Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

prosím o radu včera jsem umyl auto a začal mi po nastartování blikat panel climatronicu kdy se hodnoty které taky probikávají nesají číst asi tak 20 sekund a poté pracuje normálně, mám strach aby něco neodešlo děkuji za radu Hil1

napojiť na diagnostiku...

jsi myl auto z venku nebo jsi umyl panel climatronicu vodou?

jestli problikava display, tak pochybuju, ze neco napise diag

pokud jsi namocil panel, tak rozebrat, vycistit

Prvá odpoveď mu to predsa naznačovala od

libero1071

Závad tam môže byť niekoľko.

jj, jsem vlastně ragoval na odpověď a úvahy zdesim-a.

• 1 měsíc později...
  • Autor

po naplně ok climatronic nebliká, ale vím, že těch těchto témat je tu hodně, ale nikde jsem nenašel odpověď na svůj problém. Klimatizace naplněna a natlakovaná asi před 14 - ti dny tlak drží žádný únik, kompresor spíná , trubky jsou studené, jedno velké ale existuje - netočí se žádný z větráků, po napojení napřímo fungují oba dva, pojistky v pořádku prosím někoho o radu, ještě jednou podotýkám, že jsem všechy odkazy prohledal - O1 r.v 1999 1.9 TDI, klima při rychlé jízdě chladí, méně ale přeci, diagnostika nehlásí žádnou závadu. děkuji.Hil1

• 2 měsíce později...

Pozdravujem....mam climatronic na O1 rv. 2000...ale nereguluje mi otacky pri zapnuti na AUTO...skor neukazuje mi klesanie otacok ventilatora na displaii. kamos ma O1 rv.2003 a jemu to pekne ukazuje....co to je kde moze byt chyba , da sa nejako dat Climatronic do zakladneho nastavenia???

• 2 měsíce později...

Naskytla sa jeseň blíži sa zima...a v mojej Octavke (1.9TDi-81kw predfacelift) nejak climatronic nestíha vyfúkať okná ,zahmlievajú sa :-/ a vôbec cez ne nič nevidím :-( , myslíte,že to bude climatronicom alebo ..? Poradte , hľadal som na fóre ale ako vsetci ostatní,na tuto konkrétnu problematiku sa nikto nevyjadril:-/ ,Ďakoval za prípadne rady ! ;)

V režimu ECON nebo AUTO?

Ofuk je nastaven pouze na čelní sklo?

Kdy byla provedena výměna kabinového filtru?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.