Publikováno Březen 30, 201015 r zdravím, lze u klimatizace OII s otočnými mechanickými ovladači jí upravit na předfacelift elektronické (defakto dvouzónová klima) nebo na faceliftové ovládání v rámci nějaké cenové "rozumnosti" aby to nebylo za 50tis atp? Děkuji
Březen 30, 201015 r přestavba na climatronic není problém, jde udělat jak face provedení, tak předface
Červenec 18, 201015 r také by mě toto téma zajímalo, jelikož bych rád přešel na Climatronic z manuální A/C
Únor 26, 201114 r komplet výměna topení, panel, elektroinstalace, změna zapojení, čidlo svitu, čidlo do ofuku, rámeček kolem rádia a hafo práce. pokud by jsi měl zájem, napiš SZ, není problém předělat
Únor 27, 201114 r cena s materiálem je okolo 8-9 t podle toho jak se podaří sehnat věci a jestli jde o předFL nebo FL
Únor 27, 201114 r Nejaké veci už mám, panel, čidlo svitu, vyhrievanie sedačiek. Potreboval by som presne ďalšie čísla dielov. Je to rok 2006 Popred ďakujem
Duben 14, 201114 r Zdravim, zhanam niekoho kto mi do Oct II 2006 nahodi kurenie climatronic, zapoji tempomat, a spojazdni multifunkcny 3rameny face volant. Kurenie mam kompletne aj s kompletnou kabelazou a jednotkami, aj s panelom s ovladanim vyhrevu sedaciek. Tiez mam tempomat aj s podvolantovymi jednotkami. Som z Bratislavi, ale som ochotny ist aj do Ciech. A zaujimala by ma orientacna cena montaze.
Duben 17, 201114 r A nebylo by lepší Vašovi kliknout na odkaz co má v podpisu a kontaktovat ho přes jejich stránky?
Říjen 4, 201113 r zdravím páni, potreboval by som poradit, ako by sa dala prerobit manualna klíma na automaticku, resp. climatronic???
Říjen 6, 201113 r Ahoj,předělat se to da.....největší pakec je vyměna topení ...zbytek už jde...co chceš poradit?resp.v čem?
Říjen 11, 201113 r Vymena komplet topenia plati aj pre OII FL? Tam je ovladanie tiez servom (mensi pocet). Alebo aspon prerabka na klimatic? Alebo nejaky "tool" na udrziavanie teploty?
Prosinec 18, 201113 r Uvazuji o tom, ale kolik by byla cena ? Nasel jsem ovladani pro aut. klimu, ale nevim kolik by stalo to topeni ? uze mi nekdo napsat PM s kompletni cenou ? Diky
Únor 17, 201213 r Mám dotaz. Bude mít nějaký vliv na klimatizaci, když vyměním panel manuální klimy na OII Fl za panel climatiku http://aukro.cz/ovladac-clima-ac-octavia-ii-face-i2150613155.html . Ovladače jsou naprosto shodné, jen climatik tam má navíc napsaný stupně. Když jsou tam ty stupně, tak to vypadá líp.
Březen 23, 201213 r Ahoj, třeba se ptám hloupě, ale nemám absolutně pojem. Jak velký problém, resp. je vůbec možné v Octavii II r.v. 2005 vyměnit manuální klimatizaci za Climatronic? Díky JK
Březen 23, 201213 r čus, hele určitě to jde. Několik lidi to tady už dělalo, jak jsem tak koukal. Zkus se tady porozhlídnout
Září 22, 201212 r Ahoj,mam otazku.mam octavii pred Fl. s columbusem chtel bych aby se me panel klimatizace zobrazoval na nem,neni na ten protokol co jde do columbusu nejaky prevodnik?nebo nevite kde ten protokol stahnout abych si kvuli tomu nemusel rozdelavat auto?dekuji
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.