Clint Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Zdar, při mačkání pedálu (vymačkávání spojky) mi v tom pedálu tak divně chrupe (vrže), nejde o cvakání. Už mi dvakrát měnili v záruce hydraulický váleček na pedálu, promazali, ale pomůže to tak na dva dny a pak to začne zase chroupat. Není tam nějaká pružina na tom pedálu? U Astry byla a vrzala, pomohlo její vyvěšení a byl klid, co si pamatuju. Údajně tam byla jen pro případ, že by vytekla kapalina, aby se pedál vrátil nahoru... Nějaký nápad? Podle mě to váleček nebude. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Převodovku sundat a kouknout na přítlačný kotouč, spojkové ložisko. Je třeba rozlišit, odkud ten zvuk vůbec je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Viděl bych to právě na ten pedál, je to slyšet ze spoda v kabině a po výměně válce je to chvíli ok, navíc v pedálu je v noze při stisknutí cítit v polovině chodu malé loupnutí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 http://www.prevodovky-sixta.cz/zavady-spojek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.vik Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 Mě se to stává v létě, když stojím ve vedru na slunci, po pár sešlápnutí pedálu problém zmizí, už to tak mám 3 roky/sezóny a no problem, spojka normáýlně funguje nikdy jsem to neřešil, ale zde možná bude zakopaný pes v něčem jiném.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 hej toto mam aj ja...v urcitom bode mi pedal tak zavrzga ako keby sa o seba treli dve gumy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 Bohužel v servisu nevědí kde je zakopaný pes. Říkali že tam mají Superba a tomu to chrupe ještě víc. Prý to mám tak nechat a uvidí se. Mám ještě rok záruku, tak to asi nechám chvíli odstát....ale nápady vítám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 Bohužel v servisu nevědí kde je zakopaný pes. Říkali že tam mají Superba a tomu to chrupe ještě víc. Prý to mám tak nechat a uvidí se. Mám ještě rok záruku, tak to asi nechám chvíli odstát....ale nápady vítám. zdar Clinte, tak koukám, že se ti taky nevyhýbají problémy. Je to docela smutný, že auta za takovýhle peníze nevydrží ani 4-5 let bez poruch a to ještě se hrozím co nás čeká v budoucnu za lapálie Ať to vyřešíš Hoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Ohlá vypínací páka spojky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Určitě ne, je to nové auto....podle mě to dělá ta pružina v pedálu, ale prej je to nejde samostatně vyměnit. No uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.