vitezslav2 Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 Zkoušel jsem to hledat,ale nikde jsem to tu nenašel.Máte někdo obrázek,kde se odvzdušňuje spojka? A ještě jeden dotaz,nádržka s kapalinou je společná s brzdou? Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 Nadrzka je spolocna!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grym Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 Hledej šmudlo je to nad převodovkou, to nemůžeš přehlídnout bo k tomu vede trubička atp. Něž to začneš povolovat, doporučuju na něj kápnout pár kapek nové brzdovky, aby případná rez povolila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 Si stáhni dílenskou příručku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 Tady to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 15. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 (editace) Díky za informace.Někdo mi říkal,že stačí vyndat AIR box s filtrem.Ze spoda se k němu nadá dostat,jen ze zhora. Editováno: 18. Duben 2012, autor: vitezslav2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 18. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 (editace) Tak jsem to rozebíral a ten válec je celej plastovej a ten šroub taky.Vypadá to,že šroub s válec je jeden kus.Nejde to ani povolit.Nechci ho ulomit. Editováno: 18. Duben 2012, autor: vitezslav2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 nie je to jeden kus....skús opatrne trhnúť ako ťahať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenal Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Ja som pozeral tento vikend na MPI odvzdusnovak spojky, stacilo dat prec airbox a bol celkom dobre pristupny. Nemam dojem, ze by bol valec plastovy. Nepozeral si nieco ine?? Bol tam odvzdusnovak ako na brzdach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 vcera sem delal vymenu brzdove kapaliny,.... daval sem DOT 4 udelal sem i spojku a sroub sel normalne trhem povolit akorad se muselo sroubovat trochu vic nez neco teklo,... a ten cit na ten plast musi fakt bejt,... je to o hubu nastesti u me vsechno v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenal Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Je ten valec naozaj plastovy? Aj odvzdusnovak je plastovy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 valec je plastovy .... myslim jenom ten kryt vnitrek urcite ne odvzdusnovaci sroub je taktez plastovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 19. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Je to plast,proto mám strach abych ho neutrhl když zaberu.Připadá mi to jako jeden kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 nic jinyho nez zabratti stejne nezbyde,..... vem to takovym citovim trhem a hlavne rvol spravnej klic a poradne ho tam nasad,... nejlepsi bude ocko a neuskodi ho treba trochu klavivkem poklepat ten sroub,... ale taky s citem aby si ho rovnou neamputoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.