Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdar, při mačkání pedálu (vymačkávání spojky) mi v tom pedálu tak divně chrupe (vrže), nejde o cvakání. Už mi dvakrát měnili v záruce hydraulický váleček na pedálu, promazali, ale pomůže to tak na dva dny a pak to začne zase chroupat. Není tam nějaká pružina na tom pedálu? U Astry byla a vrzala, pomohlo její vyvěšení a byl klid, co si pamatuju. Údajně tam byla jen pro případ, že by vytekla kapalina, aby se pedál vrátil nahoru...

Nějaký nápad? Podle mě to váleček nebude. Díky

Převodovku sundat a kouknout na přítlačný kotouč, spojkové ložisko. Je třeba rozlišit, odkud ten zvuk vůbec je...

• Autor

Viděl bych to právě na ten pedál, je to slyšet ze spoda v kabině a po výměně válce je to chvíli ok, navíc v pedálu je v noze při stisknutí cítit v polovině chodu malé loupnutí...

Mě se to stává v létě, když stojím ve vedru na slunci, po pár sešlápnutí pedálu problém zmizí, už to tak mám 3 roky/sezóny a no problem, spojka normáýlně funguje nikdy jsem to neřešil, ale zde možná bude zakopaný pes v něčem jiném..

hej toto mam aj ja...v urcitom bode mi pedal tak zavrzga ako keby sa o seba treli dve gumy

• Autor

Bohužel v servisu nevědí kde je zakopaný pes. Říkali že tam mají Superba a tomu to chrupe ještě víc. Prý to mám tak nechat a uvidí se. Mám ještě rok záruku, tak to asi nechám chvíli odstát....ale nápady vítám. :)

Bohužel v servisu nevědí kde je zakopaný pes. Říkali že tam mají Superba a tomu to chrupe ještě víc. Prý to mám tak nechat a uvidí se. Mám ještě rok záruku, tak to asi nechám chvíli odstát....ale nápady vítám. :)

zdar Clinte, tak koukám, že se ti taky nevyhýbají problémy. Je to docela smutný, že auta za takovýhle peníze nevydrží ani 4-5 let bez poruch a to ještě se hrozím co nás čeká v budoucnu za lapálie :( Ať to vyřešíš :) Hoj

Ohlá vypínací páka spojky....

• Autor

Určitě ne, je to nové auto....podle mě to dělá ta pružina v pedálu, ale prej je to nejde samostatně vyměnit. No uvidíme.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.