Hil1 Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 prosím o radu včera jsem umyl auto a začal mi po nastartování blikat panel climatronicu kdy se hodnoty které taky probikávají nesají číst asi tak 20 sekund a poté pracuje normálně, mám strach aby něco neodešlo děkuji za radu Hil1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 napojiť na diagnostiku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 jsi myl auto z venku nebo jsi umyl panel climatronicu vodou? jestli problikava display, tak pochybuju, ze neco napise diag pokud jsi namocil panel, tak rozebrat, vycistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Já myslím, že Hil1 má na mysli toto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodohome Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 Prvá odpoveď mu to predsa naznačovala od libero1071 Závad tam môže byť niekoľko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 jj, jsem vlastně ragoval na odpověď a úvahy zdesim-a. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hil1 Vloženo 6. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 po naplně ok climatronic nebliká, ale vím, že těch těchto témat je tu hodně, ale nikde jsem nenašel odpověď na svůj problém. Klimatizace naplněna a natlakovaná asi před 14 - ti dny tlak drží žádný únik, kompresor spíná , trubky jsou studené, jedno velké ale existuje - netočí se žádný z větráků, po napojení napřímo fungují oba dva, pojistky v pořádku prosím někoho o radu, ještě jednou podotýkám, že jsem všechy odkazy prohledal - O1 r.v 1999 1.9 TDI, klima při rychlé jízdě chladí, méně ale přeci, diagnostika nehlásí žádnou závadu. děkuji.Hil1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikkii Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 Pozdravujem....mam climatronic na O1 rv. 2000...ale nereguluje mi otacky pri zapnuti na AUTO...skor neukazuje mi klesanie otacok ventilatora na displaii. kamos ma O1 rv.2003 a jemu to pekne ukazuje....co to je kde moze byt chyba , da sa nejako dat Climatronic do zakladneho nastavenia??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimi.stefanka Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Naskytla sa jeseň blíži sa zima...a v mojej Octavke (1.9TDi-81kw predfacelift) nejak climatronic nestíha vyfúkať okná ,zahmlievajú sa :-/ a vôbec cez ne nič nevidím :-( , myslíte,že to bude climatronicom alebo ..? Poradte , hľadal som na fóre ale ako vsetci ostatní,na tuto konkrétnu problematiku sa nikto nevyjadril:-/ ,Ďakoval za prípadne rady ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 V režimu ECON nebo AUTO? Ofuk je nastaven pouze na čelní sklo? Kdy byla provedena výměna kabinového filtru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.