lkabrt Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Zajimalo by me kolik je mista ve Fabii kombi nebo roomsteru pri sklopeni nebo vyndani zadnich sedacek, resp. jesli se da v kufru u tehle aut prilezitostne prespat ... nejsem zadny dlouhan 175cm. Vim, ze treba v Octavii combi je to bez problemu, tam staci sedacky jenom odklopit, ale prece jenom Fabie je urcite kratsi, tak by me zajimalo jake ma kdo zkusenosti. U Roomstra (Fabie na to je asi nizka) me jeste napada jedno mozne reseni - udelat dvojitou podlahu ve vysce skopenych zadnich sedadel, a clovek by lezel na te zvysene podlaze a na sklopenych sedadlech a nemuselo by se resit kam dat zadni sedacky, kdyz by se vyndavali - nereslii nekdo neco podobneho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salus Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Tady už to vyřešili: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 když vydržíš, najdu fotku jak jsme s přítelkyní přespávali vloni v září v naší Fabii Combi a zcela bezproblému. Spali jsme jak mimina, dokud nás ve dvě ráno nevzbudila PČR zaklepáním na okno Já mám 180cm,. přítelkyně 165. ve stručnosti: přední sedadla úplně dopředu a opěráky sklopit směrem k palubce, Zadní lavici samozřejmě sklopit, opěrky jsem nevyndával. Sklopením vznikne schod, a rozdíl jsem vyřešil tak, že do kufru dal 2 tlustý deky, pod ně samořejmě ještě karimatky. Tím se schod defacto zcela eliminoval a už mohli natáhnout v jednom případě nafukovací matračku a v druhém případě podesdák na rozkládací zahradní lehátko. Ale víc již foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 U Rooma jsem přední sedáky pounul na max dopředu. Do prostoru nohou za přední sedáky jsem dal napříč sklopené a vyndané krajní sedačky zezadu a tu prostřední jsem položil na přední spolujezdcovu. Vznikla skoro dokonale rovná plocha mimo "trubky" pro zadní sedačky,ale stačila deka a o ničem nevíš- ty trubky jsou tak 3-4 cm od podlahy. Foto nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Tady: to má vychytaný taky dobře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lkabrt Vloženo 2. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Diky za postrehy! Svycari to maji fakt vychytany, ale ta cena, ta cena :-) Ekkar_z_Bastlírny: Jo presne takovy reseni jsem mel na mysli, to vypada fakt dobre a navic celkem jednoduse na vytvoreni. Tak ted jeste sehnat nejaky hezky bazarovy kousek a muze se jezdit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Byl jsem se "podívat" u těch Helvétů na webu, cena za ten komplet přepočtená z €ček vychází kolem 100 klacíků v českých - připočítej daň a clo (Helvíti nejsou v Unii) a budeš potřebovat "rychlou" abys to rozdejchal. Zato ten Elevsiskův nápad s konstrukcí "samodomo" z pár Jäklíků, tabule překližky a plátu molitanu je přesná ukázka "zlatejch českejch ručiček"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.