michalmars Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 prosím o zkušenosti a´majitelů vozů octavia a passatů s motory 96kw...co je lepší?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Nevím, ale Passat vyjde co se týká servisu, určitě dráž (viz hliníková náprava). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Hmm a že tady majitelů Passatů asi bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 prosím o zkušenosti a´majitelů vozů octavia a passatů s motory 96kw...co je lepší?diky TU JE SKODA FORUM!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Přesně,takže Fabia VS Octavia,Nebo Octavia VS superb atd... Neříkám že pašíka někdo nemá-neměl ale pravděpodobnost nic moc a tím i málo informací co potřebuješ.... Já dal Octávku na forum 120tek -Virt nebo nějak tak a málem mě tam sežrali A to jsem jen ukazoval zapojení audia.Nic co by se týkalo Octávky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 (editace) Co chceš slyšet na Škoda fóru? Samozřejmě je lepší Octavka Editováno: 8. Duben 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 (editace) TU JE SKODA FORUM!!!! A kde se má zeptat, když jedno z dotazovaných aut je Škoda? Bože! Když se zeptá na VW fóru, tak ho taky pošleš do řiti, co? Podle Tebe by bylo asi nejlepší, kdyby se zeptal na Toyota fóru, že? Editováno: 9. Duben 2012, autor: Wojnar 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 (editace) Ja si myslim že se tady klidně muže zeptat,vždyt je to koncern... Editováno: 9. Duben 2012, autor: bitttpower Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akire1 Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Musím zcela souhlasit s Wojnarem! Připadá mi, že se někdo chce přílišnou iniciativou zviditelnit jak naši "POSRANCI"! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Ale notak jen jsem naznačil že tady moc informací nedostane....Ptát se samozřejmě může na co chce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 (editace) Kup si Fabii RS 96kW a ujedeš jim oběma, i Ochcavce, i Prassatu. F1 hýbe světem Editováno: 9. Duben 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Ale notak jen jsem naznačil ... Ne-e, Tebe svou opovědí na mysli nikdo neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Tak hele panove, konec hadani ,jdeme k tematu Michalmars : mohl bys to trošku vic specifikovat ? ono oktavek už byly dě generace plus dva fejsy, a pašik ma tedka snad už generaci sedmou s velkym počtem specifikaci . Z pohledu motorozice,měl jsem možnost jezdit, pouze s pašikem MK5 , motor je živy v ramci možnosci ,žadny extra drak , ale ani si o moc neřekl ,teda pokud jde o udržbu tak standard, filtry, olej , už byl po rozvodech . Co je nevyhodou tak podvozek ,je hlinikovej a je to celkem pakarna ho vyměnit, dělal jsem to sam a zabralo mi to celej vikend ve dvou lidech , nevim kolik bych nechal v servise , ale palka by to byla Jinak mam dojem že chceš porovonavat s OI ? Pokud ano určitě bych šel do Pašika, je tam mista že by tam šlo trkat jak v kralikarně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 A kde se má zeptat, když jedno z dotazovaných aut je Škoda? Bože! Když se zeptá na VW fóru, tak ho taky pošleš do řiti, co? Podle Tebe by bylo asi nejlepší, kdyby se zeptal na Toyota fóru, že? wojnar: Tak tu mozme riesit aj seat, audi, no a co ked je to skoda forum ved je to koncern!!!! Uz vidim ze mu niekto napise na SKODA fore ze nech kupi radsej PASSAT !!!! :kol-26: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 To viš , mam to z vlastni skušenosti ja s myma vice jak 100kily a 186 se prostě nedokažu v Ol za volantem poskladat a v pašiku se citim jako kral s tim že na svoji fabuli špatne slovo neřeknu to je moje laska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 (editace) wojnar: Tak tu mozme riesit aj seat, audi, no a co ked je to skoda forum ved je to koncern!!!! Uz vidim ze mu niekto napise na SKODA fore ze nech kupi radsej PASSAT !!!! :kol-26: Kurva jestli chce porovnat dva auta a jedno z nich je Škoda, tak kde má jít, na Toyota fórum? A proč by mu někdo se škodovkou nemohl poradit stylem "...máš na pašíka, jdi raději do něj."