Přejít na obsah

octavia 96kw nebo passat 96kw..?

michalmars

Doporučené příspěvky

Přesně,takže Fabia VS Octavia,Nebo Octavia VS superb atd...

Neříkám že pašíka někdo nemá-neměl ale pravděpodobnost nic moc a tím i málo informací co potřebuješ....

Já dal Octávku na forum 120tek -Virt nebo nějak tak a málem mě tam sežrali :kol-28:

A to jsem jen ukazoval zapojení audia.Nic co by se týkalo Octávky :kol-32:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:kol-47::kol-26: TU JE SKODA FORUM!!!! :skoda:

A kde se má zeptat, když jedno z dotazovaných aut je Škoda? Bože!

Když se zeptá na VW fóru, tak ho taky pošleš do řiti, co?

Podle Tebe by bylo asi nejlepší, kdyby se zeptal na Toyota fóru, že?

Editováno: , autor: Wojnar
Odkaz ke komentáři

Tak hele panove, konec hadani ,jdeme k tematu ;)

Michalmars : mohl bys to trošku vic specifikovat ? ono oktavek už byly dě generace plus dva fejsy, a pašik ma tedka snad už generaci sedmou s velkym počtem specifikaci . Z pohledu motorozice,měl jsem možnost jezdit, pouze s pašikem MK5 , motor je živy v ramci možnosci ,žadny extra drak , ale ani si o moc neřekl ,teda pokud jde o udržbu tak standard, filtry, olej , už byl po rozvodech ;) . Co je nevyhodou tak podvozek ,je hlinikovej a je to celkem pakarna ho vyměnit, dělal jsem to sam a zabralo mi to celej vikend ve dvou lidech , nevim kolik bych nechal v servise , ale palka by to byla ;)

Jinak mam dojem že chceš porovonavat s OI ?

Pokud ano určitě bych šel do Pašika, je tam mista že by tam šlo trkat jak v kralikarně :D

Odkaz ke komentáři

A kde se má zeptat, když jedno z dotazovaných aut je Škoda? Bože!

Když se zeptá na VW fóru, tak ho taky pošleš do řiti, co?

Podle Tebe by bylo asi nejlepší, kdyby se zeptal na Toyota fóru, že?

:kol-24::kol-47:

wojnar: Tak tu mozme riesit aj seat, audi, no a co ked je to skoda forum ved je to koncern!!!! :doh:smich:

Uz vidim ze mu niekto napise na SKODA fore ze nech kupi radsej PASSAT !!!! :kol-26: :kol-26: :kol-26:

Odkaz ke komentáři

:kol-24::kol-47:

wojnar: Tak tu mozme riesit aj seat, audi, no a co ked je to skoda forum ved je to koncern!!!! :doh:smich:

Uz vidim ze mu niekto napise na SKODA fore ze nech kupi radsej PASSAT !!!! :kol-26: :kol-26: :kol-26:

Kurva jestli chce porovnat dva auta a jedno z nich je Škoda, tak kde má jít, na Toyota fórum?

A proč by mu někdo se škodovkou nemohl poradit stylem "...máš na pašíka, jdi raději do něj."?

Na Škodovku jsi tu vys*aný asi jen Ty.

Já klidně přiznám, že G IV, ačkoliv OI vychází z něj a dalo by se soudit, že to jsou stejné auta, je o stupeň lepší než okta.

Jenže chtěl jsem oktu, tak jsem šel do okty.

A dále, jestli se tu někdo zeptá na problém s motorem, který se do Škodovky montoval taky, tak mi je u prdele jestli on ten motor má v Seatu či Audině.

Editováno: , autor: Wojnar
Odkaz ke komentáři

Kurva jestli chce porovnat dva auta a jedno z nich je Škoda, tak kde má jít, na Toyota fórum?

A proč by mu někdo se škodovkou nemohl poradit stylem "...máš na pašíka, jdi raději do něj."?

Na Škodovku jsi tu vys*aný asi jen Ty.

Já klidně přiznám, že G IV, ačkoliv OI vychází z něj a dalo by se soudit, že to jsou stejné auta, je o stupeň lepší než okta.

Jenže chtěl jsem oktu, tak jsem šel do okty.

A dále, jestli se tu někdo zeptá na problém s motorem, který se do Škodovky montoval taky, tak mi je u prdele jestli on ten motor má v Seatu či Audině.

:kol-47::kol-32:

Nebud smiesny ze GOLF IV je lepsi jak OC1 :kol-26::kol-24:

Prezrad mi ten o stupen lepsi :kol-44: :kol-44:

Odkaz ke komentáři

Prochy, jestli se mužu vmichat, měl jsem tu možnost řidit už řadu aut, mezijinyma pašiky 4 generaci ale i Ol a golfa lV , na co se divam ,tak hlavně na vnitřni prostor pro řidiče, no řeknu Ti v golfu ho je vic , nikam nemaltim nohama ,hlavou ,krasně vidim dopředu ,v oktě jsem se citil stisněně ;)

Odkaz ke komentáři

Prochy, jestli se mužu vmichat, měl jsem tu možnost řidit už řadu aut, mezijinyma pašiky 4 generaci ale i Ol a golfa lV , na co se divam ,tak hlavně na vnitřni prostor pro řidiče, no řeknu Ti v golfu ho je vic , nikam nemaltim nohama ,hlavou ,krasně vidim dopředu ,v oktě jsem se citil stisněně ;)

Priestor je rovnaky OC1 aj Golf IV maju rovnaky podvozok.

Odkaz ke komentáři

Tak servis Passata bude napriklad srovnatelny treba se SUPI, ne? Poradit se urcite da. Muzu srovnat Passata B5 85 kW TDI PD a OI 81 kW TDI. Passat je takova dalnicni houpava lod, zadnej rychlik. Octavka je oproti nemu takova sviznejsi a mrstnejsi. O komfortu se asi nema cenu bavit, tam vede Passat na plny care. A co se oprav tyce. My jsme prodavali Passata a mel asi 280-290t km, ted z hlavy uz nevim. O zadny extra servis si nerekl, naposled se delaly ramena, brzdy atd, proste klasicky veci. Mit rodinu, urcite bych sel do Passata, ale jako mladej kluk bych volil Octavku.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...