lukasso333 Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 (editace) Zdravím všechny příznivce Škodovky, mam tady situaci, kterou mi hlava absolutně nebere. Jednoho rána přijdu k autu a nemohu nastartovat, nechal jsem ji přes noc v nabíječce a druhý den také nic. Vzal jsem si baterku z jiného auta na zkoušku a všechno šlapalo. Na základě toho jsem si tedy koupil novou baterku. Překvapením bylo, že jsem s ní opět nemohl nastartovat. Auto chytlo až po roztlačení (mám benzín). V tu dobu se začínám obávat, že jde o startér. Ovšem přichází další překvapení, při jízdě má auto tendenci cukat (jakoby se dusil motor a nefungovalo vstřikování). Po natankování a ujetí asi 20km jsem dojel na parkovišti, nechal auto natočené a jdu se podívat do motoru...v tu ránu mi to chcípne. Prosím Vás o každý nápad, radu, cokoliv... EDIT: Jo ještě bych měl dodat, že mě v poslední době zlobila elektrika, kdy mi elektrikář vyměnil dvakrát relé...ale to by nemělo mít vliv, ne? Editováno: 27. Únor 2012, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 Co třeba blíž popsat typ motoru, ujetý km a tak. Máš měněnej filtr? Nepřisává ti to vzduch? Nevybíjí ti něco baterku-klidovej odběr proudu? Alarm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasso333 Vloženo 27. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 Jedná se o Octavii 1,6 (55kW/75HP), r.v. 1996, najeto 160 000 km. Baterku mi nic vybíjet nemůže, mám tam modul, který vypne veškerou elektriku po 30s po vysunutí klíčku (mimo central). Filtr nevím, kupoval jsem auto před rokem pro přítelkyni a od té doby jsme ho neměnili. A nevím, jestli mi saje vzduch, jak to poznám? Nikdy s tím žádný problém nebyl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
auto27 Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 dobrý den mam na vás prosbu mam octavii II.řadu a mam prolem s nastartovanim. chci nastartovat auto, strčím klič do zapalovani otočim kličkem necham zhasnout kontrolky a pak nastartuju ale nic prostě to nechce nastartovat nic. zkoušel jsem do zapalovani střiknout VD ale pořád nic proím o radu děkuji moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 jako pises jak...nechce nastartovat znamena ze toci motorom ale nechytne, alebo nechce ani tocit starterom ci motorom? proste ticho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Kde do "....zapalovani střiknout VD..."? No, podle mně "...nic...", že prostě nic, nic se neděje. Není kontakt a stříká do zapalování, myšleno do spínací skříňky. Jen by mně zajímalo kudy to tam stříká, bo jestli klíčovou dírkou, tak to tam může vystříkat celý ten sprej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 No dobre konec srandy, asi hej do spinacky zrejme.. Bud mas zly spodek a nespina ti kontakty- ulomene, prerusene.. pod..alebo na starteri mas vypadnuty drat co ide na stykac, normalny tenky cca 1,5 mm nie ten hruby jak prst co ide od baterky :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 príčin môže byť veľa napr.: cvaká ale nepretočí štartér 1/ (zaoxidovaný kábel ktorý vedie priamo z baterky na štartér - ja som vymenil celý štartér a nakoniec bolo toto) 2/ vymeniť uhlíky v štartéri ak sú zodraté štartér točí ale motor nenaskočí 1/ (odpojiť trubku vedúcu k strekovačom položiť do fľaše, otočiť kľúčikom neštartovať, ak je tam benzín čerpadlo je OK, ak nie buď filter alebo čerpadlo) 2/ vybrať kábel z prvej sviečky nasadiť sviečku, priložiť ku kostre, preštartnúť motor či dáva iskru, ak nie hľadáš závadu od káblov cez rozdelovač až k cievke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaramojo Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 A co takhle chyba imobilizéru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 To motor vždy naskočí, ale chcípne po dvou vteřinách. Aby spálil tu trochu benzínu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.