Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

kodovani

09 centralni elektrika

07 kodovani

otevrit v LCode

byt 0 bit 3 odskrtnout pro vypnuti denni evropa

byt 0 bit 4 zaskrtnout pro zapnuti denni amerika

byt 17 bit 4 zaskrtnout pro zapnuti denni pres mlhovky

byt 20 dec nastavit % svitivosti

můžeš mi prosím poradit k tomu kódování,zkoušel jsem to udělat kamarádovi,ale nějak se mi to nepodařilo,on tam ten bit 17 a 20 nemá,je úpně prázný,to znamená že se to pak u tohoto auta nastavit nedá?jeho současný log je viz příloha

post-57060-0-57071200-1371652417_thumb.j

že by s tím to neměl nikdo žádné zkušenosti?

• 4 týdny později...

Takže jak je to s denním svícením - základní stav je nenakódováno a máme vypínač s třemi polohami (bez AUTO) - tedy v poloze 0 nic nesvítí nikdy, v druhé svítí parkovačky, ve třetí svítí světla a dají se zapnout dálková světla. Správné nakódování pro nás je Skandinávie, pak jsou při poloze 0 automaticky rozsvícená všechna světla hned po otočení klíčku, svítí při startování a pak svítí klasicky jako při třetí poloze, jen nejdou dálková světla.

A pak je kódování na Ameriku, kdy při poloze 0 a zatažené ruční brzdě nesvítí nic, při odbrždění ruční brzdy se rozsvítí přední světla (případně mlhovky, dle nastavení), při druhé poloze svítí jen parkovačky a při třetí poloze zase vše klasicky svítí a fungují dálková světla.

Denní svícení tedy nastavuje jen polohu "0" a jak ta se bude chovat. Samozřejmě pro případ, že zůstanete stát někde u přejezdu, vypnete motor a zatáhnete ručku, stačí zapnout do druhé polohy a budou svítit parkovačky.

A ještě ke nastavení denního svícení na mlhovky - dle mého názoru to kromě "MachrIndexu" žádný praktický význam nemá, hlavně s ohledem na cenu žárovek H8 a H7. U xenonů už možná trochu ano, ale i tak, jaká je životnost a cena výbojky a jaká žárovky H8 v mlhovkách. Ale to je jen můj názor. :)

Zdravicko,

je pri nastaveni severna amerika normalne ze mi zmizlo z maxidotu menu Comming Home/Leaving Home? Mam 2005, bkd, Tunnel light a dazdovy/svetelny senzor.

Dakujem za odpoved.

neni, mas to spatne nakodovane...

neni, mas to spatne nakodovane...

Kurna, super, sme to robili cez Vag-Com a pouzili sme tu kalkulacku pre dlhe kodovanie.

Co by bolo treba aby si mi k tomu mohol povedat kde je chyba? Urobil som na aute Log subor pred kodovanim a po kodovani.

Dakujem

hod logy do SZ, podivam se na to

Já mám prostě na hov... auto podle toho prvního návadu na octaviaclubu nejde nic nakodovat v autě :/ už nevím kam zajít aby to fachalo :(

Bullets, to kkodujes s Jozefem tvoje auto?

pripadne jaky mas konkretne problem?

• 4 týdny později...

Zdravím, resim trosku jiny problem v poloze nula a nastartovani se mi rosviti xenony chtel jsem si to nechat vypnout ale v jednotce ta funkce automatickeho rozsviceni neni aktivovana napada nekoho jak by tohle mohlo byt udelano? Mam octu 2 rok 2005

Zdravím, resim trosku jiny problem v poloze nula a nastartovani se mi rosviti xenony chtel jsem si to nechat vypnout ale v jednotce ta funkce automatickeho rozsviceni neni aktivovana napada nekoho jak by tohle mohlo byt udelano? Mam octu 2 rok 2005

nektere servisni mista resili v te dobe dodelani denniho nabastlenim relatka v krabicce, zkus se podivat, jestli tam nemas neco takoveho

Myslis v motorovym prostoru jsou jen 3 relatka zkousel jsem je po jednou vyndavat kdyz jsem ale vyndal to posledni tak se nerosvitilo vubec nic ani konrolky na pristeojovce a u tech prvnich dvou svetla svitily vesele dal:-D

Některé jednotky hlavně starších ročníků to nepodporují bohužel

No jako nepotporuji to abych si mohl vynout normalne svetla jo?

to by právě mělo jít, to tam někdo musel dát relé nebo dokodovat... nevím odkud si, třeba bych ti helpnul. každopádně v 9 jednotce, to tam určitě musí byt... že trvale používáš potkávačky(pravděpodobně takovy rozbalovací menu kolem 20 bitu)

Upraveno od kokta7

No jsem z mostu tak kdyby jsme se nejak domluvili jestli jsi odnekud z okoli bylo by to fajn zatim dik

• 1 měsíc později...

Ahoj chlapy, nasel by se někdo kdy by mi to dokazal nakodovat v okoli českých Budejovic  

Diky

pokud na to nespechas, tak se muzeme domluvit az pojedu na jih - kdyztak SZ

• 1 měsíc později...

Trochu jsem si pohrál s nápadem použít LED v mlhovkách jako denní svícení ale zároveň jsem chtěl zachovat klasické mlhovky protože často jezdím Praha - MB a mlhu mám takhle na podzim téměř každý den. Co na to říkáte? ještě to není hotové....

• 1 měsíc později...

ja sem to vyresil po svem nelibilo se mi ze mi sviti automaticky hlavni svetla a mhlovky uz taky ne tak sem to udelal takto vydel sem to na scoutu a mooc se mi to libi eu homologace na svetlech a sviti paradne jeste nechat vypnout funkcni automatickeho roznuti svetel pak je teprv dopojim dodrzel sem skoro i umisteni chybi 5cm mezi svetly ale zas mam snadny pristup k mlhovkam(nekomu se to nelibi a me zrovna moooooooooc)

post-6207-0-65243900-1390133545_thumb.jp

• 2 týdny později...

Zdravím, tak ybych chtěl nakodovat ty mlhovky na denní sviceni :D Někdo UStecky kraj, Lounsko nebo Plzeň kdo by to zvládnul ? :)

Mám nakodovánu Ameriku a mlhovky pro denní svícení na 60% svítivosti. V lednu jsem byl na technické a prošel jsem bez připomínek. A co se týče Policie, musí přece vidět na první pohled, že mi svítí mlhovky jako denní svícení, protože svítí samostatně. Kdybych svítil mlhovkama jako spousta některých dobrodruhů, měl bych k nim rozsvícena obrysová světla, neboť na rozdíl od denního svícení, mlhovky úplně samostatně zapnout nejdou. Je to ošetřený dobře, myslím že se není čeho bát a policajt by musel být úplný ťululum, aby tohle nepochopil.

No ,já platil ped dvěma týdny 300kč státním policajtům

to 1774:

Jak na to přišli?

Zastavili Tě při jízdě, nebo někde stáli a stopnuli Tě?

Já jak mám náznak čertů tak přepínám na obrysovky.

Za obrysovky Te muzou sebrat stejne tak...  :kol-28:

Samozřejmě že myslím obrysovky potkávací (ne parking).... 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.