Přejít na obsah

SRAZ VRANOV III 18 - 20 května 2012

žralok

Doporučené příspěvky

....Davide, to chce "klídek" - vleče se to jako smrad, ale když jsem to zvládl já, ta Ty určitě taky! Jinak jsem Ti posílal SZ a vůbec jsi mi neodpověděl? :kol-32:

To Peny: Láďo a Peťko, tak jsem čekal zda sem někdo dá fotku našeho nejmenšího, resp. nejmladšího člena naší "SUPÍ BANDY" a zatím nikdo nic a ani Vy nee? Pokud má někdo fotku, či fotky ze srazu, kterého se tento nový člen účastnil, prosím sem s nimi. Díky :kol-47:

To Vick: Víťo zavolám k Bazalům a zjistím co a jak.

Bando, tak Jarda Soukup se mnou komunikoval v tom smyslu, že by si měl dát nějakou přezdívku a protože má neustále v puse "Draka", tak jsem mu to navrhl a on k tomu přidal ten Okurkov, tak proč nee tedy "Drak z Okurkova",když je z toho Znojma, resp. kousek od Znojma! Myslím, že je to jeho výsostné právo a tak jsem zvědavej zda si změní nick?? :kol-28:

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me osobne nevadi zadny z navrzenych terminu. Ale vzhledem k tomu, ze uz 2 lidi rekli, ze ten puvodni termin nemuzou, priklonim se na nejich stranu a jsem spis pro ten tyden pozdeji.

Stejne je to s pocasim prast jako uhod - muze byt stejne spatne pocasi kterykoliv z tech tydnu.

Ovsem ti, co zadaji posun terminu, si musi uvedomit, ze pokud se to posune, je jejich ucast povinna! :)

Odkaz ke komentáři

Chlapi tak jedna celkem důležitá informace z Vranova:

psala mi ta paní že v tom víkendu jak jsem určil já mají celý kemp zabukovaný vysokoškoláci a že tam teda bude docela hukot.Že sice pokud budu chtít tak nám ty naše místa zabukuje pro nás,ale že tam nebude klid to mě varovala a že bysme měli určit přesný počet chatek do poloviny srpna.

Takže: asi to vážně dopadne tak že to posunem o týden a bude klid.Co vy na to? Jára Soukupů a Radim (toretto) už názor psát nemusejí.Ten už známe :-)

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...