Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrý den,

potřebuji poradit koupil jsem si novou Octavii Tour II 1,6 75 kw r.v.2012 a chci si dokoupit horní kryt motoru.

Nikde se mi nedaří dopátrat,jaký správný horní kryt tam patří.A vůbec netuším co to stojí nový.Nemáte někdo nějaký typ?

Děkuji za vaše rady.

Vloženo (editace)

Ve Škodovce , ale počítej ještě díly na namontování .

Dobrý den

Máte kryt sání motoru Octavia II 1,6 BSE číslo je 06A103 925 DF ? Kolik stojí ?

Dobrý den.

Nemáme skladem. Cena je 1230,- včetně DPH.

Karel Chaloupka

K.E.I. GROUP, s.r.o.

Žarošická 21

628 00 Brno-Vinohrady

tel: 518700020

fax: 544232884

www.kei-autocentrum.cz

post-33935-0-44339900-1334504776_thumb.j

Editováno: , autor: hanesek
  • o 3 roky později...
Vloženo

Dobrý den,

stejné auto a motorizace, jen r.v. 2011 a MR 2012. Nevíte, jestli je číslo ND stejné jako ve výše uvedené odpovědi?

Ještě obecná otázka - k čemu je ten horní kryt motoru prakticky dobrý? Kromě zamezení povrchového znečištění motoru (z rovné pochy krytu se nečistoty narozdíl od motoru pod ním otřou snadněji) a částečnému zabránění prochladnutí motoru v zimě mě žádné další výhody nenapadají.

Vloženo

no až ho budu vracet po laku a pořádném slepení, tak tam nacpu rozhodně víc, než ten 0,5cm molitánek => motor 2.0 TDI BKD... a existuje dokonce i tlumení, které je pod tímhle okolo celé hlavy dokola, taková suknička, ale je to drahé jako ...

Vloženo

Jestli jde někomu s timhle motorem o tlumení hluku, pak je určitě efektivnější dát pod kapotu tlumící "deku", co tam maj standardně diesely. Je to znát...

Ten plastovej kryt motoru je tam jen kvůli vzhledu..

• o 4 týdny později...
Vloženo

Tak zkus jet s plastdeklem a bez, já to zkusil u toura O1 rozdil byl markantní. Deku tam taky mám z ropáka, když už nic podrżí teplo motoru a je to znát na tání sněhu na kapotě

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...