Lubos740 Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 No a je to hotove tak na 90% sem tam ten stred odstavaale co uz kupim aj ten inak som si vsimol ze tato palubka nema u spolujazdca oznacenie airbagusnad to nevadi? Uz len dvere ale tie asi tiez kupim v ciernom po fl a latku dam na modro a nakoniec stlpiky kde su pasy a prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 ... inak som si vsimol ze tato palubka nema u spolujazdca oznacenie airbagusnad to nevadi?... Jestli to nebude tím, že není pro bag dělaná a nemá v místech kde to má střelit perforování. Apropo, dělaly se vůbec OI face bez bagu spolujezdce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 to som ti uz pisal ze sa to bude muset trochu prisposobit. vrch budes muset kusok orezat podla palubovky aby to dosadlo na plast a este diery porobit nove. to uz musis na mieste cinu dopasovat... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 apropo neviete nahodou ako sa daju opravit tie fukare? lebo 1 sa mi vobec neotvaras koleckom a dalsi sa otavar takmer cely az na jednu plastovu palicku alebo ako to nazvat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pissi Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Uvažoval jsem o něčem podobné na Boře.. Napadlo mě tu origo látku z tapecu napustit plýskyřici,která se používá na laminátování. Pak to přebrousit nastříkat plničem a lakem.. Chtěl jsem dávat stříbrnou. Myslím že by to nemuselo vypadat zle.. lubos740: Na plasty je nejlepší použít podklad který je k tomu přímo určený. Pak už na to mužeš patlat skoro co chceš .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 No dnes som dostriekal prahy a stlpiky uz len dvere ale tak ma napadlo ked som poueral na tu sedu gumu okolo dveri ci sa aj ta neda s niecim nafarbit ci nejestvuje aj farba na gumu - tesnenie a nejako to nafarbit s maly stetcekom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Chce to fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 No jedine co ma tam stve je ta seda guma neviem co sa stane ked ju nafarbim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Guma snad nabarvit nejde.... Nebo jde,ale na jak dlouho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 hmmm. jedine snad zohnat komplet cierne pirely... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Taky vidim problem v nastrikanych prazich, pochybuju o tom ze vydrzi delsi dobu bez ujmy, vzhledem k tomu ze kazdej o to skrka pri nasedani nohama tak myslim ze ten lak na tom moc dlouho nevydrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 Mam otazku ako to budem chciet prestriekat na tmavsiu farbu budem musiet zas pouzit zaklad na farby ked to uz raz bolo striekane ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 29. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 No tak napokon dalsia prerabka a uz posledna na komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BarBy_17 Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 (editace) rovnako si striekal aj clonitka? na stršnom tapaciry Editováno: 19. Prosinec 2013, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kali - topr Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 Zdravim panove, mam otazku zda jde nastrikat tapec dveri? Vypln udelam z latky ale zajima me, jestli muzu nastrikat zbytek tapecu anichz by mi to delalo neplechu ( odpadavani barvy pri vysokych teplotach v lete a nebo oderu) dik za info ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 Vůbec se mi to nelíbí. Jak dlouho to vydrží. Jsem zastánce flockování a to hned z několika důvodů. Má určitý stupeň nehořlavosti (měl jsem to na plastech v motorovém prostoru), zakryje spáry a třeba u dveří to je lepší, protože do interiéru neproniká tolik hluku, přilnavost skoro na každý povrch (sklo, papír, kov, plasty a jiné), stálobarevnost a velký výběr barev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 Tak tak. Barvy podle mě nemají moc cenu pokud to není leštěnka na koukání.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.