Publikováno Březen 11, 201213 r Ahoj vespolek, mám týden nového Superba II Combi a zjistil jsem, že mi nejde zevnitř odemknout pomocí té kolébky u řidiče (zamknout přitom jde). U spolujezdce to funguje, stačí chvilku přidržet to odemykací tlačítko a auto se odemkne. Dovedl byste mi někdo poradit, jestli se jedná jen o nějaké chybné nastavení, nebo mám rovnou zajet do servisu...? Díky předem, Petr
Březen 12, 201213 r Autor ... jj, asi mi nic jiného nezbyde... doufal jsem, že to bude jen špatným nastavením... Zkusím ještě "tovární nastavení" a nepomůže-li to, čeká mě první cesta do servisu...
Březen 18, 201213 r Autor ... tak je špatný ten kolíbkový vypínač "zamknout a odemknout" - musím ho opravdu hodně silně zmáčknout, aby se auto odemklo... zajedu s tím na záruční servis, ať vymění celý ten vypínač... Petr
Únor 25, 20214 r Zdravím, dočetl jsem se manuálu, že to může být aktivovaná Bezpečnostní pojistka. Pokud na ovladači DO zamknu Supa a to (dvouklik) do 2s nejen, že se auto ze uvnitř neotevře když vezmu za kliku u dveří, ale ani nefunguje tlačítko na dveřích centrální odemykání. S tím, že se i vypne u Alarmu hlídání vnitřního prostoru. Hádám když jsou v autě mazlíčci nebo děti, jinak to asi postrádá smysl. Tak jen kdyby náhodou, protože dvojnásobné zamknutí je používáno pro sklopení zrcátek kde je krátký a dlouhý stisk na DO ;-) Třebas toto někomu pomůže vyřešit náhodné zlobení :-D
Srpen 14, 20232 r Oživím toto téma. Mám teď stejný problém. Takže to bylo tím spínačem? Pomohla výměna? Má někdo nějaké rady? Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.