlá) a 5J0 963 557 G (športové sedadlá) ďalej sú tam nejaké diely kabeláže ale neviem či chceš aj to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 (editace) Super, to je ono. Dík moc. Kdybys měl i tu kabeláž a přepínače, bylo by to super. Na webu je spousta stránek, kde póší, že je to originál, ale nezdá se mi. Nikde tam třeba není logo Škoda/VW... Nebo jestli existuje nějaký paket, tak klidně ten (mám obyč sedačky) Editováno: 30. Březen 2015, autor: jakudo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Jj, tohle jsem taky našel a asi to tam i koupím. Jen jim budu muset napsat, co vše to obsahuje, jestli jen tu dečku nebo i vše ostatní. Každopádně dík za rady:) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Tak způsob uchycení-jejich rozměry (přepínače i díry) těch spínačů u řadící páky jsem si rozebráním středového tunelu pozjistil. Lépe řečeno jsem ve svém autě bez vyhřívaných sedaček změřil tu záslepku. Ve škodovce (u autorizovného prodejce) prej jeden přepínač stojí přez 700 a co sem tak koukal tak neoriginál přepínač je nějak za 300. Akorát se mi z nich nepovedlo dostat jak je to v těch přepínačích zapojený a jaký kontakty co spínaj, na kolik je to voltů a kolik ampér můžou přenášet. A kolik je tam přepínacích poloh (na to sem se zapomněl zeptat). Prej je to i zároveň i jako regulátor (vůbec nevim jak to je myšleno. Chtěl bych si jeden přepínač pořídit a s jeho pomocí si z autozapalovače vyvést ještě na nějaké skryté místo jednu samostatně vypínatelnou zásuvku na 12V třeba pro použití autokamery. Jde sice koupit hodně druhů vypínačů ani né za stovku, jenže přece jenom ani jeden z nich do té díry ve středvém tunelu nemá rozměry a tvar jaej by byl i na koukání v pohodě. Oryginál přepínač by do tý díry vlez jak budulínek do liščí nory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Nebylo by jednoduší a levnější koupit nějakou univerzální sadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 StandaVFR - To je na mě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 A jak jako univerzální sadu? Jako prostě vypínatelnou rozdvojku na 12V zapalovač? To sem si řek, že je to nevzhledný. U toho zabudování do středovýho tunelu by ten vypínač byl takovej uhlazenej a další zásuvka někde pěkně schovaná. Nikde žádný hnusný kabely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Mrkni třeba sem http://www.elcar.cz/159-vyhrivani-sedacek?utm_source=seznam&utm_medium=cpc&utm_campaign=Autop%C5%99%C3%ADslu%C5%A1enstv%C3%AD+-+4208138&utm_content=V%C5%A1e+pro+vyh%C5%99%C3%ADv%C3%A1n%C3%AD+sedadel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 http://www.htcar.cz/vyhrivani-sedadel-s-fabia-ii-roomster-original-spinace-2-sed/d-70675/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.