macan32 Vloženo 27. Duben 2018 Sdílet Vloženo 27. Duben 2018 Dík za odpověď. Auto se zatím chová příkladně. Dokonce mi přijde živější (možná jen subjektivní pocit). Každopádně jízda plynulá a čistá. Na tu spotřebu se kouknu, protože to ale mám taky na plyn tak bych nějaké mírné zvýšení asi neřešil. Na STK jdu až za rok, takže do té doby nechám svítit chybu na palubovce (i když mě tam tedy štve :-(( ) Pak mě ale stejně čeká výměna :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ota370 Vloženo 14. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2019 Dobrý den, 1,2 htp 47kW , elektricky odpojený egr ventil, vše ok akorát kontrolka svítí. Ohledně té kontrolky, nezkoušel někdo demontovat egr, nechat ho el. připojený, (zaslepit otvor v hlavě), že by si motor místo spalin přisával vzduch? Zhasne kontrolka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2019 Těžko říci, ale myslím že to rozpoznají lambdy a vygeneruje to jen jinou chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ota370 Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 Také mě to napadlo, že by to mohla být zbytečná práce. Co povolení matic egr ventilu, jde to dobře nebo se utrhnou ty vyhřátý štefty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 Pokud je to poprvé po dlouhé době, vykrouti se to většinou i se štefty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.