DonnJarda Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Zdravím, chci koupit gumové koberce páč ty textilní v tomhle období nejsou zrovna nejlepším řešením. Proto volím gumové a jak se znám pokud je tam už dám tak už tam taky zustanou celoročně Proto volím kompromis a jak tak ale lozím po netu našel jsem že existujou krom gumových nějaké gumotextilní - Nemá s nima někdo zkušenost? docela o nich hodně uvažuju ale nechci kupovat "zajíca v pytli" Hlavně by mě zajímalo jestli na těch gum.text. zustane po vyschnutí louže flek, jako třeba na potazich?! Názorná ukázka .... obyč gumové Gumotextilní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Ježíš, kurva co řešíš!?! Dáváš tam nohy, nebo ne? Vem ty gumové a má š to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 3. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 (editace) Tož jasné, jasné řešit to je hovadina, se to zasere hned to je bez dizkuze, ale ty gum.tex, vidím poprvé a tak by mě zajímalo jak to snima je ! Editováno: 3. Březen 2012, autor: DonnJarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Kup Gumenne. Lepsie sa udrzuju-cistia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Vezmes je vapkou a jsou jako nove ja mam jen gumove ,leto zima a plna spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Gumáky na zimu... a na léto koberečky na míru. Jinak z praktičnosti bych šel spíš do gumových...Snadno se čistí a hned tak je neodřeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 3. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Ondrero, nevíš náhodou kolik stojí ty textilní když si je necháš udělat na zakázku? např. kdybych tam chtěl nechat vyšít svůj nick ? Všiml jsem si že pár členu mělo koberečky se svým nickem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Mě to stálo 1400...ale chtěl jsem ten nejlepší materiál...Mají i levnější varianty. Tato firma mi je dělala...A výsledek je luxusní. http://www.tepichy.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 3. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 (editace) Paráda !!! Dík moc je to paráda ten konfigurátor, už to mám hotové, teď jen čekat na výplatu Editováno: 3. Březen 2012, autor: DonnJarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Jojo taky jsem hned tvořil....Já si vrznul na koberečky symbol nejoblíbenější skupiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Když jsem loni kupoval (ve škodovce) gumové, panáček mi extremě tlačil ty gumotextilní. Musel jsem uznat, že ten materiál je na omak mnohem pevnější a nejspíš víc vydrží. Dokonce mi řekl, že ty gumové jsou jen takové náhražky, které vydrží jednu zimu. Vzhledem k nepoměrně vyšší ceně jsem vzal gumové - mám je už 2 zimu a když je opláchnu vapkou, vypadají jako nové. Můj verdikt - také doporučuji gumičku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.