Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

No ono se říká že pravou lásku pokáš jen jednou za život, ale takové TTcko najdes znova, mozna jeste lepe vybavene. TT jsem kdysi taky chtěl, ale nakonec mám taky Octu. Do budnocna plánuju 350Z lol

Editováno: , autor: Morris_3nec
Vloženo

Ještě jeden inzerát se mi líbí...A už je na tam hrozně dlouho a teď o 10 zlevnil...

Líbí se mi ten obsah a kW.Akorát bych nechtěl automat :kol-32:

Není to sice žádná 911,ale líbí se mi víc než 944,kterých je docela dost...

Vloženo

tak je to tim že je to něco jako baby porshe , jak to vezmeš porshe z motorem vepředu :D a taky ten stav , majtel piše že dlouho stal takže určitě potřebuje mensši generalku a jak se koukam na ten lak tak určo by to chctělo obnovit, zrenovovat kola, pořadně vyprat interier, to už maš alespon na 100tis ;)

Vloženo

jo tak to je něco jak jsem ji řikal že prodam berušku a pořidim si oktu , jej to bylo .. tak fabinka je v garaži a doskladavam pašika, potřebuju jednoh otěžkeho spotřebaka :D ale takova leštěnka by mi taky bodla, a to porshe ma u mne jeste jeden plus , je muj ročnik :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...