karpi Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 Zdravím, mám Fabuli 1.2 HTP 40kw.. Včera sem jezdil, všechno ok. Dneska po nastartování motoru nezhasnula kontrolka motoru. Potřeboval sem jet dom a ani po ujetí 100 km kontrolka nezhasla, ale auto jede v poho, beze změny a teploměr ukazuje normálně. Autí má najeto 102tkm, máme jí od 60tkm a nikdy během jízdy nesvítila, vždy jen při startování a pak zhasla. V úterý s tím zajedu na diagnostiku, ale v pondělí potřebuju autem jezdit.. Mám se bát nějakýho problému? Co pak může diagnostika prozradit - snímač teploty? lambda? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 to ti prezradí až tá diagnostika..dovtedy to bude len tipovanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 Mě na firmní blikala taky. Navíc ještě ESP. Po vypnutí a nastartování ESP zhaslo a eletronika až tak po 10i startech. Zhasla a pak znova. Takle asi 3x a teď je klid. Pokud auto jede v pohodě, tak to neřeš. Mohla to bejt sporadická chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubina Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 koukám asi byl nějaký špatný tlak, se mi to včera zjevilo takya zatím nezmizelo...čekám co mi řeknou v servise.. mám 1,2HTP 40kW 60tkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juicy51 Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Chlapi je nejaka vada ak mi tato kontrolka vobec nesvieti? Ani ked otocim klucom do polohy 1 ani ked nastartujem, nikdy mi nesvieti. Rozsvieti sa iba kontrolka EPC, baterie, rucnej brzdy ale kontrolku motora som na svojej pristrojovke za 5 rokov este nevidel. Podobne ako na tomto videu: Mam 1,4MPI 50kW r.v.2000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karpi Vloženo 28. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 takže výsledek: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 juicy51: pokud myslíš tu 1.4 50kW z tvého podpisu, tak je rozhodující, jestli máš euro 3 nebo 4. podle toho kontrolku mít nebudeš nebo budeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasHK Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Prosím o radu, za jízdy mi dnes najednou spadl otáčkoměr, ale motor běžel dál. Do toho začala červeně blikat kontrolka mazání a kontrolka motoru, ABS i ASR...vypnul jsem motor a po nastartování svítí už pouze kontrolka motoru. Neví někdo, v čem by to mohlo být? Jen od oka... díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasHK Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 (editace) Takze uz jsem nasel pricinu, spociva v hlavnim svazku vedoucim do ridici jednotky. Ackoliv auto bylo na svolavaci akci a svazek byl odmotan, byl vlhky a zrejme doslo k chybe ve vyhodnocovani udaju jednotkou. Odmotal jsem tedy jeste vice izolace na obou stranach, svazek vysusil a nechal proschnout diky teplemu pocasi a vse je v poradku... premyslim ted, jak ho co nejoptimalneji ochranit proti vlhku, nekdo nejaky zlepsovak nema? Editováno: 7. Květen 2012, autor: Luďa Necituj předchozí příspěvky a už vůbec ne svoje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.