Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj vespolek,

mám týden nového Superba II Combi a zjistil jsem, že mi nejde zevnitř odemknout pomocí té kolébky u řidiče (zamknout přitom jde). U spolujezdce to funguje, stačí chvilku přidržet to odemykací tlačítko a auto se odemkne.

Dovedl byste mi někdo poradit, jestli se jedná jen o nějaké chybné nastavení, nebo mám rovnou zajet do servisu...?

Díky předem,

Petr

Vloženo

... jj, asi mi nic jiného nezbyde... doufal jsem, že to bude jen špatným nastavením... Zkusím ještě "tovární nastavení" a nepomůže-li to, čeká mě první cesta do servisu...

Vloženo

... tak je špatný ten kolíbkový vypínač "zamknout a odemknout" - musím ho opravdu hodně silně zmáčknout, aby se auto odemklo... zajedu s tím na záruční servis, ať vymění celý ten vypínač...

Petr

• o 8 let později...
Vloženo

Zdravím, dočetl jsem se manuálu, že to může být aktivovaná Bezpečnostní pojistka.

Pokud na ovladači DO zamknu Supa a to (dvouklik) do 2s nejen, že se auto ze uvnitř neotevře když vezmu za kliku u dveří, ale ani nefunguje tlačítko na dveřích centrální odemykání.

S tím, že se i vypne u Alarmu hlídání vnitřního prostoru. Hádám když jsou v autě mazlíčci nebo děti, jinak to asi postrádá smysl.

Tak jen kdyby náhodou, protože dvojnásobné zamknutí je používáno pro sklopení zrcátek kde je krátký a dlouhý stisk na DO ;-)

Třebas toto někomu pomůže vyřešit náhodné zlobení :-D

• o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...