Přejít na obsah

Spani v Roomsteru/Fabii combi

Doporučené příspěvky

Zajimalo by me kolik je mista ve Fabii kombi nebo roomsteru pri sklopeni nebo vyndani zadnich sedacek, resp. jesli se da v kufru u tehle aut prilezitostne prespat ... nejsem zadny dlouhan 175cm. Vim, ze treba v Octavii combi je to bez problemu, tam staci sedacky jenom odklopit, ale prece jenom Fabie je urcite kratsi, tak by me zajimalo jake ma kdo zkusenosti.

U Roomstra (Fabie na to je asi nizka) me jeste napada jedno mozne reseni - udelat dvojitou podlahu ve vysce skopenych zadnich sedadel, a clovek by lezel na te zvysene podlaze a na sklopenych sedadlech a nemuselo by se resit kam dat zadni sedacky, kdyz by se vyndavali - nereslii nekdo neco podobneho?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

když vydržíš, najdu fotku jak jsme s přítelkyní přespávali vloni v září v naší Fabii Combi a zcela bezproblému. Spali jsme jak mimina, dokud nás ve dvě ráno nevzbudila PČR zaklepáním na okno :D

Já mám 180cm,. přítelkyně 165.

ve stručnosti: přední sedadla úplně dopředu a opěráky sklopit směrem k palubce, Zadní lavici samozřejmě sklopit, opěrky jsem nevyndával. Sklopením vznikne schod, a rozdíl jsem vyřešil tak, že do kufru dal 2 tlustý deky, pod ně samořejmě ještě karimatky. Tím se schod defacto zcela eliminoval a už mohli natáhnout v jednom případě nafukovací matračku a v druhém případě podesdák na rozkládací zahradní lehátko. Ale víc již foto...

post-5189-0-07579600-1333342675_thumb.jp

Odkaz ke komentáři

U Rooma jsem přední sedáky pounul na max dopředu. Do prostoru nohou za přední sedáky jsem dal napříč sklopené a vyndané krajní sedačky zezadu a tu prostřední jsem položil na přední spolujezdcovu. Vznikla skoro dokonale rovná plocha mimo "trubky" pro zadní sedačky,ale stačila deka a o ničem nevíš- ty trubky jsou tak 3-4 cm od podlahy. Foto nemám...

Odkaz ke komentáři

Diky za postrehy! Svycari to maji fakt vychytany, ale ta cena, ta cena :-)

Ekkar_z_Bastlírny: Jo presne takovy reseni jsem mel na mysli, to vypada fakt dobre a navic celkem jednoduse na vytvoreni.

Tak ted jeste sehnat nejaky hezky bazarovy kousek a muze se jezdit :-)

Odkaz ke komentáři

Byl jsem se "podívat" u těch Helvétů na webu, cena za ten komplet přepočtená z €ček vychází kolem 100 klacíků v českých - připočítej daň a clo (Helvíti nejsou v Unii) a budeš potřebovat "rychlou" abys to rozdejchal.

Zato ten Elevsiskův nápad s konstrukcí "samodomo" z pár Jäklíků, tabule překližky a plátu molitanu je přesná ukázka "zlatejch českejch ručiček"...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...