z.docekal Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 (editace) Koukal jsem, že už se s námi počítá, to je dobře už se moc těšíme. Na Bílý kámen půjdeme pěšky. Spát budeme v autě udělám lůžkovou úpravu. Přijedeme v sobotu ráno a domů pojedeme v neděli odpoledne. Editováno: 24. Duben 2012, autor: z.docekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovocinar Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Zdar všetci. Potvrdzujem že dorazím, ale bohužel len sám, manželka využije "voľný víkend" na usporiadanie babinca u nás doma. V piatok budem už v Olomouci kde navštívim pár priateľov a tu aj prespím, takže v sobotu dorazím ráno do Přáslavic na výjaz na kolech. Rád zostanem do nedele, stan a spacáky mám, príslušenstvo na večerný košt tiež priveziem. Artigasi, ak by bola potreba, môžem priviesť so sebou kotel a vedle uzírny uvariť gulášek tak pre 12 - 15 ľudí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 25. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Ovocinar, trošku se bojím, že u toho guláše by jsi více jak dvě hodiny byl zcela v izolaci od ostatních. Myslím, že bude lepší, když využiji nabídky a gulášek si necháme udělat, a než se vrátíme z Libavé, bude hotov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovocinar Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Máš pravdu, s tým som nepočítal že posedenie nebude u aut ale na rozhľadne a to by som bol nerád stranou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Andreasi85, jak je to s tím kamarádem se Scoutem? A co Walker? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Ahoj všichni, už se těšíme - Gija a já. Jenom Yetisko asi zůstane doma v olomoucké garáži, protože nejspíš přijedeme v sobotu ráno /do Přáslavic/ na kolách. Ovšem v případě, že se Rada rozhodne pro nedělní Hlubočky v terénu, Yetisko nebude chybět!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Andreasi85, jak je to s tím kamarádem se Scoutem? A co Walker? A co tygří koleno??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Walker bohužel nakonec nedorazí, v sobotu má na chalupě žena naplánovanou dvojí oslavu narozenin a tak mě prej nepustí bohužel nejsem takové dítko štěsteny jako Ovocniar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andreas85 Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Andreasi85, jak je to s tím kamarádem se Scoutem? A co Walker? Nepojede...ani jako spolucestující... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Ach ty baby, chlapy to si je musíte lepší vycvičit, nesmí s Vámi zametat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Tygříku edituj tabulku a nehoň pořád ty baby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 (editace) Ahoj kluci, tak jsem dorazil z kontroly. Heki asi dobře ví, co taková kontrola kolena obnáší... jinak dobré, v lékárně jsem nabral prášky a mohu mlsat. Vezl jsem se v Superbu II a zpátky mě potěšil v Přerově na benzínce Yetík. A policie měla dnes měřící den i v pr...ch. Miku, nějak se to zvrtlo! Baby nahánějí mě! Tabulka je zde:Sraz Přáslavice 28.4.2012.pdf V sobotu se u mě staví Gogo a doveze vám do Přáslavic něco za škraň k vínku či tekutému ovoci. Walkere, to je fakt škoda. Editováno: 25. Duben 2012, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Škoda, že jsi nezavolal, jsem mohl dojet na tu benzínku, mám to kousek. Ještě mě zajímá, který 10 Yetík tam bude? Ať počítám jak počítám pořád mi vychází 9 Yetíků. A nekecej ty naháníš baby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 (editace) 10. = číslovka řadová. To bys asi, Miku, na tu benzínku za 5 minut nestihl dojet. Mamka brala jen benzín (ne naftu ) a shodou okolností před námi stál Yetík. Asi ve výbavě Active. Neumíš číst? Baby nahání mě. A ještě něco rejpale? Choceňák nedorazí? Editováno: 25. Duben 2012, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 10. = číslovka řadová. To bys asi, Miku, na tu benzínku za 5 minut nestihl dojet. Mamka brala jen benzín (ne naftu ) a shodou okolností před námi stál Yetík. Asi ve výbavě Active. Neumíš číst? Baby nahání mě. A ještě něco rejpale? Choceňák nedorazí? Neboj, packa se zahojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Kdo je rejpal benzínožroute Já umím číst, radši to házíš na ně, než aby jsi nesl vinu Choceňáka jsi tam neuvedl, takže desátý stále nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choceňák Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Chocňák nedorazí,a moc hoto mrzí. Hlavně se omlouvám pořadateli Artigasovi,kterému dlužím co jsem slíbil. Ale není všem dnům konec.Doufám že to napravím příště. Také jsem se moc těšil na tu vynikající partu moraváků,kterou poznávám zde na fóru Yetistů.A důvod ? Musím moji ženu odvést do Jeseníku do lázní, takže v neděli ráno směr Jeseník. Budu moc vzpomínat.Všechy Vás tímto zdravím,a Tobě Tygriku brzké uzdravení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 25. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Tygříku, měla by dorazit Saviště a možná ještě jeden z Přáslavic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 26. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Hele Tygříku, spal jsem po noční dvě hodiny, už mám posekaný trávník, zasázený muškáty, napouštím bazén, vařím si oběd a nemám náladu na srandičky. Nese… mě. Jsi hlava študovaná, tak jí koukej honem použít a vymysli způsob, jak se dostaneš na sraz bez toho, aby tvá tlapička utrpěla úhonu. Lidí lítají do vesmíru, chystají se znovu na Měsíc, připravují se na cestu na Mars a ty se nedostaneš do Přáslavic? Nese… mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 (editace) Choceňák jestli chceš zkontrolovat manželku tak další víkend jedu do Jeseníku A taky zavezeš manželku a přijedeš za námi, cesta tak dlouho netrvá. Artigasi mám jedno řešení, uneseme Tygříka. Já k temu propůjčím svoje auto, a tak rychle ho dovezem , že ani nepostřehne, že se hnul z místa. Editováno: 26. Duben 2012, autor: MikeTTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choceňák Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Mike,dávám Ti svolení. Já za manželkou pojedu až další víkend po Tobě. Jinak ale cesta Chocen - Jeseník - Přáslavice - Chocen , v jednom dnu by asi byl záhul, nebo ne ? Kolik by to bylo km ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Mike to zvládne za hodinu. Sraz Přáslavice 28.4.2012.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Choceňák trasa trvá 3:21h z Chocně do Jeseníku a pak do Přáslavic, je to 204 km a zpátky jen 1:24h a 123km, to dáš ne? Zas tak hrozný to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choceňák Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Mike, dík za informace, mám o čem přemýšlet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 27. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Vážení přátelé, počasí už dnes je od rána exkluzivní a zajisté tomu bude tak i zítra, což je ideální stav. Je zde návrh ke zvážení, jestli se ve vojenském prostoru nezdržíme déle a nevyužijeme celého časového limitu, což je do 16hod a nevrátíme se tak do Přáslavic později, než bylo původně plánováno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.