Přejít na obsah

Chrupání ve spojkovém pedálu

Clint

Doporučené příspěvky

Zdar, při mačkání pedálu (vymačkávání spojky) mi v tom pedálu tak divně chrupe (vrže), nejde o cvakání. Už mi dvakrát měnili v záruce hydraulický váleček na pedálu, promazali, ale pomůže to tak na dva dny a pak to začne zase chroupat. Není tam nějaká pružina na tom pedálu? U Astry byla a vrzala, pomohlo její vyvěšení a byl klid, co si pamatuju. Údajně tam byla jen pro případ, že by vytekla kapalina, aby se pedál vrátil nahoru...

Nějaký nápad? Podle mě to váleček nebude. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě se to stává v létě, když stojím ve vedru na slunci, po pár sešlápnutí pedálu problém zmizí, už to tak mám 3 roky/sezóny a no problem, spojka normáýlně funguje nikdy jsem to neřešil, ale zde možná bude zakopaný pes v něčem jiném..

Odkaz ke komentáři

Bohužel v servisu nevědí kde je zakopaný pes. Říkali že tam mají Superba a tomu to chrupe ještě víc. Prý to mám tak nechat a uvidí se. Mám ještě rok záruku, tak to asi nechám chvíli odstát....ale nápady vítám. :)

zdar Clinte, tak koukám, že se ti taky nevyhýbají problémy. Je to docela smutný, že auta za takovýhle peníze nevydrží ani 4-5 let bez poruch a to ještě se hrozím co nás čeká v budoucnu za lapálie :( Ať to vyřešíš :) Hoj

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...