tomasstoupa Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Dobrý den, potřebuji poradit koupil jsem si novou Octavii Tour II 1,6 75 kw r.v.2012 a chci si dokoupit horní kryt motoru. Nikde se mi nedaří dopátrat,jaký správný horní kryt tam patří.A vůbec netuším co to stojí nový.Nemáte někdo nějaký typ? Děkuji za vaše rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 (editace) Ve Škodovce , ale počítej ještě díly na namontování . Dobrý den Máte kryt sání motoru Octavia II 1,6 BSE číslo je 06A103 925 DF ? Kolik stojí ? Dobrý den. Nemáme skladem. Cena je 1230,- včetně DPH. Karel Chaloupka K.E.I. GROUP, s.r.o. Žarošická 21 628 00 Brno-Vinohrady tel: 518700020 fax: 544232884 www.kei-autocentrum.cz Editováno: 15. Duben 2012, autor: hanesek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Tak co koupils ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocker Vloženo 14. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2015 Dobrý den, stejné auto a motorizace, jen r.v. 2011 a MR 2012. Nevíte, jestli je číslo ND stejné jako ve výše uvedené odpovědi? Ještě obecná otázka - k čemu je ten horní kryt motoru prakticky dobrý? Kromě zamezení povrchového znečištění motoru (z rovné pochy krytu se nečistoty narozdíl od motoru pod ním otřou snadněji) a částečnému zabránění prochladnutí motoru v zimě mě žádné další výhody nenapadají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Castecne tlumeni hluku motoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingdave Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Tlumeni hluku urcite ne. Zkousel jsem kryt oddelat a zadny rozdil jsem nezaznamenal. ... Mozna, kdyby se nalepil ze spodu tlumici material, nejake snizeni hluku by nastalo, kdo vi. ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 A ty na tom krytu zespodu nic nemas? Ja tam mam nejaky molitan. Ale mam teda diesel, u benzinu je to treba jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 no až ho budu vracet po laku a pořádném slepení, tak tam nacpu rozhodně víc, než ten 0,5cm molitánek => motor 2.0 TDI BKD... a existuje dokonce i tlumení, které je pod tímhle okolo celé hlavy dokola, taková suknička, ale je to drahé jako ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingdave Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Ne, u te slavne 1,6-tky zadne tlumeni neni. Jen holy plast! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 (editace) ka_r_los: Ja tam mam i tu suknicku. Editováno: 17. Prosinec 2015, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 To takhle úřišli dieselheadi kam neměli a je z toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 18. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2015 Jestli jde někomu s timhle motorem o tlumení hluku, pak je určitě efektivnější dát pod kapotu tlumící "deku", co tam maj standardně diesely. Je to znát... Ten plastovej kryt motoru je tam jen kvůli vzhledu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 11. leden 2016 Sdílet Vloženo 11. leden 2016 Tak zkus jet s plastdeklem a bez, já to zkusil u toura O1 rozdil byl markantní. Deku tam taky mám z ropáka, když už nic podrżí teplo motoru a je to znát na tání sněhu na kapotě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 11. leden 2016 Sdílet Vloženo 11. leden 2016 Já to zkoušel u O2 a žádnej rozdíl jsem nepostřehnul.. Nebo aspoň výrazně menší, než po přidání deky pod kapotu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingdave Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Také jsem zkoušel jezdit bez krytu potom s krytem a žádný rozdíl. "Řve" to pořád stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.