Publikováno Duben 2, 201213 r Tak uz mame konecne sanci na instalaci kvalitniho sportovniho vyfuku! Britsky vyrobce sportovnich vyfuku Milltek sport konecne po dlouhe dobe ukoncil vyvoj sportovniho vyfuku pro Fabii II RS a zacal jej nabizet k prodeji. V nabidce je varianta cat-back a dokonce i turbo-back (ten vyzaduje dalsi upravu ECU,jelikoz obsahuje sportovni propustnejsi kat). Vyfuk odstranuje predtlumic,jak se zda z obrazku. Potrubi ma prumer 70mm a koncovka ma 2x80mm. Vyhodou vyfuku Milltek je to,ze nemaji extra agresivni zvuk,po kterem by za chvili bolela hlava:) Foto zde: http://www.forcedracing.cz/vyfuk-milltek-skoda-fabia-ii-rs-14tsi-180hp-10/d-83948/ Tak co vy na to? Upraveno Duben 2, 201213 r od forcedracing
Duben 3, 201213 r libil by se mi nejaky sportovni vyfuk , s peknym lehce wrc zvukem na moje tsicko nevedel bys o necem ? :-D tohle je ale pekna palka
Srpen 28, 201411 r Který výfuk ULTER SPORT byste mi doporučili na upravenou Fabii 1.2 TSI? Ten určený pro motorizaci 1,6 16V / 77 kW, nebo 1,9 TDI / 77 kW? Nejraději bych sehnal originální koncový díl z Fabie RS, ale nikdo svůj výfuk nemění za sportovní, jak se tento model špatně prodával Mimochodem má RS také nějaké silnější silentbloky na výfuku?
Říjen 22, 20159 r sytic: jaký typ výfuku si nakonec koupil? Mně na 1.2 TSI dosluhuje původní z výroby a budu potřebovat nahradit koncový díl výfuku. Taky přemýšlím o Ulter sport, líbí se mi, že neni moc hlučný a je slyšet jenom tak akorát, ale nevim který typ vybrat. A pokud si ho kupoval - jak je to s homologací? Jsem zamatenej z eshopů, protože někde píšou, že výfuk homologaci má, jinde zase píšou, že nemá. Byl bych radši, kdybych si dal na auto nějakej schválenej, abych pak neměl problémy na STK.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.