stanmar Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Mám na vás prosbu jestli někdo nemáte něco z originálního styling kitu na své Octavii II po faceliftu a jestli by bylo možné sem dát foto jak to vypadá v reálu. Nejvíc mne zajímá spoiler předního nárazníku a u combi střešní spoiler. To co je v katalogu příslušenství mi moc nenapovídá : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 (editace) foto nemám, ale mohu ti říct, že v reálu je to opravdu SUPER. Je velmi decentní, ale přitom je vidět už z dálky, Octavia nepůsobí ani nějak sportovně, spíše mnohem decentněji, nověji - hodí se tak i na elegantní kombinace barev. Zadní difuzor jsem viděl vesměs jen na tmavších barvách, nebyl vlastně vůbec vidět, spoileru jsem si nikdy nevšiml, ani nevím že se tam dává.. Při objednávce bych za to 20 tisíc nedal, přední spoiler jsem však před časem viděl v jednom e-shopu za 2500Kč (originál). Editováno: 13. Březen 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 ja mam zo styling kitu difuzor a navarovacie koncovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 Tohle (a ty další) už jsi myslím viděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 foto je malé, s dovolením odkážu přímo na téma: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Když už jsme u toho co prahy, má tam někdo nějaký??? Třeba z GV GTI nebo tak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Cjo : máš to fakt pěkný zepředu i zezadu virtual + denis : to už jsem studoval (ale dík za snahu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 vdaka Tu je este obrazok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Jinak mě se ty nástavce moc nelíbí. "Čistší" řešení mi připadne RS nárazník, který mi připadá moc povedený, snad jen cornery nesvítí (subjektivně) tolik do strany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 mozem potvrdit - predtym som vzdy vedel, ked uz svietil Corner. Po vymene naraznika za RS to uz pomaly ani neustrehnem -> RS hmlovky su o dost slabsie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 (editace) RS nárazník po faceliftu je opravdu pěkný (předfacelift mi přijde opravdu ošklivý), na druhou stranu už jsem pár podobných výměn viděl a nárazník vypadá docela hloupě i k 17" kolům, je hrozně masivní, natožtak k 15", které jsem v této poněkud komické kombinaci také viděl - čili pakliže máte kola menší než 18", styling kit mi přijde vhodnější Editováno: 23. Březen 2012, autor: _Denis_ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 mna sa to uz netyka - 17" menim za 19" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 (editace) tiše závidím To já jsem natolik znechucen představou, že bych měl mít 15" i na léto a ještě k tomu neoriginální, že mám už domluvené 16" Vegy Editováno: 4. Duben 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Alespoň něco z autosalonu : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 Já si nemůžu pomoct, mi podobná kola přijdou hrozně laciná. Dnes je k dostání na každém rohu kdejaké černo/leštěné Alu a vesměs patří k tomu nejlevnějšímu co se nabízí - dle toho to taky tak na cestách vypadá, jsou všude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Suhlas, ale zas su to fotky 3 roky dozadu...a ani to nie su disky Skoda, ale Borbet XL, ktore su v DE ako 18" v priplatkovej vybave pre vsetky modely O2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 (editace) no, já pořád spíše nemůžu spolknout ta kola na SII L&K, která vypadají opravdu hodně kýčovitě, zvláště, když auto stojí přes milion - kombinace trošku "kozlovité stavby" - nižší podvozek by se k těm kolům hodil více - lacině vypadající barevné kombinace kol a vícepaprskového designu (dnes moc v módě není), který je "završen" rovnými paprsky bez sebemenší známky prohnutí směrem dovnitř, dle mého působí dost hrozně.. Editováno: 5. Duben 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 přední spoiler (bez černého pruhu) + spoiler 5.dveří (combi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolama Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 zdar kuci hele potřebuju radu když koupin original difusor na octavii stačí ho jenom nalepit něbo snim musim jeětě něco dělat ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 Přední spoiler ze Styling kitu ve dvou provedních lakování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 zdar kuci hele potřebuju radu když koupin original difusor na octavii stačí ho jenom nalepit něbo snim musim jeětě něco dělat ?? treba vyrezat otvor v narazniku okolo oka na tahanie. Difuzor mam nalepeny tak, ako ho vyrobili - ale mozes ho dat aj nalakovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolama Vloženo 27. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2013 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 10. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2013 Poněvadž tuto informaci na internetu není možné nalézt, byl by někdo tak hodný a změřil mi rozměry zadního difuzoru (tj. délku a výšku)? Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajs23 Vloženo 9. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2020 Zdravím, chtěl bych se zeptat, sháním přední spoiler pod nárazník Octavia II facelift. Z e shopu ho nedávno stáhli a ve Škodovce by pro objednání dílu potřebovali aspoň třeba výrobní štítek. Pomůže mi prosím někdo? Jedná se o originální díl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2020 Jedná se o spojler předního nárazníku objednací číslo originálního dílu je FAA 600 001. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.