starman Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Jste jak pitomi, fakt Jen to privolavejte, at se to stane i nam ostatnim To je tady na foru vzdycky. Jeden prijde s nejakou zavadou, dalsich 40 se prida a me se to pak posere taky Radsi budte zticha priste, jo?? Jestli se mi ten pas taky "vyhoni", tak vam vsem smazu vase ucty, za odmenu pardon, to jsem nechtěl, promin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 No zatim se nemusis omlouvat, zatim me to nepostihlo, ale az me to postihne, tak ti ten pas obmotam okolo cela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mongoose Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Vog: Díky za odpověď, takže stejně mne to nemine a budu muset do servisu a připravit si tak 2500 Kč ... kvůli nějaký unavený pružině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Jste jak pitomi, fakt Jen to privolavejte, at se to stane i nam ostatnim To je tady na foru vzdycky. Jeden prijde s nejakou zavadou, dalsich 40 se prida a me se to pak posere taky Radsi budte zticha priste, jo?? Jestli se mi ten pas taky "vyhoni", tak vam vsem smazu vase ucty, za odmenu No zatim se nemusis omlouvat, zatim me to nepostihlo, ale az me to postihne, tak ti ten pas obmotam okolo cela Martin opět nezklamal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 No zatim se nemusis omlouvat, zatim me to nepostihlo, ale az me to postihne, tak ti ten pas obmotam okolo cela autičko je právě ted v servise... na den přesně mi vyšla roční kontrola, tak to opraví při jednom... snad nebude zlobit i ten u spolujezdce((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Vog: Díky za odpověď, takže stejně mne to nemine a budu muset do servisu a připravit si tak 2500 Kč ... kvůli nějaký unavený pružině ta cena bolí.. já dokud je v záruce do toho vrtat nebudu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Julo Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 Mne to robi tiez, ide to dost na nervy to tam pomaly namotavat, tak sa uz ani nepriputavam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 (editace) Mne to robi tiez, ide to dost na nervy to tam pomaly namotavat, tak sa uz ani nepriputavam řešil jsem to reklamací reklamace uznána. dán nový kus mimochodem... co je to za blbost nepoutat se? Editováno: 12. Únor 2007, autor: starman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Tak na mě už to přišlo také mám ten samej problém nenavijí pás u řidiče.. Jeden známej "prej" ze škodovky vytřískal částku údajně v desítkách tisíc za tuto vadu nevím čím argumentoval to se dozvím o víkendu.. Ale podle příspěvků co tu čtu se to jeví jako ptákovina.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Tak na mě už to přišlo také mám ten samej problém nenavijí pás u řidiče.. Jeden známej "prej" ze škodovky vytřískal částku údajně v desítkách tisíc za tuto vadu nevím čím argumentoval to se dozvím o víkendu.. Ale podle příspěvků co tu čtu se to jeví jako ptákovina.. jsem zvědav... každopadně vymění ihned, (v záruce) bez řečí za nový kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Tak na mě už to přišlo také mám ten samej problém nenavijí pás u řidiče.. Jeden známej "prej" ze škodovky vytřískal částku údajně v desítkách tisíc za tuto vadu nevím čím argumentoval to se dozvím o víkendu.. Ale podle příspěvků co tu čtu se to jeví jako ptákovina.. jsem zvědav... každopadně vymění ihned, (v záruce) bez řečí za nový kus Taky jsem na to zvědavej.. Uvidíme no co mi řekne ale fakt se mi to moc nezdá.. Budu rád když mi to vymění (na záruku) a nebudu muset nic platit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Tak na mě už to přišlo také mám ten samej problém nenavijí pás u řidiče.. Jeden známej "prej" ze škodovky vytřískal částku údajně v desítkách tisíc za tuto vadu nevím čím argumentoval to se dozvím o víkendu.. Ale podle příspěvků co tu čtu se to jeví jako ptákovina.. jsem zvědav... každopadně vymění ihned, (v záruce) bez řečí za nový kus Taky jsem na to zvědavej.. Uvidíme no co mi řekne ale fakt se mi to moc nezdá.. Budu rád když mi to vymění (na záruku) a nebudu muset nic platit... určitě vymění.. jen mě zajimá těch 10 000 ,-... dej pak vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Tak na mě už to přišlo také mám ten samej problém nenavijí pás u řidiče.. Jeden známej "prej" ze škodovky vytřískal částku údajně v desítkách tisíc za tuto vadu nevím čím argumentoval to se dozvím o víkendu.. Ale podle příspěvků co tu čtu se to jeví jako ptákovina.. jsem zvědav... každopadně vymění ihned, (v záruce) bez řečí za nový kus Taky jsem na to zvědavej.. Uvidíme no co mi řekne ale fakt se mi to moc nezdá.. Budu rád když mi to vymění (na záruku) a nebudu muset nic platit... určitě vymění.. jen mě zajimá těch 10 000 ,-... dej pak vědět jj dám vědět už zítra s ním budu mluvit pak Vám poreferuji jak to provedl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Tak na mě už to přišlo také mám ten samej problém nenavijí pás u řidiče.. Jeden známej "prej" ze škodovky vytřískal částku údajně v desítkách tisíc za tuto vadu nevím čím argumentoval to se dozvím o víkendu.. Ale podle příspěvků co tu čtu se to jeví jako ptákovina.. jsem zvědav... každopadně vymění ihned, (v záruce) bez řečí za nový kus Taky jsem na to zvědavej.. Uvidíme no co mi řekne ale fakt se mi to moc