? Na Škodovku jsi tu vys*aný asi jen Ty. Já klidně přiznám, že G IV, ačkoliv OI vychází z něj a dalo by se soudit, že to jsou stejné auta, je o stupeň lepší než okta. Jenže chtěl jsem oktu, tak jsem šel do okty. A dále, jestli se tu někdo zeptá na problém s motorem, který se do Škodovky montoval taky, tak mi je u prdele jestli on ten motor má v Seatu či Audině. Editováno: 9. Duben 2012, autor: Wojnar 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Wojnare maš u mně stejnej nazor mam i ja ono když vim ,tak rad poradim ,a ono je to přece koncern a ohledně golfa, takove gti , by se mi libilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Kurva jestli chce porovnat dva auta a jedno z nich je Škoda, tak kde má jít, na Toyota fórum? A proč by mu někdo se škodovkou nemohl poradit stylem "...máš na pašíka, jdi raději do něj."? Na Škodovku jsi tu vys*aný asi jen Ty. Já klidně přiznám, že G IV, ačkoliv OI vychází z něj a dalo by se soudit, že to jsou stejné auta, je o stupeň lepší než okta. Jenže chtěl jsem oktu, tak jsem šel do okty. A dále, jestli se tu někdo zeptá na problém s motorem, který se do Škodovky montoval taky, tak mi je u prdele jestli on ten motor má v Seatu či Audině. Nebud smiesny ze GOLF IV je lepsi jak OC1 Prezrad mi ten o stupen lepsi :kol-44: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Prochy, jestli se mužu vmichat, měl jsem tu možnost řidit už řadu aut, mezijinyma pašiky 4 generaci ale i Ol a golfa lV , na co se divam ,tak hlavně na vnitřni prostor pro řidiče, no řeknu Ti v golfu ho je vic , nikam nemaltim nohama ,hlavou ,krasně vidim dopředu ,v oktě jsem se citil stisněně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šulin Hrozný Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 (editace) Koktavia je jiny segment než Passat. Hlavně to budeš pociťovat ve zpracování a komfortu. kdyby si řekl Superb nebo Passat řekl bych Sup. ale že to je jen Koktavia tak ber Passata edit: jo sry nejsem majitel ani jednoho. Editováno: 9. Duben 2012, autor: Šulin Hrozný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Prochy, jestli se mužu vmichat, měl jsem tu možnost řidit už řadu aut, mezijinyma pašiky 4 generaci ale i Ol a golfa lV , na co se divam ,tak hlavně na vnitřni prostor pro řidiče, no řeknu Ti v golfu ho je vic , nikam nemaltim nohama ,hlavou ,krasně vidim dopředu ,v oktě jsem se citil stisněně Priestor je rovnaky OC1 aj Golf IV maju rovnaky podvozok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Ale plasty uvnitř a kastli už ne, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Wojnar ma pravdu , Ol a Golf lV se prostorově shodujou jen plošinou, holt ,němci si golfika lip vyprofilovali ale co ja vim tak se tady bavime o porovnani pašika pravděpodobne MK5 a Ol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Tak servis Passata bude napriklad srovnatelny treba se SUPI, ne? Poradit se urcite da. Muzu srovnat Passata B5 85 kW TDI PD a OI 81 kW TDI. Passat je takova dalnicni houpava lod, zadnej rychlik. Octavka je oproti nemu takova sviznejsi a mrstnejsi. O komfortu se asi nema cenu bavit, tam vede Passat na plny care. A co se oprav tyce. My jsme prodavali Passata a mel asi 280-290t km, ted z hlavy uz nevim. O zadny extra servis si nerekl, naposled se delaly ramena, brzdy atd, proste klasicky veci. Mit rodinu, urcite bych sel do Passata, ale jako mladej kluk bych volil Octavku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 wojnar: Tak tu mozme riesit aj seat, audi, no a co ked je to skoda forum ved je to koncern!!!! Uz vidim ze mu niekto napise na SKODA fore ze nech kupi radsej PASSAT !!!! :kol-26: To michalmars: Kup radši Passat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.