Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den,

potřebuji poradit koupil jsem si novou Octavii Tour II 1,6 75 kw r.v.2012 a chci si dokoupit horní kryt motoru.

Nikde se mi nedaří dopátrat,jaký správný horní kryt tam patří.A vůbec netuším co to stojí nový.Nemáte někdo nějaký typ?

Děkuji za vaše rady.

Ve Škodovce , ale počítej ještě díly na namontování .

Dobrý den

Máte kryt sání motoru Octavia II 1,6 BSE číslo je 06A103 925 DF ? Kolik stojí ?

Dobrý den.

Nemáme skladem. Cena je 1230,- včetně DPH.

Karel Chaloupka

K.E.I. GROUP, s.r.o.

Žarošická 21

628 00 Brno-Vinohrady

tel: 518700020

fax: 544232884

www.kei-autocentrum.cz

post-33935-0-44339900-1334504776_thumb.j

Upraveno od hanesek

Tak co koupils ?

• 3 roky později...

Dobrý den,

stejné auto a motorizace, jen r.v. 2011 a MR 2012. Nevíte, jestli je číslo ND stejné jako ve výše uvedené odpovědi?

Ještě obecná otázka - k čemu je ten horní kryt motoru prakticky dobrý? Kromě zamezení povrchového znečištění motoru (z rovné pochy krytu se nečistoty narozdíl od motoru pod ním otřou snadněji) a částečnému zabránění prochladnutí motoru v zimě mě žádné další výhody nenapadají.

Castecne tlumeni hluku motoru...

Tlumeni hluku urcite ne. Zkousel jsem kryt oddelat a zadny rozdil jsem nezaznamenal. ... Mozna, kdyby se nalepil ze spodu tlumici material, nejake snizeni hluku by nastalo, kdo vi. ...

A ty na tom krytu zespodu nic nemas? Ja tam mam nejaky molitan. Ale mam teda diesel, u benzinu je to treba jinak. :kol-32:

no až ho budu vracet po laku a pořádném slepení, tak tam nacpu rozhodně víc, než ten 0,5cm molitánek => motor 2.0 TDI BKD... a existuje dokonce i tlumení, které je pod tímhle okolo celé hlavy dokola, taková suknička, ale je to drahé jako ...

Ne, u te slavne 1,6-tky zadne tlumeni neni. Jen holy plast!

ka_r_los: Ja tam mam i tu suknicku. :kol-138:

Upraveno od LucasCZE

To takhle úřišli dieselheadi kam neměli a je z toho... :kol-74::kol-133: 

Jestli jde někomu s timhle motorem o tlumení hluku, pak je určitě efektivnější dát pod kapotu tlumící "deku", co tam maj standardně diesely. Je to znát...

Ten plastovej kryt motoru je tam jen kvůli vzhledu..

• 4 týdny později...

Tak zkus jet s plastdeklem a bez, já to zkusil u toura O1 rozdil byl markantní. Deku tam taky mám z ropáka, když už nic podrżí teplo motoru a je to znát na tání sněhu na kapotě

Já to zkoušel u O2 a žádnej rozdíl jsem nepostřehnul.. Nebo aspoň výrazně menší, než po přidání deky pod kapotu..

Také jsem zkoušel jezdit bez krytu potom s krytem a žádný rozdíl. "Řve" to pořád stejně

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.