passport5 Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 sem dostat nějakej obrázek........to je masakr....tohle mě nebaví...takže bez fotek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 (editace) ....Davide, to chce "klídek" - vleče se to jako smrad, ale když jsem to zvládl já, ta Ty určitě taky! Jinak jsem Ti posílal SZ a vůbec jsi mi neodpověděl? To Peny: Láďo a Peťko, tak jsem čekal zda sem někdo dá fotku našeho nejmenšího, resp. nejmladšího člena naší "SUPÍ BANDY" a zatím nikdo nic a ani Vy nee? Pokud má někdo fotku, či fotky ze srazu, kterého se tento nový člen účastnil, prosím sem s nimi. Díky To Vick: Víťo zavolám k Bazalům a zjistím co a jak. Bando, tak Jarda Soukup se mnou komunikoval v tom smyslu, že by si měl dát nějakou přezdívku a protože má neustále v puse "Draka", tak jsem mu to navrhl a on k tomu přidal ten Okurkov, tak proč nee tedy "Drak z Okurkova",když je z toho Znojma, resp. kousek od Znojma! Myslím, že je to jeho výsostné právo a tak jsem zvědavej zda si změní nick?? Editováno: 27. Květen 2012, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 Me osobne nevadi zadny z navrzenych terminu. Ale vzhledem k tomu, ze uz 2 lidi rekli, ze ten puvodni termin nemuzou, priklonim se na nejich stranu a jsem spis pro ten tyden pozdeji. Stejne je to s pocasim prast jako uhod - muze byt stejne spatne pocasi kterykoliv z tech tydnu. Ovsem ti, co zadaji posun terminu, si musi uvedomit, ze pokud se to posune, je jejich ucast povinna! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 To Passport: Davide, ještě jednou se omlouvám, Tvoji smsku jsem našel až nyní, jelikož byla na pr. telefonu a ten v so+ne v podstatě neregistruju! Sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Chlapi tak jedna celkem důležitá informace z Vranova: psala mi ta paní že v tom víkendu jak jsem určil já mají celý kemp zabukovaný vysokoškoláci a že tam teda bude docela hukot.Že sice pokud budu chtít tak nám ty naše místa zabukuje pro nás,ale že tam nebude klid to mě varovala a že bysme měli určit přesný počet chatek do poloviny srpna. Takže: asi to vážně dopadne tak že to posunem o týden a bude klid.Co vy na to? Jára Soukupů a Radim (toretto) už názor psát nemusejí.Ten už známe :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 No super Já to říkal hned že to bude lepší termín... Dobrá práce Víto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moravecmilan21 Vloženo 1. Červen 2012 Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 ok,souhlasím, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Červen 2012 Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 tak lidi jak to teda vidíte vy ostatní(výjma těch dvou,kteří se vyjádřili zcela jasně)? Mám to posunout o týden ten sraz pro klid duše?Dejte vědět do konce příštího týdne a já na Vranov písnu a buknu to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 10. Červen 2012 Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 No ja uz pocitam s tim posunutym datem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 Víťo, já se přizpůsobím. No budeme doufat, že nám bude počasí přát tak, jako zatím vždy!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 ok tak teda Libore vyvěs datum které bude na dny 25-27 září.A tímto to beru jako hotovou věc a všechny váš tímto zvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 Víto ten datum se mi nezdá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 Vyvěšen nový datum srazu na Vranově !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 A já myslel že to bude 21.září - 23.září hoši... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 jj máš recht.Chybička se vloudila :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 V pohodě.. jsme lidi... musí tady na to někdo dohlídnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.