Publikováno Březen 3, 201213 r Zdravím, chci koupit gumové koberce páč ty textilní v tomhle období nejsou zrovna nejlepším řešením. Proto volím gumové a jak se znám pokud je tam už dám tak už tam taky zustanou celoročně Proto volím kompromis a jak tak ale lozím po netu našel jsem že existujou krom gumových nějaké gumotextilní - Nemá s nima někdo zkušenost? docela o nich hodně uvažuju ale nechci kupovat "zajíca v pytli" Hlavně by mě zajímalo jestli na těch gum.text. zustane po vyschnutí louže flek, jako třeba na potazich?! Názorná ukázka .... obyč gumové Gumotextilní
Březen 3, 201213 r Autor Tož jasné, jasné řešit to je hovadina, se to zasere hned to je bez dizkuze, ale ty gum.tex, vidím poprvé a tak by mě zajímalo jak to snima je ! Upraveno Březen 3, 201213 r od DonnJarda
Březen 3, 201213 r Gumáky na zimu... a na léto koberečky na míru. Jinak z praktičnosti bych šel spíš do gumových...Snadno se čistí a hned tak je neodřeš.
Březen 3, 201213 r Autor Ondrero, nevíš náhodou kolik stojí ty textilní když si je necháš udělat na zakázku? např. kdybych tam chtěl nechat vyšít svůj nick ? Všiml jsem si že pár členu mělo koberečky se svým nickem
Březen 3, 201213 r Mě to stálo 1400...ale chtěl jsem ten nejlepší materiál...Mají i levnější varianty. Tato firma mi je dělala...A výsledek je luxusní. http://www.tepichy.cz/
Březen 3, 201213 r Autor Paráda !!! Dík moc je to paráda ten konfigurátor, už to mám hotové, teď jen čekat na výplatu Upraveno Březen 3, 201213 r od DonnJarda
Březen 3, 201213 r Jojo taky jsem hned tvořil....Já si vrznul na koberečky symbol nejoblíbenější skupiny
Březen 6, 201213 r Když jsem loni kupoval (ve škodovce) gumové, panáček mi extremě tlačil ty gumotextilní. Musel jsem uznat, že ten materiál je na omak mnohem pevnější a nejspíš víc vydrží. Dokonce mi řekl, že ty gumové jsou jen takové náhražky, které vydrží jednu zimu. Vzhledem k nepoměrně vyšší ceně jsem vzal gumové - mám je už 2 zimu a když je opláchnu vapkou, vypadají jako nové. Můj verdikt - také doporučuji gumičku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.