bitttpower Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Pohodlim a prostorem Pašik určitě vede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Pašík vede i cenou přední hlinikové nápravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Ale plasty uvnitř a kastli už ne, že? :kol-26: Tu mas rozmery GOLF IV + OC1 link: http://skoda.katalog-automobilu.cz/automobil/skoda-octavia-1-4 link: http://volkswagen.katalog-automobilu.cz/automobil/volkswagen-golf-iv-1-4-16v (5) hodnotit Škoda Octavia první generace je prvním mladoboleslavským vozem, který vznikal od počátku vývoje pod taktovkou koncernu Volkswagen, jehož komponenty také využívá. Proto nepřekvapí, že stojí na podvozku VW Golf, zaujme však vnějšími rozměry a objemným zavazadelníkem, kdy v tomto směru se může směle měřit s o třídu většími vozy. Škoda Octavia byla uvedena na trh v listopadu roku 1996 v :kol-24: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 PROCHY a copak jsi chtel tedka tim docilit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 JOZZI: Ze GOLF IV a OCTAVIA 1 su rovnake auta!!! rozmery+priestor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 (editace) Prochy ty jsi vždycky první s chytrými řečmi, když se někdo nedrží daného tématu. Tak proč to také nedodržuješ, jestli si v Passatu ještě nejel, tak nemusíš odpovídat, není to povinné. Editováno: 10. Duben 2012, autor: VAG BoBo 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 vag bobo: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Vag Bobo měli bysme Prohymu přistavit oktu jedničku golfa 4 a pašika Mk5 at si to vyskouši jak motorově tak prostorově, ja myslim že bude v šoku a už sem netahejte golfa , řešime pašika s oktou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 Jinak promiň MISTŘE PROCHY603 ale někdy mi připadá že rád vyvoláváš hádky, jako děti ve školce, místo toho aby jsi poradil někomu k tématu. Ode mě je to vše, měj se. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ave já Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 Já mám O1 81 kw. Předtím jsem měl Mondeo 2006 96 kw. Místo jak v Passatu, ale palubka byla delší od okna k volantu, středový panel širší, mohutnější dveře. Takže ve výsledku pár centimetrů čistého místa navíc. Motor raketa a to i v tom passatu, ale podle mě je O1 lehčí, menší kola, gumy a levnější díly. Proto jsem já prodal Mondeo, které jsem si vysníval od mládí a šel asi do nejlepšího modelu co kdy škoda vyrobila. Myslím tím náklady na servis a cenu oprav. Passat je větší a jiný a pokud se ti líbí víc, tak kupuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macek000 Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 Mám tu před domem obě auta se stejným motorem ASZ 96kW. O1 2004 krátká, lehčí a svižnější, nutnost rychlejšího řazení. WV Passat combi 2004 těžší, pohodlnější. Výbava stejná ,plná palba. Polož konkrétní otázku, co tě zajímá u obou aut. Obě auta mají najeto 200 000 km bez problémů při svědomité udržbě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalmars Vloženo 20. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2012 šlo mi o to,zda je tu někdo,kdo měl obě zkušenosti,samozřejmě mi jde o O1 a o passata r.v.01-05...s motorem 1.9 tdi 96kw... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalmars Vloženo 20. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2012 Mám tu před domem obě auta se stejným motorem ASZ 96kW. O1 2004 krátká, lehčí a svižnější, nutnost rychlejšího řazení. WV Passat combi 2004 těžší, pohodlnější. Výbava stejná ,plná palba. Polož konkrétní otázku, co tě zajímá u obou aut. Obě auta mají najeto 200 000 km bez problémů při svědomité udržbě. přesně o tohle mi jde,jak je to se spotřebou,co se do oprav týče a celkově,co radši brát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šulin Hrozný Vloženo 20. Duben 2012 Sdílet Vloženo 20. Duben 2012 tak co řešíš? X kluků ti tu říká co vzít a ani to auto nemusí mít. Je jasny vzít Koktu když nemáš prachy na opravy atd....passat je jinde a bude tečka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Duben 2012 Sdílet Vloženo 20. Duben 2012 A myslim že to co napsal kolega o topic vys je krasny zaver nad diskuzi Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.