Publikováno Březen 19, 201213 r Ahoj ,najde se někdo kdo by mi předělal budíky na octavia II ,mám 2004 77kw ,sehnal jsem z 2010 77kw ,mají již jiný konektor a chtěl jsem se zeptat zda je dokážete někdo plnohodnotně předělat ,IMMO oželím ,jen nechci ,aby to dávalo na maxidot chybo typu immo aktivní atd ...díky za odpověď
Březen 20, 201213 r Tak budíky vyhoď - Nedá se to, nedá, nedá a ještě jednou nedá, ani když budeš zakládat další příspěvek s tímto dotazem, kterých jsou tady desítky - stačí totiž HLEDAT! Upraveno Březen 20, 201213 r od _Denis_
Březen 31, 201213 r Autor jj určitě dá ,už jsem to viděl ,známej to má dělali mu to v polsku ,ale stálo to 400 eur ,když si přivezl svoje budíky a redukci na ně,tak jsem se chtěl zeptat jestli to neumí někdo tady levněji,a funguje mu navi ,multivolant ,počítač ,prostě všechno a je to pecka ,fakt pecka ,jen immo má páslý,ale comá alarm...
Duben 2, 201213 r Autor byli by kdybych měl zaplatit těch 10 tisíc ,proto jsem se ptal tady jestli by to někdo uměl a hlavně jestli by byl levnější...,ale jak je vidět v Polsku jsou o něco napřed
Duben 2, 201213 r To víš , že jsou, ve všem, i v rozprodávání kradených dílů aut,...Kamarád si tam taky nechal něco dělat a po14 dnech už auto neviděl. Zmizlo mu před barákem. Prý odjelo po svých...Objevilo se v Polsku....
Říjen 25, 201212 r Noo ze tu umi kazdej bych netvrdil teda zrovna... Kolik jste jich hosi udelaly a jezdi Vam jich plne funkcnich v autech? Hmm? Krom teda immo ktery proste zprovoznit nejde Ale stejnak to umi oblbnout kdejakej jouda s notasem a nebo adapterem pro immo OFF ktery se daji za par stovek koupit na netu Reseni je zde k nahlednuti A pro stoury je samo nekolikere zabezpeceni proti odcizeni atd.. Jedna se kopii prispevku z Octavia Clubu: Tak jsme takhle jednoho dne s Jardou trochu zkoušeli a experimentovali (podobně jako před časem montáž a zprovoznění OII facelift sklápěcích zrcátek na model 2006) Ve zkratce... Rozchozené a plně funkční budíky z OII RS facelift v mojí OII model 2006!!! Budíky s upraveným designem červené ručičicky alá Passat CC Tímto děkuji šikovnému Jardovi a těsím se na další experimenty v budoucnu
Listopad 17, 201212 r Ahoj chlapy dlouho jsem tu nebyl ale budiky facelift mi lezi doma ktery z vas mi to zapoji a za jakou cenu?Děkuji
Listopad 17, 201212 r Asi nikdo nema zapojeni konetkoru na budikach facelift ?Poskytnete nekdo popis?
Listopad 23, 201212 r Kabelaz ted budu delat jen prechod mam stare budiky z O2 tak je zlikviduji a vemu konektor a udelam prechodku....jen ten IMO a pin k budikum bude problem...
Listopad 24, 201212 r V těch budíkách je něco jako VIN a ten musí být stejný s autem. Na budíkách lze jen deaktivovat hlášku o immobilizéru nebo vypnout celé immo. Nebo přiučit klíče do budíků a vypnout immo v motoru - to je nutné vždy.
Listopad 24, 201212 r To je asi složite to si nikdo doma asi neudela?Nebo ano?Existuje nejaky kabel nebo nekdo kdo to dela za rozumnou cenu?
Listopad 24, 201212 r Tak to jo to byla jen teorie...takze vymena budiku a spravne flasnuti budiku a je to vse?
Listopad 24, 201212 r Shrnutí pro Faceliftové budíky: 1)Předělat konektor (To není problem) 2)Přizpůsobit klíčky a vypnout hlášku IMO 3)Nahrát VIN do budíků 4)Vypnout IMO v motoru Pak by to mělo byt ok?Nebo jsem na neco zapomnel?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.