nezdá.. Budu rád když mi to vymění (na záruku) a nebudu muset nic platit... určitě vymění.. jen mě zajimá těch 10 000 ,-... dej pak vědět jj dám vědět už zítra s ním budu mluvit pak Vám poreferuji jak to provedl... ok, stále jsem zvědav.. a pokud ty peníze z nich dostal, tak zda to lze i zpětně... a zda to tahal ze servisu, či ŠKODA AUTO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ing.edo Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Ahoj!Mne tak isto blbne pas na vodicovej strane, ale nie stale.Ked je chladne pocasie tak to blbne, ak je teplejsie tak s tym nieje problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velsak Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Vyndal jsem zadní dělenou sedačku, pás se navinul a nejde vysunout. Sedačka nejde zpátky. Poradí někdo jak donutit ten pás vysunout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 musíš ju dat do stejné polohy jak je v aute, teprve pak se odblokuje pás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinnic Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Se mi stalo to samé, jenže nešlo vrátit sedačku do správné polohy, a tak pomohla pouze hrubá síla. Vytáhnout sedačka nešla, narovnat taky ne. A tak jsem třikrát cukl a bylo to. By mě zajímalo kdo to vymýšlel, až se pás pokazí tak si jako koupím novou sedačku abych měl pás OK. Sedačka se totiž nedá rozebrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Se mi stalo to samé, jenže nešlo vrátit sedačku do správné polohy, a tak pomohla pouze hrubá síla. Vytáhnout sedačka nešla, narovnat taky ne. A tak jsem třikrát cukl a bylo to. By mě zajímalo kdo to vymýšlel, až se pás pokazí tak si jako koupím novou sedačku abych měl pás OK. Sedačka se totiž nedá rozebrat. ale dá se rozebrat a rychlej než přední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinnic Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Se mi stalo to samé, jenže nešlo vrátit sedačku do správné polohy, a tak pomohla pouze hrubá síla. Vytáhnout sedačka nešla, narovnat taky ne. A tak jsem třikrát cukl a bylo to. By mě zajímalo kdo to vymýšlel, až se pás pokazí tak si jako koupím novou sedačku abych měl pás OK. Sedačka se totiž nedá rozebrat. ale dá se rozebrat a rychlej než přední By mě zajímalo jak, ze zadu je koberec, nikde jsem neviděl nic zacvaklé ani žádný šroubek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik496 Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Cavte, mne prestali pasy navyjat tesne po skonceni zaruky. Kupil som teda od ruky funkcne. Boli vo vybornom stave. Ked som jeden z nich vymenil, zarazila ma jedna vec. Tie "nove"sli neuveritlne lahko odvijat, aj navijat. Zatial co stare sli tazsie aj odvijat a navijat nechceli vobec. Tak som vzal vazelinu v spreji, nastriekal do mechanizmu pruziny (bez rozoberania pasu) a idu dodnes. Uplne bez problemu. Je tomu asi rok :-) a idu na 100% Ak mate to iste co ja, skuste, zato nic nedate . . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škodovkář Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Cavte, mne prestali pasy navyjat tesne po skonceni zaruky. Kupil som teda od ruky funkcne. Boli vo vybornom stave. Ked som jeden z nich vymenil, zarazila ma jedna vec. Tie "nove"sli neuveritlne lahko odvijat, aj navijat. Zatial co stare sli tazsie aj odvijat a navijat nechceli vobec. Tak som vzal vazelinu v spreji, nastriekal do mechanizmu pruziny (bez rozoberania pasu) a idu dodnes. Uplne bez problemu. Je tomu asi rok :-) a idu na 100%Ak mate to iste co ja, skuste, zato nic nedate . . . . Sakra, právě jsem se vrátil z roční prohlídky + výměny pasu u spolujezdce. Vrátili mi i ten nefunkční a já jsem ho chtěl opatrně rozhejbat. Co mě však zabrzdilo, že pás je navinutý na doraz a nejde uvolnit. Zatím jsem to prohlédl jen zběžně, ale pokud by někdo z vás věděl, jak ho uvolnit, sem s tím. Je to verze s mechanickým ovládáním pyropatron. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Cavte, mne prestali pasy navyjat tesne po skonceni zaruky. Kupil som teda od ruky funkcne. Boli vo vybornom stave. Ked som jeden z nich vymenil, zarazila ma jedna vec. Tie "nove"sli neuveritlne lahko odvijat, aj navijat. Zatial co stare sli tazsie aj odvijat a navijat nechceli vobec. Tak som vzal vazelinu v spreji, nastriekal do mechanizmu pruziny (bez rozoberania pasu) a idu dodnes. Uplne bez problemu. Je tomu asi rok :-) a idu na 100%Ak mate to iste co ja, skuste, zato nic nedate . . . . Sakra, právě jsem se vrátil z roční prohlídky + výměny pasu u spolujezdce. Vrátili mi i ten nefunkční a já jsem ho chtěl opatrně rozhejbat. Co mě však zabrzdilo, že pás je navinutý na doraz a nejde uvolnit. Zatím jsem to prohlédl jen zběžně, ale pokud by někdo z vás věděl, jak ho uvolnit, sem s tím. Je to verze s mechanickým ovládáním pyropatron. Dík. tak to zřejmě jedině rozdělat, na tohle bacha, při demontáži zabránit úplnému navinutí, dělám to sepnutím kolíčkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coppolapj Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majklta Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 taky se mi špatně navíjeli pásy. Vytáhnout pás a z obou stran namazat silikonovým olejem. Párkrát tam a zpět a pás chodí jako novej. S úspěchem provedeno na xx autech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.