Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, chci koupit gumové koberce páč ty textilní v tomhle období nejsou zrovna nejlepším řešením. Proto volím gumové a jak se znám pokud je tam už dám tak už tam taky zustanou celoročně :rolleyes:

Proto volím kompromis a jak tak ale lozím po netu našel jsem že existujou krom gumových nějaké gumotextilní - Nemá s nima někdo zkušenost? docela o nich hodně uvažuju ale nechci kupovat "zajíca v pytli" :kol-28:

Hlavně by mě zajímalo jestli na těch gum.text. zustane po vyschnutí louže flek, jako třeba na potazich?!

Názorná ukázka ....

obyč gumové

DCC309001_3.jpg

Gumotextilní

DCC300003_3.jpg

Ježíš, kurva co řešíš!?!

Dáváš tam nohy, nebo ne?

Vem ty gumové a má š to!

• Autor

Tož jasné, jasné řešit to je hovadina, se to zasere hned to je bez dizkuze, ale ty gum.tex, vidím poprvé a tak by mě zajímalo jak to snima je !

Upraveno od DonnJarda

Kup Gumenne. Lepsie sa udrzuju-cistia.

Vezmes je vapkou a jsou jako nove ;) ja mam jen gumove ,leto zima a plna spokojenost ;)

Gumáky na zimu... a

na léto koberečky na míru.

Jinak z praktičnosti bych šel spíš do gumových...Snadno se čistí a hned tak je neodřeš.

post-25458-0-91731000-1330803666_thumb.j

• Autor

Ondrero, nevíš náhodou kolik stojí ty textilní když si je necháš udělat na zakázku? např. kdybych tam chtěl nechat vyšít svůj nick ? Všiml jsem si že pár členu mělo koberečky se svým nickem

Mě to stálo 1400...ale chtěl jsem ten nejlepší materiál...Mají i levnější varianty.

Tato firma mi je dělala...A výsledek je luxusní.

http://www.tepichy.cz/

• Autor

Paráda !!! Dík moc je to paráda ten konfigurátor, už to mám hotové, teď jen čekat na výplatu lol

post-70407-0-42579800-1330805823_thumb.j

Upraveno od DonnJarda

Jojo taky jsem hned tvořil....Já si vrznul na koberečky symbol nejoblíbenější skupiny :band

Když jsem loni kupoval (ve škodovce) gumové, panáček mi extremě tlačil ty gumotextilní. Musel jsem uznat, že ten materiál je na omak mnohem pevnější a nejspíš víc vydrží. Dokonce mi řekl, že ty gumové jsou jen takové náhražky, které vydrží jednu zimu. Vzhledem k nepoměrně vyšší ceně jsem vzal gumové - mám je už 2 zimu a když je opláchnu vapkou, vypadají jako nové.

Můj verdikt - také doporučuji gumičku.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.